تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 16 اولاول ... 61213141516
نمايش نتايج 151 به 154 از 154

نام تاپيک: قیمت دلار

اگه نباشه جاش خالی می مونه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چرا نمیتونن هرچیزی که انبار شده بیاد بیرون قیمت کاهش پیدا میکنه البته مسایل اقتصادی جای خود که باعث کمبود دلار در بازار شده و نمیدونم بازار دلالی که پولدارا انبار میکنن تا رو قیمت بالا رو سر مردم خالی کنن
    من فکر می‌کنم شما از نظر تئوری درست میگی. ولی بعید می‌دونم دولت بتونه این کاری که شما میگید رو بکنه. چون اکثر اون کسایی که جنس انبار کردن با نفوذ توی دولت این کار رو کردن.
    مثلا آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۲.۵ میلیارد دلار به خزانه بانک مرکزی بدهکاره، ولی تا جایی که من می‌دونم ایشون بدون هیچ مشکلی داره همچنان فعالیت می‌کنه و هیچ کسی توی دولت نمیتونه بهش بگه بالای چشمت ابروهه! رییس بانک مرکزی که تقریبا جزو بالاترین رده‌های اقتصادی این مملکت هست هم زورش به ب.ز. نمی‌رسه اون موقع از کی میشه انتظار داشت که این ۲.۵ میلیارد دلار رو نقد کنه؟!

2. این کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    تهروون

پيش فرض

من فکر می‌کنم شما از نظر تئوری درست میگی. ولی بعید می‌دونم دولت بتونه این کاری که شما میگید رو بکنه. چون اکثر اون کسایی که جنس انبار کردن با نفوذ توی دولت این کار رو کردن.
    مثلا آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۲.۵ میلیارد دلار به خزانه بانک مرکزی بدهکاره، ولی تا جایی که من می‌دونم ایشون بدون هیچ مشکلی داره همچنان فعالیت می‌کنه و هیچ کسی توی دولت نمیتونه بهش بگه بالای چشمت ابروهه! رییس بانک مرکزی که تقریبا جزو بالاترین رده‌های اقتصادی این مملکت هست هم زورش به ب.ز. نمی‌رسه اون موقع از کی میشه انتظار داشت که این ۲.۵ میلیارد دلار رو نقد کنه؟!
    دولت میتونه راحت دلار بریزه بازار ، تو چه قیمتی؟ شاید قیمت مدنظر هنوز فرا نرسیده و هر بازاری نهنگ داره چه دولتها و چه ابر میلیاردرها که رانت اطلاعاتی دارن و هیچ بازاری یکله بالا نمیره تا جایی که نهنگاش تو قیمت مدنظرشون خالی کنن
    دولت حساب ذخیره ارزی داره ، درسته تحریمیم و صادرات کمه و پول نفت و واردات و مساِل اقتصادی ولی دلار هم تا ی سقفی میره و دوباره بر میگرده ، متاسفانه دلالی و انبارداری و اینا خیلی تاثیر منفی روی اقتصاد ایران گذاشته و درستش اینه با تولید و صادرات ارز خارجی فراوان و ارزان بشه در مقابل پول داخلی

4. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستانی که میخوان بحث سیاسی کنن میتونن توی فروم بیتکویین‌تاک بیان صحبت کنن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتهای باید انگلیسی صحبت کنیم. البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم داره.
    اونجا ایرانی نیست و طبیعتا مشکلات صحبتهای سیاسی و این‌ها رو هم نداره. بعلاوه کسی هم نیست که اراذل‌گری دربیاره.

دولت میتونه راحت دلار بریزه بازار ، تو چه قیمتی؟
    درست میگید.
    من زیاد سر در نمی‌آرم ولی فکر می‌کنم تا پارسال این روندی که شما میگید برقرار بود. یعنی دولت صبر می‌کرد دلار به یه قیمتی می‌رسید و بعد با تزریق پول، قیمتش رو ثابت می‌کرد. ولی الان فکر نمی‌کنم توانش رو داشته باشه که قیمت دلار رو ثابت کنه (حداقل برای مدت طولانی مثل چند هفته)، پس قیمت همینطور بالا می‌ره.
    Last edited by epsi1on; امروز at 09:44.

6. این کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    تهروون

پيش فرض

دوستانی که میخوان بحث سیاسی کنن میتونن توی فروم بیتکویین‌تاک بیان صحبت کنن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتهای باید انگلیسی صحبت کنیم. البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم داره.
    اونجا ایرانی نیست و طبیعتا مشکلات صحبتهای سیاسی و این‌ها رو هم نداره. بعلاوه کسی هم نیست که اراذل‌گری دربیاره.

درست میگید.
    من زیاد سر در نمی‌آرم ولی فکر می‌کنم تا پارسال این روندی که شما میگید برقرار بود. یعنی دولت صبر می‌کرد دلار به یه قیمتی می‌رسید و بعد با تزریق پول، قیمتش رو ثابت می‌کرد. ولی الان فکر نمی‌کنم توانش رو داشته باشه که قیمت دلار رو ثابت کنه (حداقل برای مدت طولانی مثل چند هفته)، پس قیمت همینطور بالا می‌ره.
    قیمت و تا حدی بالا میبرند که ... بعد ورود میکنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •