درسته. منم احتمال زیاد میدادم به خاطر مساله قیمت باشه که اگه خواستن گرون کنن زیاد خوشبحالمون نباشه سرویس یکساله خریدیم. زودتر موعد تمدید برسه
درسته. منم احتمال زیاد میدادم به خاطر مساله قیمت باشه که اگه خواستن گرون کنن زیاد خوشبحالمون نباشه سرویس یکساله خریدیم. زودتر موعد تمدید برسه
دوستان شما قطعی از مرکز ندارید این روزها؟
مخابرات غرب تهران هر روز چند ساعت قطعه و 2020 زنگ میزنی فقط میگن صبورباش!
شما تجربه ایی نداشتید و اینکه چکار کنیم و پیگیری چجوری کنم!
غرب تهرانم نه.
Deleted deleted
Last edited by meysam_s2015; امروز at 14:44.
من 2 هفته ای درگیری داشتم باهاشون شرق تهران
هر روز مجبور میشدم زنگ بزنم 20117 و اعلام خرابی تلفن ثبت کنم
فعلا که حل شده مشکلش،البته من vdsl دارم
سلام دوستان
یک سوال داشتم من ۳ سال پیش adsl داشتم ، با فاصله ۳ کیلومتر تا مرکز سرعت نهایتا ۴ مگابیت میداد چند سال هست از مخابرات اینترنت ندترم الان میگن خط فیبرنوری شده که فکر کنم تا کافو فیبر و از اونجا تا خانه مس اومده سوال این هست که الان سرعت بیشتر شده نسبت به اون موقع درخواست adsl بکنم؟
باید باکس رو همون دور بر خونه ببینی یه باکس بزرگ هست که فیبر اومده داخلش و کاملا مشخص هست و تجهیزات هم داخلش هست که از صدای فن مشخص هست. اون باکس تا یکی دو کوچه قبل و بعد رو جواب میده. پیداش کردی ببین چقدر با محل شما فاصله داره. و اگه مرکز میگه VDSL بهت میتونیم بدیم که صد در صد درسته فیبر اومده تا محل داخل باکس، اگه هم تجهیزات VDSL داخلش نباشه دیگه 16 مگابیت رو میده. بری مرکز شماره خط تلفن رو بدی دقیق بهت میگن.
Last edited by blackbird; 30-10-2025 at 19:20.
مخابرات vdsl ثبت نام کرد اول برام بعد گفت پورت خالی ندارن تغییر دادم به adsl . پورت vdsl رو نمیشه کاری کرد ؟
الان مخابرات فقط طرح 3 ماهه داره
تمامی طرح های 6 ماهه و 12 ماهه حذف کرده
خدا به خیر کنه
الان مخابرات فقط طرح 3 ماهه داره
تمامی طرح های 6 ماهه و 12 ماهه حذف کرده
خدا به خیر کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)