RX POWER رو چنده؟
اگه بالا باشه باید درست کنن
برای من خیلی بالا بود زیاد زنگ زدم سربالا جواب میدادن ولی به سامانه 195 که گزارش دادم همون روزش اومدن اوکی کردن
پشتیبانی زنگ بزن و مشکلتو بگو اگه دیدی جوابی نمیگیری فقط شکایت تو سامانه
RX POWER رو چنده؟
اگه بالا باشه باید درست کنن
برای من خیلی بالا بود زیاد زنگ زدم سربالا جواب میدادن ولی به سامانه 195 که گزارش دادم همون روزش اومدن اوکی کردن
پشتیبانی زنگ بزن و مشکلتو بگو اگه دیدی جوابی نمیگیری فقط شکایت تو سامانه
rx زوی 21 هسا سرعت دانلود و اپلود اکیه ولی توی گیم اذیت میکنه
- - - Updated - - -
rx زوی 21 هسا سرعت دانلود و اپلود اکیه ولی توی گیم اذیت میکنه
21 زیاده، هرچند خودشون میگن تا 27 اوکیه
برای من 23 -24 بود بعدش که اوکی کردن 12 فیکش شد
زنگ بزن پشتیبانی اگه نیومدن، سامانه رو پیگیر شو
تنها و 100 درصد بودن ارائه سرویس اینجاس ک مرکز اوکی رو بده
سایت هم ثبت بزنی شاید مسخره بازی باشه پولت بره و در اخر اگر هم اوکی باشه بازم باید حضوری بری مرکز
حضور شما در مرکز باعث خوشحالیست مرکز مرکز
دقیقا از پای بساط پاشدن گفتن خب بیکار نباشیم سامانه جدید بیاریم بالا ی عمر سابیده شدیم با این سامانه به اون سامانه
طبیعیه مشکل از فیبر تو نیست مشکل از بالا و کور مخابراته برا مام پیش میاد دیگ پول کمتر میدی این داستان هارو هم داره موخی
مقادیر توی رنج هستش
کلا فیبر یا 0 یعنی قطعی هست یا 1 وصلی . عددش توی رنج هست اوکیه .
پکت لاس معنی نداره
بیشتر این پکت لاس ک اتفاق میافته توی مسیر olt و backbone مترو نیست . توی ایران میتونید ایپی با پورت تست بگیرید ببیند
یا مثلا ساعت اوج شلوغی 10 شب پینگ خود من از داخل میشه 10 میلی خب این بنظرت ربط به rx داره وقتی برای من هم 12 هستش؟
یا همین پکت لاسی که رفیق ما برگشت گفت و ما هم 10 شب داریم کلا روی مسیر خارج هس رو ایران نیست
Last edited by MMDFullHD; 10-12-2025 at 01:44.
من فیبر شاتل دارم و دیروز متوجه شدم 50 متر پایینتر مخابرات باکس برای یکی از مجتمع ها گذاشته و سرویس میده. داشتم فکر میکردم درخواست بدم چون خیلی ترافیکش ارزونتر در میاد ولی این این گزارشات اخیر دوستان در مورد افت کیفیت ناامیدم کرده. من هم گیم زیاد بازی میکنم و هم برای ترید میخوام که با این توصیفات منصرف شدم. الان کیفیت فیبر شاتل خوبه و فقط خیلی گرونههههه -_- .
Last edited by luches; 10-12-2025 at 16:44.
منم تازیگا مشکل پکت لاس دارم فقط هم مربوط به سرورهای خارج از ایرانه و تو ساعات شلوغ اتفاق میفته
اگه دست اعصابت موندی بیا ثبت نام کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by android500; 11-12-2025 at 00:02.
درود. بله همین گزارشات دوستان رو دیدم منصرف شدم . فعلا با گرونی فیبر شاتل کنار میام .
بیشتر هزینه میکنی اعصابت راحت تره
اگه بازی نمیکنی اکیه خیلی خوبه ولی اگه مپل من شب میخوای نیم ساعت گیم بزنی یکم حالت خوب شه اصلا سمتش نرو
مخصوصا اگه بازی هات سرورشون توی خاور میانه نباشه
این امکانش هست که شاید اینترنت سمت شما خوب یاشه اذیت نکنه
دو روز دیگه یکسالم تموم میشه ، الان میبینم فقط سه ماهه داره درسته ؟
سرویس من تانوما استاندارد ۳۲۰ گیگ ماهانه- قرارداد ۱۲ماهه- ۱۰۰Mb پسپرداخت بود ، دیگه نیست یا گرون شده ؟
Last edited by blackbird; 14-12-2025 at 11:00.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)