تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 65

نام تاپيک: سرنوشت ایران

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Sep 2020

پيش فرض

با شروع تحریم های سازمان ملل تمام کشورهای دنیا مجبور ب تحریم ایران میشن حتی چین،با کاهش قیمت نفت کاهش ذخایر ارزی وضع فاجعه باری در انتظارمونه خدا ب دادمون برسه
    شما مشکلت می دونی چیه ؟

مشکلت اینه که فکر می کنی مردم انسان اند

ببین تو هر شهری.................نهایت نهایت 2-3% انسان وجود داشته باشه بقیه همه گاو و خر و الاغ اند شک نکن.................

منو نیگا شک نکن..........ها

یارو آمده به کل خاندان و ملمکتشون تجاوز کرده ناموسشونو تجاوز کرده مالشونو دزدیده بعد این ها می رن زیارتش..................متوجهی........ .....

این ها آدم و انسان و این ها نیستند حرص نخور..................عذاب نده خودتو به خاطرشون

2. این کاربر از Yamani47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظرم شما موضع خودتون رو با وطن مشخص کردید.
    ولی یک موضع خیلی مهمتری هم هست، این‌که باید موضع رو با حاکمیت فعلی وطن هم مشخص کرد.

چون حاکم اگر ظالم باشه (شبیه به خود من) به نوعی میتونه که یجورایی بخاطر یک دستمال، یک قیصریه رو به اتش بکشه. منظورم دقیقن چیه؟ منظورم دقیقا اینه که فرضا من رو در نظرم بگیرید که یک حاکمی ظالم هستم. حالا این حاکم ظالم اگر به احتمال ۱٪ از طرف کاربرای فضای مجازی احساس خطر کنه، ممکنه ترجیح بده که توسط عواملش، کل فضای مجازی رو به اشوب بکشه، همه‌ی نظم موجود رو از بین ببره و تمام فضای مجازی رو آکنده از تنفر کنه، تا در نهایت یک سری ها شروع به اعتراض و سر و صدا کنن و اون‌ها رو بعنوان سرشاخه‌ها بگیره بکنه توی گونی! به این روش میگن "مشت آهنین" که اگه سرچ بکنید اطلاعات زیادی پیدا خواهید کرد.
    Last edited by epsi1on; 20-09-2025 at 13:04.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Sep 2020

پيش فرض

تا در نهایت یک سری ها شروع به اعتراض و سر و صدا کنن و اون‌ها رو بعنوان سرشاخه‌ها بگیره بکنه توی گونی!
    .................................
    Last edited by Ezel; ديروز at 19:55. دليل: توهین به اعضا - 7 روز تعلیق عضویت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

شما مشکلت می دونی چیه ؟

مشکلت اینه که فکر می کنی مردم انسان اند

ببین تو هر شهری.................نهایت نهایت 2-3% انسان وجود داشته باشه بقیه همه گاو و خر و الاغ اند شک نکن.................

منو نیگا شک نکن..........ها

یارو آمده به کل خاندان و ملمکتشون تجاوز کرده ناموسشونو تجاوز کرده مالشونو دزدیده بعد این ها می رن زیارتش..................متوجهی........ .....

این ها آدم و انسان و این ها نیستند حرص نخور..................عذاب نده خودتو به خاطرشون
    واقعیتش اینه گرامی من برای همون چند درصد آدم مینویسم تا شاید گره ای از کارشون باز بشه بخوان چنتا دوتا چارتا بکنن وگرنه یک اپسیلیون کاربرایی مثل اپسیلون برام اهمیتی ندارن اتفاقا چیزی ک من دارم میبینم و نوع نوشتنش مثل لئو شده با کلمات ساندیس خوری جو فرومها رو شلوغ میکنن تا آخر برای مدیران و سایتشون مشکل ایجاد بشه به هرحال تو اون تاپیکی ک زده بود مثل سگ پاچه مارو میگرفت الان خودش برخلاف موضوع تاپیک حرف میزنه منم گزارششو دادم تا با بن دائم شدنش خوشحالیمون کامل بشه

6. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نظر شخصی من اینه که این دید اشتباه هست!
    متاسفانه این دیدگاه، دیدگاهی هست که باعث میشه فردی که این دیدگاه رو داره، به خودش اجازه بده برای دیگران تعیین تکلیف کنه. دقت کن نمیگم شما اینطوری هستی، چون خود من هم شاید اینطوری باشم. حتی خیلی از انسانهای روی کره‌ی زمین حداقل یک بار این فکر به ذهنشون خطور کرده.
    ولی باز هم این‌ها باعث نمیشه این تفکر درست باشه.
    Last edited by epsi1on; 20-09-2025 at 18:20.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

در پاسخ به ماشه، ایران خبر تعلیق همکاری با آژانس اتمی رو داده ،افزایش تنش نظامی و تبدیل ایران به کشور متخاصم مثل زمان صدام و فذافی دور از ذهن نیست

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

به نظرم شما موضع خودتون رو با وطن مشخص کردید.
    ولی یک موضع خیلی مهمتری هم هست، این‌که باید موضع رو با حاکمیت فعلی وطن هم مشخص کرد.

چون حاکم اگر ظالم باشه (شبیه به خود من) به نوعی میتونه که یجورایی بخاطر یک دستمال، یک قیصریه رو به اتش بکشه. منظورم دقیقن چیه؟ منظورم دقیقا اینه که فرضا من رو در نظرم بگیرید که یک حاکمی ظالم هستم. حالا این حاکم ظالم اگر به احتمال ۱٪ از طرف کاربرای فضای مجازی احساس خطر کنه، ممکنه ترجیح بده که توسط عواملش، کل فضای مجازی رو به اشوب بکشه، همه‌ی نظم موجود رو از بین ببره و تمام فضای مجازی رو آکنده از تنفر کنه، تا در نهایت یک سری ها شروع به اعتراض و سر و صدا کنن و اون‌ها رو بعنوان سرشاخه‌ها بگیره بکنه توی گونی! به این روش میگن "مشت آهنین" که اگه سرچ بکنید اطلاعات زیادی پیدا خواهید کرد.
    آقای فردوسی پور دنبال چی هستی؟

10. 2 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

آینده ایران

بسیار روشن و گل داره ...

12. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقای فردوسی پور دنبال چی هستی؟
    فکر کنم منظور شما جواد خیابانی بود.
    دنبال خیلی چیزا هستم. ولی الان مثل بقیه احساس خطر کردم و سعی داشتم جایی پیدا کنم که بشه صحبت کرد. از قضا بحث سیاسی توی پی‌سی‌ورد (طبق قوانین‌اش) پذیرفته نیست!

ادیت: به احترام قانون پی‌سی‌ورد هم که شده سعی می‌کنم تا جای ممکن این کار رو نکنم. اگرم نشد که خوب طبیعتا مدیرهای گرامی اخطار میدن یا اخراج می‌کنند. که البته حق هم دارند.
    Last edited by epsi1on; 21-09-2025 at 21:51.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

سرنوشت ایران از روز روشن تره
    کسایی که نمیبینند ، ابله و ساده اندیش هستن که فک میکنن این بره اون میاد
    سرنوشت ایران قحطی و بدبختی و گرانی و تورم زیمبابوه ای هست ، کودتا آفریقایی و .... اینا سرنوشت ایران عزیز مفلوک ماست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •