تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 603 از 603 اولاول ... 103503553593599600601602603
نمايش نتايج 6,021 به 6,023 از 6023

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگر سرویس تا الان کار نمیکرده که سریال مودم رو باید پیمانکار یا مرکز ازتون می گرفت. اگر کار میکرده باید اول سریال مودم جدید رو اعلام کنید. مودم رو بردار برو مرکز مخابرات به مسئول بخش اعلام کن در هر دو حالت باید سریالش رو اعلام کنی و همون جا هم کانفیگ دقیق رو ازشون بگیر. بین واحدهای مخابرات هماهنگی نزدیک به صفر هست . و کانفیگ کردن مودم فیبر نوری روی هواوی که من دارم که چیز خاصی نیست باره اول که گرفتم کانفیگ رو معاون مرکز رو یه تیکه کاغد به من داد و اومدم خونه بعد نیم ساعت راهش انداختم. البته هزینه همه چی گرون شده دیگه اون موقع کارشناس 15 هزار بود الان به تورم الان همون 200 هزار میشه.
    ممنون از توضیحاتتون
    آره به همه واحدهای مجتمع یک مودم ارزون قیمت داده بودند ولی من رفتم یه مودم x6 خریدم که از این استفاده کنم ولی ظاهرا کانفیگ کردنش به راحتی ADSL نیست و باید از سمت مخابرات هم کارهایی صورت بگیره. امروز به کارشناسی که اومده بود مودم ها رو تحویل میداد زنگ زدم گفت اون مودمی که بهتون تحویل دادم کانفیگ شده آماده هست و فقط کافیه بزنیدش به برق و اتصالاتش رو وصل کنید. مودم رو زدم به برق گفتم برم داخل تنظیماتش ببینم به چه صورت کانفیگ کردن دیدم نام کاربری و رمز عبور پیش فرض مودم رو عوض کرده کارشناس مخابرات ...
    پس با این شرایط باید به 2020 درخواست کارشناس بدم. هزینش مهم نبود بیشتر احساس کردم میخوان هر طور که شده هر کاری زیرنظر کارشناس خودشون انجام بشه.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستانی که پس پرداخت هستند این برج پیامک اومد که دوره 25 روزه حساب شده و من با 2020 تماس گرفتم پرسیدم یعنی چی گفت این برج رو این مدلی حساب کردن و باز برمی‌گرده به همون سیستم قبل. پرسیدم ریست حجم همون سوم هر ماه حدود ساعت 2 و 3 بامداد هست گفت آره. الان متوجه شدم که حجم ریست شده 100 گیگ هم آخرش سوخته و بیست گیگ هم از حجم این دوره مصرف شده! برای شما هم همینطوری هست ؟
    برای من 26 روزه حساب کردن و دلیلشو نفهمیدم در هرصورت باید تاریخ سرویستون رو یادتون باشه بمونه مثلا اگ 25 ام سرویس رو خریده باشید چ 3 ماهه چ 1 یکساله سر هر 25 ام شبش ریست میشه . ن روزش
    اگ اشتباه شده تماس بگیرید راهنمایی کنن شاید مشکل از خودشون باشه .

ممنون از توضیحاتتون
    آره به همه واحدهای مجتمع یک مودم ارزون قیمت داده بودند ولی من رفتم یه مودم x6 خریدم که از این استفاده کنم ولی ظاهرا کانفیگ کردنش به راحتی ADSL نیست و باید از سمت مخابرات هم کارهایی صورت بگیره. امروز به کارشناسی که اومده بود مودم ها رو تحویل میداد زنگ زدم گفت اون مودمی که بهتون تحویل دادم کانفیگ شده آماده هست و فقط کافیه بزنیدش به برق و اتصالاتش رو وصل کنید. مودم رو زدم به برق گفتم برم داخل تنظیماتش ببینم به چه صورت کانفیگ کردن دیدم نام کاربری و رمز عبور پیش فرض مودم رو عوض کرده کارشناس مخابرات ...
    پس با این شرایط باید به 2020 درخواست کارشناس بدم. هزینش مهم نبود بیشتر احساس کردم میخوان هر طور که شده هر کاری زیرنظر کارشناس خودشون انجام بشه.
    مطمعنی یوزر پسورد رو درست وارد میکنی برای ورود به مودم ؟
    در هر صورت من میتونم کمکت کنم وصل بشی نیاز به حضورش نیست . پیام بده اوکیش کنم تلگرام pit_alchol
    Last edited by MMDFullHD; ديروز at 23:09.

3. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای من 26 روزه حساب کردن و دلیلشو نفهمیدم
    من یه ساله 420 گیگ داشتم 3 هر ماه شب ریست می شد تبدیل کردم به یه ساله 320 گیگ و روز 30 این کار رو کردم حجم قبلی هم مصرف شده بود 700 مگ داشت و تبدیل شد و 320 گیگ رو همون 30ام داد، تا دوم که 105 گیگ مونده بود طرفهای ظهر باز ریست شد 320 گیگ جدید و 20 گیگ هم ازش مصرف شده بود متوجه شدم!. قبل تغییر سرویس پشتیبانی پرسیده بودم که روز ریست عوض میشه گفته بود نه ! ولی الان میگه تاریخ هر روز سرویس همون روز ماه بعده و شب هم هست. پس اون 320 گیگ اول چی بوده و دوم ظهر باز چرا ریست شده فکر نکنم خود کارشناس 2020 هم بدونه.
    Last edited by blackbird; امروز at 00:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •