حميد جان نفرما !!! مثل اينکه گير دادم چون که عشق اين ماشيينا منو کشته اينقدر سبر هستم
اگه اعصابت ريخت به هم شرمنده
باشه هر وقت تونستي ممنون ميشم
بازم ببخشيد که اينقدر گير ميدم
اگه امري نيست ما مرخص شيم
شب بخير
حميد جان نفرما !!! مثل اينکه گير دادم چون که عشق اين ماشيينا منو کشته اينقدر سبر هستم
اگه اعصابت ريخت به هم شرمنده
باشه هر وقت تونستي ممنون ميشم
بازم ببخشيد که اينقدر گير ميدم
اگه امري نيست ما مرخص شيم
شب بخير
Last edited by jamshidjap; 12-03-2007 at 00:45.
بابا شوخی کردم این حرفها چیه
شب همگی بخیر
حتی شما مهمان عزیز
سورنا جان من مخلصم داداش.
فرشاد جان :
من از پست زيبات ممنونم . زحمت كشيدي . فقط چند تا نكته :
من به طور كلي در مورد ازرا و سوناتا گفتم .يادم نيست صفحه چند بود . اما جاي تاسف براي اون مجله ماشين كه اطلاعات كاملي رو در اختيار مخاطباش نميزاره.سوناتا و ازرا تيپ هاي متفاوتي داره كه از لحاظ اوكس بودن و تجهيزات خيلي با هم فرق دارن . اما از لحاظ موتوري 2 اپشن 4سيلندر و شش سيلندر داره . حالا بماند كه تا جايي كه من ميدونستم موتور كلاس 6 سيلندر ازرا با سوناتا يكي بوده . اما حجم 3.3 ليتر . نمي دونم اون مجله ماشين با چي فهميد 3700 سي سي . البته فكر كنم گفتي 3700 سيسي اگه يادم نرفته باشه اما به هر حال ميدونم كه بالاي 3300 بوده . نميدونم والا شايد با سرنگ كشيدن ديدن !
به هر حال فراد جان از راهنمايي هاي ديگت در مورد ابعاد و وزن و ... تكر چون من اطلاعي نداشتم .
خوب سورنا جان حالا چي شده ياد ورنا و اونتا افتادي ؟؟!!!!
خوب چون خيلي ميخوامت :::
مدل ورنا در حقيقت همون هايونداي اكسنت هستش . كه ايراني ها طبق معمول مثل ( گل) امتياز اين تيپ رو خريدن .
ماشين بسيار عالي از هر لحاظ : مشخصات فني كه اطلاع دارم موتور 1.5 12 سوپاپ كه با وزن كم شتاب بسيار خوبي به ماشين ميده . در مجموع چه در شتاب چه در سرعت نهايي از تماميه ماشيناي ايران خودرو اعم از تيپ 5 206 و 16 سوپاپ اي ال ايكس رو ميگيره در سايپا هم به جز زانتيا همه رو ميگيره و مثل ريو را ميره البته يه نمه بيشتر .
در كل فوق العاده ماشين پر شتابيه . ااين مدل كه گفتم اسم اصليش اكسنت هستش از سال 95 توليد شد . من بلد نيستم چه جوري عكس رو بزارم تو صفحه اگه كسي بلده بگه من عكس مدل 95 رو كه داشتيم رو بزارم براتون .
و مدل اوانتا : اين مدل هم همانند ورنا كه اكسنت بوده در اصل همون هايونداي النترا هستش. يه ماشين فوقالعاده پرشتاب كه با موتور 2.0 و 16 سوپاپ زانتيا رو هم ميتركونه . النترا به پرشتاب تو هايونداي ها معروفه .
ضمن اينكه النترا 220 كياومتر شيرين پر ميكنه و اكسنت هم 200 كيلومتر سرعت خودشو .
من با اكسنت 200 رو فيكس رفتم اما با النترا نرفتم تو جاده فقط شتاب 1 و2و3 رو گازيدم . از نتيجه اي كه از اكست گرفتم گفتم النترا 220 رو ميره ضمن اينكه يكي از دوستانم هم گفت كه 220 رو پر كرده باهاش .
سوناتا هم كه خوب همون جور كه فرشاد جان گفت در حالت ليميتد 220 ميره اما در انليميتد فكر ميكنم 260 تا سرعتش رو ميره ( كلاس 6 سيلنددش)
در كل خانواده ي هايونداي فوقالعادست . اما متاسفانه از ورنا (اكسنت ) و اونتا (النترا) خوب ااستقبال نشد )
در مورد سمند دوست جديد علي اقا :
اينو حميد بايد نظر بده اما در كل ماشيناي ايران خودرو جو گندمي خوب در مياد . به نظر من اگه شمعات و اينا رو يه تر تميز كرديو انژكتورو شستشو دادي و يه 2 باك سوپر زدي خوب نشد برو عوضش كن!!!!!!!!!!!!!
اقايون خسته شدم فردا هم كلاس دارم . شب همتون خوش
حميد جان 4شنبه سوري همين هفتست .
يا علي
اقا من نوكرتونم .
قبل اينكه اين پست قبلي رو بدم صفحه 171 بود !!!!! تا من بنويسم با پست هاي توپه حميد و جمشيد تركيد رفت 72 .
بابا خيلي باحالين
حميد 4 شنبه سوري همين هفتستا !!!!!!!!! خواب نمونيييييييييي
جمشيد هم طبق معمول تو هر كمپاني يه جاسوس داره !!خبر هايي كه قراره تو جلسه هاي بعد از سال مطرح شه اول به اون ميرسه ... اقا ما با جمشيد خيلي جلوييم ... خدا قوت
دوستان دارم از خواب ميميرم!!!!!!
شب خوش
يا علي
با تشکر از شما که در صفحه 170 جواب منو دادی
خواستم بگم 4 شنبه سوری 29 اسفنده
ولی مراجع تقلید روز 22 اسفند رو یوم الشک نامیدند.
عربستان 22 چهرشنبه سوریه![]()
سلام بچه های گل.
اقا جون خودتون ببخشید من خیال کردم گفتید در مورد سوناتا و ازرا توضیح بدیم.و اصلا هم متوجه نشدم تا الان.
اقا سهیل شما درست میگید . مجله ماشین خودشم نوشته بود چند نوع داره ولی من مدل 6 سیلندراشونو توضیح دادم .بازم ببخشید.
البته اقا سهیل توضیح کاملی دادن . و منم یه چند مورد بهش اضافه کنم.ببخشید اگه همش عدد و ارقام هست چون من تجربه رانندگی رو ندارم.
اوانته:
موتور:4 سیلندر 16 سوپاپ.2000 سی سی
حد اکثر قدرت:139 اسب بخار در 6000 دور
گنجایش باک:55 لیتر
وزن خالص:1290 کیلو
مشخصات ورنا
حجم موتور 1500
قدرت موتور 91 اسب بخار
گیربکس 5 دنده جلو
رادیو پخش 4 بلند گو
صندلی راننده قابل تنظیم در چهار جهت
سایز تایر ها 17.5
طول خودرو 4260 میلی متر
عرض خودرو 1680 "
ارتفاع خودرو 1395 "
مصرف سوخت در 100 کیلو متر 61/6
خوش به حال سوریه ای ها . چون تو سوریه هستن هر چهارشنبشون چارشنبه سوریه.
![]()
عجب
پس هر چهارشنبه بمب هسته ای![]()
همین الان از بیرومن میام.
با پیکان سواری حرکت burn out رو اجرا کردم!!!چه جورشم.همه خیابون کف کرده بودن.بعد همه میومدن میگفتن چه جوری اجرا کردی.
البته قبلا با 405 و bmv و206 و چند تا ماشین دیگ اجا کردم ولی با پیکان اولین بارم بود.
یه بار دیگه اجرا میکنم فیلمشو میگیرم یا عکسش براتون میزارم.
فعلا خداحافظ همتون باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)