من واقعیتش نفهمیدم یه مقداری گیج شدم خوندم اول متنون رو ببخشید .
یعنی چی مودم خالی فیبرنوری
کلا یه مودم روتر ما داریم که همون اسمش ont هستش حالا یا وایرلس داره یا نداره
حالا مودمه میتونه بدون وایفای باشه بریج کنی روی روتر تمام روی اون روتر هم میتونی مثل ax3000t ک الان سیستم عاملش miwifi چرت و پرت هست رو تغیر بدیش به openwrt ک سیستم عامل کامل با کامنیتونی خوبیه
میتونی جای مودم هم اگ ماژول sfp gpon onu بگیری 2.5 گیگش هم هست . بزنیش به ی روتری ک sfp خور باشه مثل زایکسل مثل ایسوس ax89 و .... حتی شیاومی 10G
ک سخت گیر میاد با این وضعیت دلار ب صرفه نیست .
من خودم ستاپی ک دارم بدین شکله .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عملا یه نت بدون فیلتر داره حدودا سرعت 300 تا 900 میچرخه خارج سرعت داخل 900
پوشش صد در صدی 5 گیگاهرتز هستش ک کل خونه زیر 500 مگ سرعت پایین نمیاد
تا سر کوچه وایفای دارم . میرم صف نونوایی سرعت 3 4 مگابیت دارم البته نونوایی 50 40 متری خونس .
یوتیوب مستقیم به گوگل میره از تو وی پی ان نمیره تبلیغ نداره بدون 1 درصد افت کیفیت 8k راحت پخش میتونه بکنه 8k 60fps hdr حتی هر چقدر دوست داشتی میتونی عقب جلو بکنی ویدیو بدون بافر
هزینش حدودا تیکه تیکه جفت جور کردم 20 تومن پام افتاده کل این داستان ولی خب نیاز به دانش فنی هست و دیباگ کردنش سخته .
گیم هم رنج خاصی تعریف کردم وقتی میرم رو اون رنج نت مستقیم بدون pbr چ خارج باشه چ داخل میره مستقیم رو pppoe و ....
یعنی یه ماهه دارم استفاده میکنم میتونم ب جرعت بگم اگ شرایط ایران ثابت باشه این از اس تارلینک هم خفن تر هستش . اگه شرایط ثابت باشه
البته روی این ابونتوعه casaos هم نصب هست که مدیا سروره یعنی فلش بزنم بهش میتونم راحت فایل انتقال بدم از شبکه
و فیلم پخش کنم ببینم .
خلاصه ک اینجوریه الان بهتر از این سراغ فک نکنم داشته باشی یا باشه .
بله اوکی هست
رو کارتنش یه سریال هواوی داره
و توی نرم افزارش مد حالت هواوی داره و میتونید سریال هواوی ک برچسب هست روش همونو ست کنید یا مودم اگه قبلی دارید سریال هواوی قبلی اونو وارد بکنید .