البته مشکل از خود منه ها میام با افرادی که باید تو بخش مراقبت های روانی بهزیستی بستری باشند می شینم بحث می کنم
البته مشکل از خود منه ها میام با افرادی که باید تو بخش مراقبت های روانی بهزیستی بستری باشند می شینم بحث می کنم
قیمت دلار برای یک روز ثابت بود.
این حرف شما کاملا صحیحه.
چند صفحهی قبل هم بعضی دوستان (و من) اعتراض کردیم که چرا بعضی کاربرها بحث تاپیک رو منحرف میکنن و جنگ روانی درست میکنن.
ولی خوب جوابی نگرفتیم، بعلاوه بعضی دوستان هم از تجربهاشون گفتن:
یا دوست دیگری اعتراض کردند:
اگر دقت کنی این کاربری که سعی داره شما رو تحریک کنه، روشاش و فلسفهی وجودیاش همینه و مدیریت هم پشتش هست.
به جان عبد الحسن زرین کوب قصد ندارم تحریکش کنماگر دقت کنی این کاربری که سعی داره شما رو تحریک کنه، روشاش و فلسفهی وجودیاش همینه و مدیریت هم پشتش هست.
اخه این یا خد شما چه کلوخی هستید من بخام تحریکتون کنم اخه
شما که خب مشخصه پول می گیری مزدوری
خدا به سر شاهده من قصد تحریک شما ها رو ندارم یعنی حتی در این حد نمی بینمتون که تحریکتون کنم بیام تفریح کنم با تحریک کردنتون هزار تا کار و در گیری دارم
من دیگه برام مهم نیست اینجا باشم نباشم وقتی دیگه هر کی سرش به تنش می ارزیده رو فراری دادن ( مثل کل مملکت ) دیگه مثلا بمونم اینجا از نظرات کی استفاده کنم ؟؟؟؟
سوال چی بپرسم مثلا بیام سوال کنم از کی سوال کنم اصلا از این بچه هیئتی ها ؟؟؟؟
که مثلا نذری رو اگر ساعت گرد هم بزنیم نذرمون می گیره یا پاد ساعت گرد ؟
Last edited by Yamani47; 03-01-2026 at 07:50.
یار و یاور هوگو رو هم کت بسته بردن..............
تقصیر امریکاست که جلوی نوسان پولشو نمیگیره![]()
منم اولش مثل بقیه ذوق کردم و بعدش حسابی خندیدم به این ماجرا که یه کمدی خالص بود...!
اما وقتی دقیقتر نگاه کنی یه تراژدی بزرگه. مردم ونزئولا منفعل و بی غرضه و خرافاتی دقیقا مثل مردم ایران که همه جور فقر و گرسنگی و بدبختی رو تحمل کردن تا آخر یه اجنبی و خارجی بیاد اینطور با تحقیر و منت، کاری براشون انجام بده!......................... و حتی الانشم که دیدن مادرو شوت شد، بازم کسی نریخت تو خیابونا که حقشو بگیره. همه نشستن نگاه میکنن ببینن تهش چی میشه.
مطمئن باشید امثال ایران و کوبا و کلا خاورمیانه و آمریکای جنوبی تا همین حد منفعل و توسری خور هستن و خواهند بود.
Last edited by The Ghost Writer; 04-01-2026 at 15:39.
خیلی دوست دارم باور کنم کاربری که ادای مخالفت با نظام رو درمیاره و از دستگیری «نیکولاس مادورو» بهعنوان طعنه به طرفداران حکومت استفاده میکنه واقعا همونی هست که ادعا میکنه. ولی چیزی که نمیزاره باور کنم اینه که عیشون کاربر معمولی هستن ولی تجربه نشون داده که دسترسی مدیریتی دارن!
Last edited by epsi1on; 04-01-2026 at 21:33.
نیازی به اطمینان نیست............مطمئن باشید امثال ایران و کوبا و کلا خاورمیانه و آمریکای جنوبی تا همین حد منفعل و توسری خور هستن و خواهند بود.
مگه 1400 سال پیش موقعی که وحوش بادیه نشین می ریختن تو مملکت ( به نام خدا ) به جان و مال و ناموس مملکت تجاوز می کردن کسی فعالیتی کرده ؟
یا مغول ها همچنین یا اسکندر و محمود افغان و ......
یه یعقوب لیث بود و یه بابک و مازیار بود و امثالش یا مثلا امثال ابو مسلم تا حدودی اون هم...... اونها رو هم که ملت پشتیبانی و حمایت نکردن و همشون توسط همون وحوش اعدام و تار و مار شدن
من هیچ وقت مردم رو جزو آدم حساب نکردم و همیشه نفرت داشتم ازشون از بچگی بابام بهم می گفت چرا نمی ری با مردم و تو جامعه ارتباط داشته باشی..........
تو دلم می گفتم با یه مشتعقب افتاده بت پرست من برا چی باید ارتباط داشته باشم ............... ولی با این وجود احمقم نمی فهمم که نباید دل سوزی کنم باز دل سوزی و راهنمایی می کنمشون همیشه
همون شاه هم دل سوزی می کرد برا این ها که اخر عاقبتش اون شد دیگه.......
هنوز کار دارم تا از این مرحله هم رد شم ..............ریشهام سفید اند ها .............. ولی هنوز ار دارم تا بفهمند اینو.............شاید زندگی های بعدی .......
منتهی من هیچ موقع سوار خر ها نمی شم...................من پیاده می رم راه خودمو خر هم باشه بار نمی زارم پشتش..........
Last edited by Yamani47; ديروز at 05:37.
نظرم راجع به ایران هم می دونی چیه
چند وقت دیگه مثلا اعتارضات مردمی پیروز می شه ...........ولیعهد رو میارن نمایشی و نمادین که باز گشت پیروز مندانه این ها.............
بعد هم عنتخابات بر گزار می کنن ادم هایی که خودشون می خان رو یه کاری مکنن که مردم بهشون رای بدن و تامام
از وقتی کوسه غرق شد..............و پلاسکو پلاستیک هاش خورد شد
و دو سال بعد......... سرخ شد و بعد هم هواپیمای اُکراینی سهوا مورد اصابت قرار گرفت...............کسی عقل و چشم داشت دیگه همون موقع باید می فهمید این ها برا چی دارند کشته میشن ...........و اون پلاسکو و اون هواپیما چرا اونجوری شدن.............
وقتی یه اتوبان جدید می خاد کشیده بشه............اونهایی که ملکشون رو می فروشند که پولشونو می دن که خالی کنن و از سر راه برن کنار......................
اونهایی رو که پول ملکشونو گرفتن و از سر راه رفتن کنار رو تو پروژه خصوصی سازی و یه پروژه دیگه بود همین چند سال پیش خیلی سرو صدا کرد تو مایه های همین خصوصی سازی بود اسمش چی بود ؟ یادم رفت
اونجا همه اون هایی که پول هاشونو گرفتن که از سر راه برن کنار رو می تونستی به وضوح ببینی..................
اونهایی هم که نمی فروشند رو با بلدوزر میان ار روشن رد میشن................
من نظر شخصیم اینه که ایران رو از چنگال خرس گریزلی در آوردن دادن به دست اژدها..............
آخه حکومت اسلامی و اینهمه دزد ، خودشون ابزار دزدی و برا خودشون فراهم میکنن چه میدونم ارز ترجیحی و رانت و کاسبی تحریم و ... آخه تویی که اینهمه ظاهر اسلامی برا خودت درست کردی و مدام حرف از روز حساب و کتاب و اینا میزنی دیگه چرا ؟ نمیگی دوروز دنیا یهو میمیری و این چیزایی که مدام خودت نصیحت میکنی سر خودت میاد؟ نه ذاتت خرابه ، گرگی هستی در لباس ببیی ... آخه چرا اینا باید راه پیدا کنن و چطوری به داخل بدنه حکومتا و با ابزارهای رانتی پولهای رانتی به جیب بزنن و هرکدوم بشن ی مافیایی برا خودش و هیچکی هم جلودارشون نیست بلکه با پول رام هم میشن و این وسط اونیکه دنبال پول و روزی حلاله له میشه این وسط ... خب جناب حکومت وانستادی دیگه جلوی اینا و یجورایی بهشون کمک هم کردی و مردم مظلوم و فراموش کردی
Last edited by Masoud-2014; ديروز at 10:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)