ولش کن اینها رو حالا شما که وصلی به بالا یه کانفیک V2ray بده حد اقل کار کنه ما به کار و زندگی ( یا به قول او ن یکی کار بره می گفت زنده گوه ) مون برسیم
ولش کن اینها رو حالا شما که وصلی به بالا یه کانفیک V2ray بده حد اقل کار کنه ما به کار و زندگی ( یا به قول او ن یکی کار بره می گفت زنده گوه ) مون برسیم
سیفول اسپم نده، اینو باید تو تاپیک اینترنت طبقاتی بگی.
- - - Updated - - -
![]()
دلار 156 .... به زودی به 200 هم سلام میکنه و درود میفرسته![]()
سیفولی به مجلس نمی رفت .............حالا وقتی میرفت جمعه می رفت
روزنامه اطلاعات: ترامپ حتما با ایران وارد جنگ می شود اما نمی خواهد دامنه آن در منطقه گسترش یابد![]()
آقایون مدیر آقایون ناظر دمتون گرمممممم کلاتونو بزارین بالاترررر اومدین انجمن زدین که اطلاعات
هموطناتون بره بالا دیگه هدف دیگه ای که نداشتین؟ درست میگم؟
موندم به خدا این بابا *یمنی* قشنگ به همه چیز از اعتقادات و همه مقدسات و همه بچه ها(روانی
دونستن اعضا) و اسپم بازی آشکار داره ادامه میده اونوقت هنوز میاد نظریات مسخرشو میزاره و در میره
و به ریش ما میخنده؟؟ اگه بنای این سایت اینه؟ بگین مام بدونم!!
شما 5صفحه اخیر این تاپیک رو مرور کنین کاملا بحث رو منحرف کرد با مزخرفاتش!!
عجیبه والله!! من تو دو تا انجمن اینترنتی دیگم عضوم اصلا اونجاها ار این خبرا نیست آقایون بندازینش
بیرونننن بن کنین از آی پی نمیدونم والله این کاره سختیه؟؟
من حاضرم شمارمو در اختیار مدیر یا ناظم سایت بزارم فقط بدونم داستان مدارا با این بابا چیه؟؟ شوخیم
نمیکنم واقعا پیگیرش هستم
بچه های عزیز سایت ازتون یه درخواست دارم تا میشه و میتونین این بابا رو ریپورت کنین شاید به کسی
برخورد وگرنه اینجا سنگ رو سنگ بند نمیشه دمتون گرم همتون کمک کنین بعد بحث دلارو ادامه میدیم
اگه زنده موندیم!!یه دست صدا نداره بزنین بن شدن یمنی تا بندازیمش بیرون به امید خدا
بچه ها دم همتون گرم به خاطر این کار ///
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)