ساندیس خورا سمت خاصی نیستن

ساندیس خورا سمت خاصی نیستن
می گم دیروز از ظهر تا عصری همه جای سایت باز می شد ولی فقط این تاپیک Data base Erorr می داد
چی کار داشتین می کردین ؟
منظورم از این که چی کار داشتین می کردین با این تاپیک این نیست که چی کار داشتین می کردین ها
منظورم اینه که من خودم شب ها تو PHP My Admin میخوابم ها حواسم هست...........
Last edited by Yamani47; ديروز at 00:14.
آقایون مدیر دو تا کاربر یمنی و آریامهر به جای بحث مثلا سیاسی فقط میان مثل ماشین حمل زباله توهین
میکنن به اعضا و به ریش ما میخندن درخواست بن شدن دایم هر دو نفر اینارو دارم اینم بگم برای من
کاری نداره شرف براشون باقی نزارم ولی جلوی خودمو میگیرم بلکه این دو تا معلوم الحال رو ادب کنین
خواهشا مدیراننننننن وارد عمل بشن حداقل برای جلوگیری از به لجن کشیده شدن این تاپیک و این سایت
وگرنه توهین به این و اون که هنری نمیخواد ///
Last edited by Afshin405; ديروز at 03:00.
حال می کنی اریا مهر ؟
فقط کافی بود به روشون بیاری و بهشون نشون بدی که این ها ایرانی نیستن و به حق......به حق DNA غیر ایرانی است
من هم صحبت شما رو تایید میکنم.
پیشنهاد من اینه بجای بن شدن اون دو کاربر، بهشون اخطار داده بشه تا رفتار نادرستشون شون رو تصحیح کنند.
ضمن احترام به تمام کاربرها با هر جناح سیاسی، من جمله طرفداران ج.ا.، طرفداران نظام پادشاهی سابق، کردها، لرها، فارسها و ... بجز ...
ادیت: فکر میکنم نامکاربری ایشون اینه: یمانی (شاید اشاره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و یمنی خوانده نمیشه. (ضمن احترام به همهی ادیان، اعم از اسلام، مسیحی، یهودی زرتشتی و...)
Last edited by epsi1on; ديروز at 15:38.

اره داداش بالاخره در طول تاریخ همیشه آشغال خور و ناموس فروش بوده الانم هست ک اصلا وطن براشون اهمیت نداره دقیقا حرفو انداختی اومدن برداشتن الانم بهشون فشار اومده درخواست بن دارن اتفاقا برای مدیرا بهتره همینا رو بن کنن
پ ن:همینکه باعث شدیم اینطور جلز ولز بکنن واسه من کافیه![]()
Last edited by aryamehr1368; ديروز at 20:11.
ببین این تاپیک که هیچ.........
کل جهان.....کل دنیا ..............کل زمان و مکان برا این درست شده که آدم ها بیان خودشون خودشونو بشناشند.............وقتی بهشون گفتن تو آدم نیستی دیگه دهشون بسته باشه..............بهشون گفتن تو خوکی و بی غیرت ... باید چهار صد و پناه میلیارد سال به شکل خوک ادمه وجود بدی دیگه بهونه ایی نباشه
Last edited by Yamani47; ديروز at 20:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)