چرا ادیت کردی ؟
- - - Updated - - -
چرا ادیت کردی ؟
چرا ادیت کردی ؟
- - - Updated - - -
چرا ادیت کردی ؟
چون دانکی به معنی خریه ک نمیفهمه چی میگهباور نمیکنی از ۴۰۵ سوال کن ک خر توش جا میشه
امروز قیمت دلار 131000تومان رو هم رد کرد و به 132000 نزدیک شد......
خدا به داد این مردم برسه با این مسیولین بی کفایت!! ///
به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست دوستان عزیز این آخرین پست من تو فروم دوست داشتنیه پی سی ورلده دوستان خوبی داشتم اینجا ک خیلی ازشون استفاده کردم مدیران بسیار خوب و با ظرفیتی داشت ک تحملشون بسیار بالا بود با فهم بودن سر یه موضوع کوچیک مثل پرشین تولز بن دائم نمیکردن ،فروم ها متاسفانه اونقدر کم بازدید شدن ک دیگه بیشتر محل عقده گشایی شده و هیچ چیز جدیدی توش تقریبا نمیاد ،بعد این پست لاگ اوت میکنم براتون آرزوی بهترینا رو دارم و امیدوارم ایران و ایرانی ب بهترینا برسن خدانگهدار![]()
مدیریت اینجا نظر موافق این دو نفر داره و نظر مخالفان رو پاک می کنه یا مثل بنده 6 ماه بلاک!!
شما میبینی کامنت های این افراد با فحاشی به بقیه پاک نمیشه اما برای بقیه به راحتی!
پس خودت رو خسته نکن دوست عزیز!
فکر میکنم 10 سالی میشد که این تعداد پست رو یکجا پاک نکرده بودم
- - - Updated - - -
فکر میکنم 10 سالی میشد که این تعداد پست رو یکجا پاک نکرده بودم![]()
حداقل منفعتش این بود که فروم کمی جون گرفت!
ناظم گرامی ممنون واسه پاک کردن یه سری پستا ولی منو مجبور کردن یه سری حرفا رو بزنم وگرنه
من آدم جنگ جدال نیستم!
در ضمن لازم میدونم بگم کاربر یمنی هم توهین مستقیم به من و اعضای دیگه داشته و هم توهین یه
مقدسات که اصلا قابل بخشش نیست و بعید میدونم این کاربر با پاک کردن پستاش رویشو عوض کنه
پس لطف کنین باهاش برخورد جدی کنین ///
بنده در حال حاضر از لحاظ فنی و تکنیکی دسترسی برخورد جدی با کسی رو ندارم و امکانش برام غیرفعال شده : )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)