تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 602 از 602 اولاول ... 102502552592598599600601602
نمايش نتايج 6,011 به 6,014 از 6014

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود دوستان

حدود یک ماه و نیم پیش اومدن از کوچه شروع کردن کابل کشی تا داخل مجتمع و تمامی واحد ها. یک پریز هم داخل خونه کار گذاشتن برای فیبر گفتن بعدا میایم برای قرار داد و مودم و این داستانها.
    امروز از مخابرات اومده بودن داخل مجتمع و واحد به واحد میرفتن. تعداد زیادی مودم با خودشون آورده بودن ( 86 واحده مجتمع ). یکی از کارتن ها داخل لابی بود که درش باز بود حدودا 20 تا مودم داخلش بود که جعبه نخودی رنگی داشتن و هیچ مارک و برندی روشون نبود. من هر چی سعی کردم بفهمم چه برندی هست هیچ علامت و نشونه ای روش نبود فقط رو همون جعبه نخودی مودم یه عکس کمرنگ از مودم بود دو تا آنتن داشت.
    متاسفانه نوبت واحد من که شد ساعت 10:30 شب بود گفتن فردا میایم و رفتن. کسی اطلاعی داره این مودم ها چه برندی هستن؟ مشخص هست چه تعرفه و قراردادهایی بهمون ارائه میدن در ابتدا؟
    ممنونم
    درود مجدد
    دیروز خبری از مخابرات نشد به مدیر ساختمان زنگ زدم گفتن برای واحدهایی که نرسیدن بیان مودم گذاشتن بیاید ببرید چند روز دیگه میان نصب میکنن. منم مودم رو گرفتم ولی هیچ برندی روش نیست مدلشو سرچ کردم ظاهرا هواوی هست و 300Mb.
    الان من باید حتما همین مودم رو بردارم؟ میخواستم یه مودم بهتر بگیرم ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود مجدد
    دیروز خبری از مخابرات نشد به مدیر ساختمان زنگ زدم گفتن برای واحدهایی که نرسیدن بیان مودم گذاشتن بیاید ببرید چند روز دیگه میان نصب میکنن. منم مودم رو گرفتم ولی هیچ برندی روش نیست مدلشو سرچ کردم ظاهرا هواوی هست و 300Mb.
    الان من باید حتما همین مودم رو بردارم؟ میخواستم یه مودم بهتر بگیرم ...

به نظرم سعی کنید این مودم رو برندارید چون هر 4 تا پورت شبکه که داره فست اترنت هستند یعنی حداکثر سرعت این پورت ها 100 مگابیت هست . با توجه به اینکه همین حالا ارزون ترین سرویس مخابرات هم که بگیرید تا 200 مگ سرعت میده ، این مودم براتون همیشه یک مانع دائمی میشه که سرعت بالای 100 مگابیت رو نتونید دریافت کنید البته از لحاظ هزینه ای ارزون ترین مودم بازار است.

3. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظرم سعی کنید این مودم رو برندارید چون هر 4 تا پورت شبکه که داره فست اترنت هستند یعنی حداکثر سرعت این پورت ها 100 مگابیت هست . با توجه به اینکه همین حالا ارزون ترین سرویس مخابرات هم که بگیرید تا 200 مگ سرعت میده ، این مودم براتون همیشه یک مانع دائمی میشه که سرعت بالای 100 مگابیت رو نتونید دریافت کنید البته از لحاظ هزینه ای ارزون ترین مودم بازار است.
    ممنونم از توضیحاتتون
    بنظرتون مودم دیگه ای هم ممکنه پیشنهاد بدن؟ یا میگن همین رو باید بردارم؟
    خودم هواوی x6 رو پسندیده بودم. باید ببینم چه شرایطی میخوان بزارن اگه مودم بهتری ارائه ندن باید مودم رو خودم تهیه کنم و اینکه در اینصورت چه طرحی میخوان بهم بدن ...

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم از توضیحاتتون
    بنظرتون مودم دیگه ای هم ممکنه پیشنهاد بدن؟ یا میگن همین رو باید بردارم؟
    خودم هواوی x6 رو پسندیده بودم. باید ببینم چه شرایطی میخوان بزارن اگه مودم بهتری ارائه ندن باید مودم رو خودم تهیه کنم و اینکه در اینصورت چه طرحی میخوان بهم بدن ...
    فکر نکنم به زور بهتون بگن که چی باید بردارید ولی در هر صورت اگر X6 بردارید که بهترین مودمه ، بعدش Q2 هست که فقط فرقش اینه وای فای 6 که X6 داره رو ساپورت نمیکنه . این دوتا همه پورتهای شبکشون هم گیگابیتی است.

6. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •