خواهش میکنم ، چرا تو همین لیست بعضی ها از تعرفه ها نوشته تا سرعت 1000 که سرعتشون 1 گیگی هست
خواهش میکنم ، چرا تو همین لیست بعضی ها از تعرفه ها نوشته تا سرعت 1000 که سرعتشون 1 گیگی هست
شرکت با شرکت ممکنه متفاوت باشه 90 درصد مواقع تجهیزات سمت ارایه دهنده هواوی هست باید تجهیزات هواوی بگیرید
بهتره مودم تی پی لینک بگیرید چون هم گارانتی داره هم میشه پروفایل های هواوی و دیگر olt هارو روش ست کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تی پی لینک وایفای 5 گیگاهرتز داره ی چیزی معادل همون q2 هواوی یا w5 هاشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همون مدل وایفای 5 گیگاهرتز نسل 6 فناوری همون AX داره سرعت های بالای 500 رو راحت رو وایفای هندل میکنه براتون
پیشنهاد خودم شخصا خرید مودمی مثل HG8240 یا EG8120L هستش در کنارش یه روتر خریداری بشه مثل AX3000T ک کار وایفای رو براتون انجام بده
سرعت خوبی هم گیرتون میاد روی وایفای هزینه کمتر امکانات بیشتر
ممنون. خوب من پنل مخابرات ندارم فعلا برای همین میخواستم تعرفه ها رو بپرسم.(پنلم هنوز ADSL مخابرات هست).
سلام
رونقشه های سایت iranfttx.ir اصلا نمیشه حساب کرد جاهای دیدم اطراف مون که شاتل مثلا پوشش داده نوشته فاقد پوشش معلومنیست چند وقته بروز نشده...
پوشش ممکنه بعدا به سایت اضافه بشه
الان جدیدا بخاطر این اپدیت نمیشه ک پوشش واقعی باشه یعنی کاربر بتونه درخواست بده و سرویس هم بگیره
قبلا اینطوری نبود
الان ایرانسل محل مارو هم سبز کرده ولی سرویس نمیده
شاید شاتل هم ک پوشش داده فعلا فعال نیست .
بزودی اون هم اپدیت میشه
سلام
500 گیگ 675 تومن، 420 گیگ 420 تومن، 320 گیگ 350 تومن، 220 گیگ 280 تومن، 120 گیگ 180 تومن، 60 گیگ 140 تومن، 20 گیگ 70 تومن
همه اینا سرعت 100 هست و پس پرداخت.
مخابرات معمولا با مودم هوآوی کار میکنه.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)