بلاهت هم یه حد متعارف داره.اینا نمیدونم چی میزنن
بلاهت هم یه حد متعارف داره.اینا نمیدونم چی میزنن
به نظرم اون دوستمون بیراه هم نمیگه! ولی خوب کل قضیه رو هم نمیبینه...
ادیت: فکر میکنم الان ایران ارزانتری کشور برای زندگی باشه. که به دلیل افت شدید ارزش ریال هست و به نفع هیچ کدوم از ایرانیها نیست. نکته بدتر اینه که اوضاع رو به وخامت هست. احتمالا در ماهها آینده اقتصاد بیشتر فروپاشیده خواهد شد و بعدش کیفیت زندگی پایین تر میاد. امیدوارم یک وقت فکر نکنید که من میخوام این حقیقتها رو کتمان کنم. چون نه من و نه هیچ فرد دیگری نمیتونه این ها رو کتمان کنه.
Last edited by epsi1on; ديروز at 20:26.
خودشه بابا میره هشت تا اکانت میسازه ما رو بزاره سر کار
بعد میاد پاچه خواری اون یارو بُت شون رو می کنه که مثلا ما بیاییم فحش بدیم بهش بهونه بیاد دستش
اینها ذاتشون کثافته دو روز دیگه حکومت هم عوض شه میرن پاچه خوار حکومت بعدی می شن کاری به هیچ چی ندارند فقط دوست دارند پاچه خواری کنن
Last edited by Yamani47; امروز at 03:20.
واقعیت اینه دوست عزیز اینا کلا نقطه شکست ندارن همینکه هستن یعنی برنده هستن مثلا همین قضیه ارزون ترین کشور خوب اسکل نمیفهمه ارزون ترین کشور بی ارزش ترین پول دنیارو داره واسه کسی ارزونه درامد خارجی داشته باشه نه ریالی اصولا بخاطر نفهمیدن حقوق میگیرن و اصلا نباید بفهمنن البته ب حول قلوه الهی نداشتن نقطه شکست باعث شده هرچی داشتن از دست بدن یه نیم بند حکومتی هم ک دارن وقت و ساعتش نرسیده
این ها رو فرمودی شما یاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فِتادم
به خدا سوگند من امثال این ها رو می بینم در کوی و برزن با چشم دل که به چهره هاشون نگاه می کنم همین تصویر رو که ارسال کردم رو می بینم
Last edited by Yamani47; امروز at 05:43.
اگه به فرضم ارزان ترین کشورم باشه که نیست! چرا توی این چندسال به اندازه انگشتان یه دست آدم از کشورای دیگه مهاجرت نمی کنن و بیان به این به اصطلاح بهشت!؟
ادم ک ب این بهشت مهاجرت نمیکنه ولی حیوان چرا نمونه افغانیا،دلیلشم مشخصه حیوان بلانسبت شما فقط ب فکر خوردن و خوابیدونو تولید مثله این جماعتم همینن وقتی این سه فاکتور جور باشه حتی حداقلش میگن بهشته ،افغانیا و این ساندیس خورا رو ببین مثل توله سگ بچه پس انداختن ازشونم سوال میکنی میگن خدابزرگه الحمدالله خداروشکر ،فرق انسان خردمند و انسان حیوان نما همینجاست
این حرف هم درسته. منتها این سوال رو یابد از کسی پرسید که میگه ایران بهشته. اونی که گفت ایران بهشته من نبودم!
ادیت:
شایدم باشه، من بر اساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم که اولیش ریال ایران هست! همچنین سوخت و بنزین هم در ایران از همه جای دنیا ارزانتر هست. بگذریم که همین باعث میشه شبکهی سازمانیافتهی قاچاق سوخت تشکلیل بشه...
ادیت ۲:
فکر میکنم ارزانترین نان هم توی ایران باشه. الان بربری قیمتش ۴۷۵۰ و ۶۲۵۰ تومنه. حدودا معادل ۴ سنت و ۵ و نیم سنت. بعد از ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قیمت ۱۴ سنت برای نان ۵۰۰ گرمی.
اشتباه نکنید من به هیچ وجه منظورم این نیست که ایران بهشته! هیچ کس نمیتونه اوضاع وخیم اقتصادی، سیاسی و اجتماعی رو انکار کنه. من فقط میخوام اعداد و ارقام رو درست بکار ببرم.
Last edited by epsi1on; امروز at 17:09.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 10 مهمان)