گل فروشی داره داداشمون
گل فروشی داره داداشمون
ناموسشو گذاشته اونجا می فروشه
یه سوالی دارم از شما دو سال پیش که جنگ اُکراین شروع شده بود به پوتین می گفتین حضرت پریزیدنت پوتین
الان چطور شده به سمت ترامپ تغییر قبله دادین ؟
حضرت نگفتیم گفتم پرزیدنت . خوب پرزیدنت است دیگه پس بگیم آشپز؟ عنوان شغلی هر کس قبل ایمس میاد . مدیر فلان معلم فلان پرزیدنت فلان
بنده خدا خودش گفت یک بار قبلا توضیح دادم. یعنی خودش گفته اکانت قبلی هم برای ایشون بوده.
در مجموع یعنی حداقل ۲ تا اکانت داره. یا بیشنر...
تو خصوصی ب لئو فحش ناموسی میدادم لبخند میزد ساندیس خور ذاتش همینه اصولا کسایی رو انتخاب میکنن بی رگ باشن وگرنه نمیتونن کار کنن
دقیقا دلیل این که سگ نجسه همینه...
سگ فیزیکی فوقش شاید فیزیک و جسمش نجس باشه یککم کر کثیف باشه
ما فامیل های ............. زیاد داریم متاسفانه گفتم بهشون شما نیان خونه ما............می گفتن چی شده گفتم چیزی نشده شما نجس هستی ....نجاست روحت می مونه تو در و دیوار خونه ما
طعنه و این ها هم نمی زنم حس و حال روح موجودات تو اشیائ اطرافشون واقعا تاثیر میزاره تازه اگر این ها نزدیک خودم می بودن و باهاشون حرف می زدم که تا چند هفته واقعا حالم بد می شد تا بیام دوباره روحمو پاک سازی کنم تنظیم کنم طول میکشید
تو شغلم هم مشتری %%%% داشتم همه رو اینقدر فحش کش کردم و جواب ندادم که برن علناً هم تو پیچ شغلی رسمیم گفتم اینها پولهاشون نجسه من پول نجس نمی خام
در مورد پروسه گزینش اینها یه چیز هایی هست که نمی شه بیان کرد زیاد
ولی کوچکترین بویی ببرند که شما ( انسان ) هستی و ( سگ ) نیستی ردت می کنن
Last edited by Yamani47; امروز at 16:43.
گزینش اینها همشون یه جوره باید باجناق دوست باشن واسه همینه هرچقدر فحش ناموسی میخورن عین خیالشون نیست چون گرایششون فرق داره اینو جدی میگم اونی ک گرایش اونطوری داره اصلا ناموسش براش بی اهمیت میشه بخصوص پول هم بگیره ،یکی از دلایل زود ازدواج کردن زنهای همینا بعد سگ میر شدن اینا تو جنگ همینه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)