دوستان، اینترنت آسیاتک با پلی استیشن مشکل داره؟ حتی با dns هم کار نمیکنه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان، اینترنت آسیاتک با پلی استیشن مشکل داره؟ حتی با dns هم کار نمیکنه
کسی اینجا فیبر نوری اسیاتک داره که از وضعیتش بگه؟
سوییچینگ مخابرات تو بعضی مناطق خیلی مستهلک شده
با درود
دوستان اسیاتک سرویس های جشنواره پهنای باند بازه/ سرور خارجی تا چند مگ بازه؟
یه شیر پاک خورده ای نیست کمک کنه. ما آپارتمانیم ولی یه واحد فقط میخواد. انجام میدن؟
کل استان لرستان رو دادن دست اسیاتک و فقط شهر درود رو تکمیل کرده و بقیه شهر ها رو ول کردن. قرار بود انحصار نباشه که شرکت ها رقابت کنن اسیاتک خیالش راحت هست که این استان در انحصار خودش هست و هیچ کسی هم کاری باهاش نداره لعنت به اسیاتک و مدیر عامل مفت خورش
سلام
دوستانی که ADSL آسیاتک دارن وضعیت چجوریه؟
جشنواره بگیریم تا 16 باز میگذارن؟ وضعیت قندشکنا چجوریه؟ و-ارپ و وایر-گارد متصل میشه؟
تو این محدودیت اخیر اوضاع چجوری شده؟
Last edited by M.Sadegh.M; 16-06-2025 at 18:16.
سلام اوضاع اصلا خوب نیس ... کدوم اینترنت ---- کدوم قند شکن![]()
درود. اگر شهر شما رو به آسیاتک دادن و این شرکت داکت گذاری کرده و کارهاش رو انجام داده و به مرحله واگذاری رسیده، بله به یه خونه هم میدن.
تو کوچه من تنها کسی بودم که آسیاتک گرفت ( اون موقع) و بهم دادن. بعدها خونه های دیگه ای هم اضافه شدن.
سلام.
دوستان من از ADSL اسیاتک استفاده میکنم، از سایتها و سرورهای ایرانی حتی سرویس دهنده هایی مثل فیلیمو که استفاده میکنم حجم نیم بها محاسبه نمیشه. برای شما هم همینطوریه؟ و کسی از طریق پشتیبانی فنی این مورد و پیگیری کرده؟
ولی جالبه ترافیک پیام رسانهای داخلی رو تشخیص میده!
- - - Updated - - -
سلام.
دوستان من از ADSL اسیاتک استفاده میکنم، از سایتها و سرورهای ایرانی حتی سرویس دهنده هایی مثل فیلیمو که استفاده میکنم حجم نیم بها محاسبه نمیشه. برای شما هم همینطوریه؟ و کسی از طریق پشتیبانی فنی این مورد و پیگیری کرده؟
ولی جالبه ترافیک پیام رسانهای داخلی رو تشخیص میده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)