تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 600 از 601 اولاول ... 100500550590596597598599600601 آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 6005

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

مخابرات کرج
    قراردادم تانوما استاندارد ۴۲۰ گیگ ماهانه- قرارداد ۶ ماهه- ۱۰۰Mb پس‌پرداخته
    تا همین چند روز پیش تو قسمت خرید ترافیک ساعت خاص کلی بسته بود من همیشه 150 گیگ 4 صبح تا 12ظهر رو میخریدم اما دیروز که رفتم دیدم کل بسته ها حذف شدن و هیچی نیست!
    پیگیری بکن باز باز میشه ظاهرا باگ داره
    همین دیشب پریشب خریدم
    Last edited by MMDFullHD; 06-09-2025 at 22:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

با سلام
    یک سوال داشتم.
    از ایرانسل فیبرنوری گرفتم. از FAT سر خیابان تا خونه ما حدود 200 متر یک کابل 2 کور نصب کردند. روی دیوار ما هم یک باکس نصب کرد که 6 نفر از همسایه ها از اونجا فیبر میگیریم. آیا این روش استاندارد هست و باعث افت سرعت نمیشه؟
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام
    یک سوال داشتم.
    از ایرانسل فیبرنوری گرفتم. از FAT سر خیابان تا خونه ما حدود 200 متر یک کابل 2 کور نصب کردند. روی دیوار ما هم یک باکس نصب کرد که 6 نفر از همسایه ها از اونجا فیبر میگیریم. آیا این روش استاندارد هست و باعث افت سرعت نمیشه؟
    ممنونم
    پس این دهن سرویسا واقعا فیبر نوری میدن!؟
    جایی که هستیم طبق نقشه iranfttx میشه سرویس بدن ولی هر چی ثبتنام میکنیم بی فایده س. من فک کردم اصلا سرویس دهی نمیکنن ...

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

پس این دهن سرویسا واقعا فیبر نوری میدن!؟
    جایی که هستیم طبق نقشه iranfttx میشه سرویس بدن ولی هر چی ثبتنام میکنیم بی فایده س. من فک کردم اصلا سرویس دهی نمیکنن ...
    ایرانسل فعلا جاهای خاص سرویس دهی میکنه اکثرا سمت مازندران شیرازه
    با بعضی از منطقه های تهران

بیشتر از 1 ساله باکس نصب کردن سرویس نمیدن

مشکلات زیاد داره بهرحال تازه استارت خورده

-
    با سلام
    یک سوال داشتم.
    ممنونم
    خیر .

البته بستگی به طراحی داره ولی مشکلی نخواهد داشت

5. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه تعرفه فیبرنوری مخابرات رو قرار بدید؟ هر سایتی میرم با اون یکی فرق داره. چون از مهر باید هم مودم تهیه کنیم و هم سرویس.
    راستی مودم هایی که از بیرون تهیه میکنیم با تمام شرکتها سازگار هست یا شرکتها مودم مخصوص خودشون رو دارن؟
    یک مودم هم که بتونه سرعت 1 گیگ رو بده ممنون میشم معرفی کنید.

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود دوستان

حدود یک ماه و نیم پیش اومدن از کوچه شروع کردن کابل کشی تا داخل مجتمع و تمامی واحد ها. یک پریز هم داخل خونه کار گذاشتن برای فیبر گفتن بعدا میایم برای قرار داد و مودم و این داستانها.
    امروز از مخابرات اومده بودن داخل مجتمع و واحد به واحد میرفتن. تعداد زیادی مودم با خودشون آورده بودن ( 86 واحده مجتمع ). یکی از کارتن ها داخل لابی بود که درش باز بود حدودا 20 تا مودم داخلش بود که جعبه نخودی رنگی داشتن و هیچ مارک و برندی روشون نبود. من هر چی سعی کردم بفهمم چه برندی هست هیچ علامت و نشونه ای روش نبود فقط رو همون جعبه نخودی مودم یه عکس کمرنگ از مودم بود دو تا آنتن داشت.
    متاسفانه نوبت واحد من که شد ساعت 10:30 شب بود گفتن فردا میایم و رفتن. کسی اطلاعی داره این مودم ها چه برندی هستن؟ مشخص هست چه تعرفه و قراردادهایی بهمون ارائه میدن در ابتدا؟
    ممنونم

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اونا احتمالا بی نشانن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

مشکل ایرانسل این هست که تا بالای 60 و 70 درصد یک شهر رو تحت پوشش قرار نده و FAT نصب نکنه و افتتاح رسمی هم نکنه! فیبر رو به مردم واگذار نمیکنه. در صورتی که برخی اپراتورها توی هر منطقه یکی دو تا FAT نصب کنند جشن میگیرن و اینترنت هم واگذار می کنند.

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه تعرفه فیبرنوری مخابرات رو قرار بدید؟ هر سایتی میرم با اون یکی فرق داره. چون از مهر باید هم مودم تهیه کنیم و هم سرویس.
    راستی مودم هایی که از بیرون تهیه میکنیم با تمام شرکتها سازگار هست یا شرکتها مودم مخصوص خودشون رو دارن؟
    یک مودم هم که بتونه سرعت 1 گیگ رو بده ممنون میشم معرفی کنید.
    تعرفه ها از خود پنل مخابرات ، فقط یک سری تعرفه های حالت پس پرداخت با سرعت 300 در این لیست نیست ، یک تعرفه 20 گیگ سرعت 100 ماهی 70 تومن هم در این لیست نیست:

در مورد مودم هم بودجه خیلی مهمه ، بجز یک مدل مودم که هر 4 تا پورت پشت مودم سرعت 100 دارند و عملا بدرد نمیخوره مابقیشون حداقل یک پورت 1 گیگی دارند. تو اینستا پیچ Dayantel_office رو فالو کنید همه مودم ها و وسایل مربوط به فیبرنوری رو با جزئیات کامل توضیح داده

11. 2 کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تعرفه ها از خود پنل مخابرات ، فقط یک سری تعرفه های حالت پس پرداخت با سرعت 300 در این لیست نیست ، یک تعرفه 20 گیگ سرعت 100 ماهی 70 تومن هم در این لیست نیست:

در مورد مودم هم بودجه خیلی مهمه ، بجز یک مدل مودم که هر 4 تا پورت پشت مودم سرعت 100 دارند و عملا بدرد نمیخوره مابقیشون حداقل یک پورت 1 گیگی دارند. تو اینستا پیچ Dayantel_office رو فالو کنید همه مودم ها و وسایل مربوط به فیبرنوری رو با جزئیات کامل توضیح داده
    ممنون بابت اطلاعاتی که قرار دادید. سرعتی بالاتر از 100 مگابیت ارائه نمیدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (2 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

1. mahtoo,
  2. ariobarzan2

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •