تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1548 از 1548 اولاول ... 548104814481498153815441545154615471548
نمايش نتايج 15,471 به 15,474 از 15474

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام دوستان
    من از شاتل اشتراک داشتم، چهل روز پیش درخواست جمع آوری دادم، الان دوباره میخوام از همین شرکت اشتراک adsl بگیرم پشتیبانیشون میگه مخابرات خطمون فیبر کرده بجز خود مخابرات از شرکت ها دیگه نمیتونم adsl بگیرم، اصلاً نمیخوام از مخابرات بگیرم چون به معنای واقعی افتضاحه، مصرفم بالاست فیبر نوری و اسکای فایبر و مبین نت اینا هم نمیخوام چون گرونه...
    راهی برای این مشکل وجود داره؟ حالا شاتل هم نشد از شرکت دیگه میگیرم (بجز مخابرات)

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من از شاتل اشتراک داشتم، چهل روز پیش درخواست جمع آوری دادم، الان دوباره میخوام از همین شرکت اشتراک adsl بگیرم پشتیبانیشون میگه مخابرات خطمون فیبر کرده بجز خود مخابرات از شرکت ها دیگه نمیتونم adsl بگیرم، اصلاً نمیخوام از مخابرات بگیرم چون به معنای واقعی افتضاحه، مصرفم بالاست فیبر نوری و اسکای فایبر و مبین نت اینا هم نمیخوام چون گرونه...
    راهی برای این مشکل وجود داره؟ حالا شاتل هم نشد از شرکت دیگه میگیرم (بجز مخابرات)
    درود
    راهی که نداره منم 5 سال پیش خونه جابجا شد این منطقه مخابرات داشت فیبر کشی میکرد فقط میشد از خود مخابرات سرویس گرفت. طی سالیانی که ADSL داشتم هیچوقت مخابرات نگرفته بودم چون ذهنیتم نسبت بهش اصلا خوب نبود ولی به اجبار مخابرات گرفتم و بشدت راضیم. تا قبلش از پیشگامان خیلی راضی بودم ولی بعد از اون مخابرات اینجا خیلی عالی بوده. البته که شهر به شهر و منطقه به منطقه شرایط سرویس دهی فرق میکنه.

3. این کاربر از shakib zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

درود
    راهی که نداره منم 5 سال پیش خونه جابجا شد این منطقه مخابرات داشت فیبر کشی میکرد فقط میشد از خود مخابرات سرویس گرفت. طی سالیانی که ADSL داشتم هیچوقت مخابرات نگرفته بودم چون ذهنیتم نسبت بهش اصلا خوب نبود ولی به اجبار مخابرات گرفتم و بشدت راضیم. تا قبلش از پیشگامان خیلی راضی بودم ولی بعد از اون مخابرات اینجا خیلی عالی بوده. البته که شهر به شهر و منطقه به منطقه شرایط سرویس دهی فرق میکنه.
    دو سال پیش شش ماهه از مخابرات گرفتم، همش قطع و وصلی بود و پینگ افتضاح، اصلاً راضی نبودم، یعنی برای همیشه دیگه نمیتونم از شرکت ها بگیرم؟ مگه اینکه جابجا بشیم درسته؟

- - - Updated - - -

درود
    دو سال پیش شش ماهه از مخابرات گرفتم، همش قطع و وصلی بود و پینگ افتضاح، اصلاً راضی نبودم، یعنی برای همیشه دیگه نمیتونم از شرکت ها بگیرم؟ مگه اینکه جابجا بشیم درسته؟

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آره منطقه به منطقه سرویس ها متفاوتن.
    تا جایی که اطلاع دارم و برای خودمم همینطوری بود هیچ شرکتی سرویس نداد و مجبور شدم مخابرات بگیرم.

6. این کاربر از shakib zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •