تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 605 از 605 اولاول ... 105505555595601602603604605
نمايش نتايج 6,041 به 6,042 از 6042

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

فکر کنم روزصدور قبض رو مخابرات از 24 به 19 تغییر داده قبض سری قبل من 400 هزار شده بود باید 462 هزار میشد. حتما یه کم به هم ریختگی برای اون دارن کسری برج قبل چیزی باید باشه . ولی برای من دو بار شارژ کردن.
    تاریخ صدور تغیر کرده شهریور برای من 16 ام صادر شد

دیگه از الان تا عید 20 ام هر ماه صادر میشه .
    20 ام فیکس بعد تایم اداری 4 بعد از ظهر

من فیبر ندارم. از ADSL مخابرات استفاده میکنم. دیروز متوجه شدم به جای ۱۰۰ تومن هزینه اینترنت ؛ ۱۶۰ تومن برام زدن. رفتم پرسیدم گفتن هزینه تغییر سرویست بوده. چون ماه پیش طرحم رو تغییر داده بودم. در حالی که قبلا بدون هزینه طرحم رو تغییر میدادم. ولی مطمئنم خود مسوول قبض تلفن هم نفهمید چرا ۶۰ تومن اضافه برام زدن
    من یبار دوبار هواسم نبود پرداخت کردم میان دوره رو با پایان دوره اصلا هم یادم نبود ک پرداخت دوبار کردم از بلوبانک
    فک کردم خطایی چیزی پیش اومده صفر نشده . خلاصه 880 هزار رفت ازمون بعدا دیدم رو برج بعدی اعمال کردن 0 صادر شد این از این

حسابشون برای من تا الان بدون مشکل بوده خیلی هم رضایت دارم اتفاقا ازین موضوع چون براساس روز هایی حساب میکنه ک ارتباط داری

مثلا ماه پیش اومد 580 هزار یا مثلا ماه قبل ترش 505 هزار اومد این برج 740 هزار ک تو عکس زیر بدون مالیات قیمت سرویس مشخصه تعداد روز ها هم مشخصه ک حساب کرده در اصل باید هر سه تا برج همین 675 هزار با مالیات که میشه 740 هزار میومد
    بسته 675 هزار رو مثلا 21 روز من وصل بودم بخاطر قطعی فیبر 505 هزار صادر کرد با اینک 500 گیگ رو تموم کردم پس پرداخت خوبیش اینه . البته پیش پرداخت هم اگه قطع باشی و از سرویست بره ب پشتیابن بگی میتونن اصلاح کنن طبق شنیده هام .

دیدم اون امور مالی و داستان هاش اینطوریه بدین شکله وقتی ک دیدم شمام اگه میتونی ی نگاه بنداز یا ی عکسی چیزی بده بهتر متوجه میشین

من چند وقتیه با دقت زیاد زیر نظر دارم همه چیو از مخابرات سیستمشون اوکیه تنها چیزی ک توش میکنن دله دزدی میشه گفت حجم خوریه
    اونم حالا شاید خودشون بیکار نیستن بیان بگن فلانی اینطوریه بذار اینقدر بکنیم تو پاچش
    ی درصد خطایی داره یا حالا اسمشو نمیدونم بشه گذاشت پکت لاس یا چی ..... نت ایرانه بهرحال
    به ازای هر 100 گیگ حدود 2 تا 5 گیگ گاها دیدم تا 10 گیگ توش کردن که اونم عددیه ک اصلا لای این همه حجم ها گنده گم میشه و شاید هم ادم باید منصف باشه و خدایی قضاوت نکنه بازم میگم ایرانه هیچی توش درست نیست ک بخاد نتش درست باشه ولی برای کاربر خب داره دیگ به هر حال از هرکی حدود 5 گیگ گیگی هزارو خورده ای دزدی کنن برای هر 100 گیگ و هر کابر مقدار مثلا 40 هزار دزدی میشه از سرویسش هر هزار تا کاربر هم حساب کنین 40 میلیون دزدی میشه.
    مخصوصا اگ دانلودتون یهو سنگین باشه است من فیکس 100 گیگ زدم دانلود با بسته شبانه 100 گیگ رو 5 گیگ طلبکار شدن از بسته اصلی حذف کردن (البته باید در نظر هم گرفت اپلود یعنی هی دانلود منیجر get ارسال میکنه دائما برای دانلود اینها ولی بازم عدد کسریشون متفاوته)

دیدم که روتر بهم 102 گیگ نشون داده دانلود منیجر 100 گیگ بوده اینها 106 گیگ زدن مصرف .
    Last edited by MMDFullHD; ديروز at 10:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این گزارش مالی من هست

30 ام شهریور تغییر سرویس زدم به 320 گیگ و 17 تا 30 419.3 گیک زده و چرا برای تغییر سرویس حجم مصرفی رو حساب میکنه ؟ بقیه چرا روز هست ؟ سرویس 420 گیگ مبشه روزی 14 هزار تومن و من از 30 ام حجم 320 برام شارژ شده چه جوری 420 مصرف کردم ازش اون عدد دقیقا مصرف دوره قبل من هست که هزینش 364 هست و پرداخت شده باید برای اون 14 روز 14 ضرب در 14000 = 196000 حساب کنن و 17 روز هم سرویس جدید که عددش درسته. من دارم اشتباه میکنم یا سیستم ؟

کسری حجم هم برای هر جا متفاوت هست من لینک مستقیم ISO سیستم عامل از سرور ماکروسافت مثلا دانلود کردم لینک رو تو یه فروم شیر میکنن کسایی که اکانت ماکروسافت دارن و 24 ساعت زمان داره و اکسپایر میشه. متوجه شدم برای من دو برابر حجم کم شد مخابرات بدون وی پی هم دانلود کردم. و همینطور تورنت رو بیشتر کم میکنه آپلود هم ندارن یا حیلی ناچیز.

قبض هم هر قبضی رو آب برق گاز.... دوباره بدید یا به هر علتی زیادتر پرداخت کنید سری بعد از مبلغ کسر میشه مختص مخابرات نیست.

همراه اول تاریخ تموم شدن اکانت رو به دقیقه میزنه و روز قبل و چند ساعت قبل دقیق اعلام میکنه همینطور حجم کم شدنش هم خیلی دقیق هست چند بار تست کردم شاید دوستان دیگه تجربه متفاوتی داشت باشن اما هر جا که پیچیدگی بی مورد وجود داره تو حساب و کتاب مالی بی دلیل نیست.
    Last edited by blackbird; ديروز at 20:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •