سلام. یعنی حتی اگر تحت پوشش td ایرانسل نباشیم، با سیمکارت td و مودم ایرانسل میشه روی fd سوییچ کرد و آنتن گرفت؟
سلام. یعنی حتی اگر تحت پوشش td ایرانسل نباشیم، با سیمکارت td و مودم ایرانسل میشه روی fd سوییچ کرد و آنتن گرفت؟
من تست کردم با مودمی غیر از ایرانسل که قابلیت TD و FD هم داره با امکان قفل دکل و فرکانس و ... . اما نشد که به FD رجیستر بشه . و فقط به باند 42 TD متصل میشد .
منظورت از تحت پوشش ایرانسل رو نفهمیدم ، اگر مودمت ایرانسل باشه و آنلاک نباشه و ترجیحا جدید باشه میتونی با سیم کارت td به همه باندها از جمله باندهای fd وصل شی
Last edited by Armin.Flash; 11-08-2025 at 05:07.
تحت پوشش آنتندهی TDLTE ایرانسل
خیلی از مناطق مثل جایی که من هستم TD ایرانسل هیچ پوششی روی نقشه نداره.
باید دید با مودمهای جدید و لاک ایرانسل در مناطقی که TD آنتن نداره میشه به FD متصل شد؟
الان اینجایی هم که من هستم td آنتن نداره ، سابق داشت الان دو سه ماهه نداره ، آره میتونی ، ولی اگه شهرستان هستی اول از یکی مودم قرض بگیر امتحان کن بعد اگه خواستی بخر ، چون ممکنه تو بعضی شهرستان ها این قابلیت فعال نباشه من فقط تو شهر تهران تست کردم
واقعا وضعیت اینترنت منزلمون داغون شده با اینکه چراغ سبز مودم هم روشنه گاهی ولی بازم نت نداریم. سیمکارت td و مودم هم s1 ایرانسلی!
هرچی هم زنگ میزنم میگن مشکل درحال بررسی و به زودی برطرف میشه(الان۲ماهه این مشکل شدید داریم)
نیمدونم چ غلطی بکنم!!؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)