دلار مجددا وارد کانال ۱۰۶ هزار تومن شد در صورت تثبیت سقف تاریخی شکسته میشه و ارقام بالاتر مورد انتظاره،هنوز البته تحریم های سازمان ملل اعمال نشده،اوضاع اقتصادی بسیار متشنج خواهد شد
دلار مجددا وارد کانال ۱۰۶ هزار تومن شد در صورت تثبیت سقف تاریخی شکسته میشه و ارقام بالاتر مورد انتظاره،هنوز البته تحریم های سازمان ملل اعمال نشده،اوضاع اقتصادی بسیار متشنج خواهد شد
من یه کاری کردم حرص خوردن هام کمتر شد به شما هم توصیه می کنم بکنید به اعصابتون کمتر فشار بیارید
فلان ماه قمری که شد برید تو خیابون ملتی که می رن برا قاتلان و متجاوزین به مملکت خودشون عزا داری می کنن خودشونو می زنن رو قشنگ با دقت نگاه کنید با دقت ها
و یادتون بیاد که همون کسی که اسمشو گذاشتین تو اسم پروفایلتون دل سوزی کرد برا این ملت نتیجش چی شد ؟؟؟ نتیجش این شد که با لقد زدن تو دهنش ( و بخت خودشون و اینده هاشون ) مملکتشو ازش گرفتن
حرص نخور برا این ملت اینها آدم نیستند اعصابتو خورد نکن براشون اینها بشر نیستند
Last edited by Yamani47; 22-09-2025 at 09:53.
دلار برای اولین بار وارد کانال ۱۰۸ هزار تومن شد در حالی ک تحریم های سازمان ملل هنوز فعال نشده
دلار وارد قیمت ۱۱۰ هزار تومن شد
با تصویب چکاندن رسمی ماشه تتر همون دلار مجازی جمعه وارد کانال 113 هزار تومن شد در حالی ک بازارهای مالی و دلار فیزیکی از روز شنبه شروع ب کار میکنن
آخرین قیمت دلار تا قبل از روز شنبه 112 هزار تومان است
دلار وارد قیمت ۱۱۴ هزار تومن شده و با فعال تر شدن تحریمای سازمان ملل و اخبار جنگی و شاخ و شونه وزیر جنگ آمریکا احتمال رشدش وجود داره ،تحلیل گرا میگن بین قیمت ۱۲۰ تا ۱۲۵ رو اگه در کوتاه مدت رد بکنه احتمال سقوط اقتصاد وجود داره
دلار امروز در روز نیمه تعطیل پنجشنبه وارد قیمت ۱۱۸ تومن شده با این روند فروپاشی اقتصاد از رگ گردن بهمون نزدیک تره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)