شما سعی کن به بهترین دکل (BTS) منطقه خودت وصل بشی . با آزمون خطا میشه پیدا کرد و با استفاده از قفل دکل میتونی دایما بهش متصل بمونی . خودتو معطل پشتیبانی ایرانسل نکن .
شما سعی کن به بهترین دکل (BTS) منطقه خودت وصل بشی . با آزمون خطا میشه پیدا کرد و با استفاده از قفل دکل میتونی دایما بهش متصل بمونی . خودتو معطل پشتیبانی ایرانسل نکن .
چرا یه پست چندبار ارسال میشه -_-
تکراری حذف شه .
Last edited by samebi; 05-11-2024 at 19:44.
خب مشکل اینجاست که خودکار هم وصل بشم باز سویچ میشه برای اتصال دائم به LTE + هم روت کردم و سعی کردم فقط به یه باند وصل شم ولی به اون وصل میشدم بعضی وقتا آنتن میپرید چون فقط LTE + رو انتخاب میکنم وقتی اتصال به اون قطع میشه پوشش هم از دست میره .. مشکل اینجاست که دائم رو یکی نمیمونه و وضعیت خود LTE خالی هم افتضاحه وگرنه میذاشتیم رو LTE خالی .
من ۴ ماه قبل گرفتم. از جهت قطعی مشکلی نداریم. بسته اولیهام که تموم شد یک بسته ۵۰ مگ گرفتم که تا بالای ۱۰۰ سرعت دانلودش هست. آپلود هم معمولا بیشتر از دانلود هست. در کل راضیام. ولی قیمت بسته هاش اگر ارزون تر میشد خیلی خوب میشد.
- - - Updated - - -
من ۴ ماه قبل گرفتم. از جهت قطعی مشکلی نداریم. بسته اولیهام که تموم شد یک بسته ۵۰ مگ گرفتم که تا بالای ۱۰۰ سرعت دانلودش هست. آپلود هم معمولا بیشتر از دانلود هست. در کل راضیام. ولی قیمت بسته هاش اگر ارزون تر میشد خیلی خوب میشد.
دوستان فرکانس 5 جی ایرانسل چیه؟
- - - Updated - - -
دوستان فرکانس 5 جی ایرانسل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)