تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 597 از 597 اولاول ... 97497547587593594595596597
نمايش نتايج 5,961 به 5,969 از 5969

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

ممنونم بابت پاسخ
    چند سالی که تو این خونه هستم سرویس 6 ماهه 720 گیگ رو میگیرم برای من کافیه تقریبا ماهی 100 گیگ بیشتر مصرف ندارم. در مورد مودم، مودم هایی که خود مخابرات ارائه میده کیفیت خوبی دارن؟ گفتم در صورتی که خوب نیستن اگه امکانش باشه از بازار تهیه کنم

- - - Updated - - -

ممنونم بابت پاسخ
    چند سالی که تو این خونه هستم سرویس 6 ماهه 720 گیگ رو میگیرم برای من کافیه تقریبا ماهی 100 گیگ بیشتر مصرف ندارم. در مورد مودم، مودم هایی که خود مخابرات ارائه میده کیفیت خوبی دارن؟ گفتم در صورتی که خوب نیستن اگه امکانش باشه از بازار تهیه کنم
    باز خودتون میدونین

مودم های فیبرنوری چون از بستر فیبر استفاده میکنن تفاوت فاحشی ندارن
    یعنی عین مودم های dsl قدیم نیستن چیپ برادکام داشته باشن بگی بهترن
    یا مثلا مودم های فایوجی بگی چیپ کوالکام دارن بهترن

تفاوت توی وایفای هست.

البته برای سرعت انتخابی شما همه مودم ها جوابگوع ان

پیشنهاد خرید مودم بدون وایفای در کنار روتر هست اینطوری تا چندین سال بی نیاز از ارتقا خواهید شد

دقت بکنید مودم پورت گیگابیت داشته باشه در کنار ی روتر مثل شیاومی ax3000t راضیتون خواهد کرد

2. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان عزیز کسی هست اینجا سرویس گیگابیتی داشته باشه و سرعت اپلودش لیمیت رو 120 تا 150 باشه؟

بنظر باید ی گروه قوی تشکیل داده بشه برای پیگیری این کم فروشی هست
    یعنی چی سرعت نباید متقارن بده ؟

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان عزیز کسی هست اینجا سرویس گیگابیتی داشته باشه و سرعت اپلودش لیمیت رو 120 تا 150 باشه؟

بنظر باید ی گروه قوی تشکیل داده بشه برای پیگیری این کم فروشی هست
    یعنی چی سرعت نباید متقارن بده ؟
    درود. تو همین تاپیک دوستان تماس گرفته بودند و در مورد سرعت اپلود پرسیدند که مشخص شد بخشنامه امده که سرعت اپلود برابر 1/8 سرعت دانلود تنظیم میشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

زمانی که سرعت یک هشتم تو قرار داد نبود من پیگیری می کردم یه بار پشتیبانی به من گفت خوب سرعت متقارن نیست دیگه من گفتم اون DSL هست جانم شما این همه تبلیغ فیبر نوری کردید تو بوق باید سرعت دان و آپ یکی باشه. وقتی این مدلی با مشتری برخورد میشه و با هر ترفندی می خوان بپیچونن و فقط پول گرفتن رو بلدن فکر نکنم کمپین هم کاری کنه. البته فقط حق کسی که گیگابایتی داره نیست باید به همه سرعت یکسان بدن که نمی دن . یه ماه الکی رو خط من گفتن دارن کار می کنن و پورت عوض کن و شامورتی بازی و شکایت هیچی. الان دیگه تو قرار داد اومده فکر نکنم بشه کاریش کرد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

پیامک اومده که تانوما تو محله شما اکی شده، آیا این به این معنی هستش که VDSL هم اکیه ؟
    زنگ زدم 2020 میگه معلوم نیست باید بره مرکز مخابرات اونجا چک کنن
    چون من نیاز به به تانوما ندارم همون vdsl هم اکیه برام

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نه تانوما با VDSL کاملا جدا هست هم زیرساختی و هم تکنولوژی ... توضییح ساده :فیبر میاد از یه از یه کابل بزرگ چند کور و تقسیم میشه تو کوچه ها میره داخل باکس Fiber Access Terminal یعنی FAT و از اونجا با کابلها کم کور تر بستگی به نیاز مشترک میاد داخل منزل... و به سیم کشی فیبر داخلی منزل فیوژن میشه و وصل میشه به مودم روتر فیبر نوری مشترک.. این سیستم اجرای مخابرات هست همین هم میشه مدلهای مختلف باشه تو دنیا. ولی VDSL تا باکس بزرگ داخل کوچه با فیبر نوری دیتا رو میارن که جدا کار میشه و شبکه مجزا داره مخابرات، بعد داخل باکس وصل میشه به تجهیزات و خطوط مسی از باکس تا منزل میاد که برای همین فاصله خط سیم مسی میشه از باکس تا مشترک و هر باکس فکر کنم برای یه مسافتی هست محل ما میگفت یه کوچه قبل و بعد رو از همین میدیم. داخل یه سری باکسها هم تجهیزات VDSL نیست داخلشون همون DSL هست یعنی بودنش تو منطقه دلیل این نیست که VDSL بدن! بازم خیلی بهتره 16 مگابیت کم و بیش سرعت میده. برای فهمیدن همه اینا باید بری مرکز و دقیق از چند نفر بپرسید مطمئن بشی کدم سرویسها رو دارن.
    مثلا محل ما چون آخرین نقطه مرکز مخابرات بود دو مگابیت به سختی وصل میشد کابل رو کامل عوض کردم یه کابل شیلد دار کیفیت خوب بدون کات خوردن آوردم تا مودم بازم نمیشد. هدف مخابرات کاربره بیشتره با کمترین هزینه هست برای درصد بالایی از کاربرا همون 16 تا زیاد هم هست بگی بیا VDSL یا FTTH بگیر میگه لازم ندارم.
    اما تو برنامه مخابرات از اول این بوده که کلا سیم مسی جمع بشه حتی تلفن هم بیاد روی فیبر که خورده به تورم ولی میگن بالاخره خواهد شد کی بشه دیگه معلوم نیست.
    Last edited by blackbird; 06-08-2025 at 14:27.

8. 2 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

درود. تو همین تاپیک دوستان تماس گرفته بودند و در مورد سرعت اپلود پرسیدند که مشخص شد بخشنامه امده که سرعت اپلود برابر 1/8 سرعت دانلود تنظیم میشود.
    بله در جریانم ولی با من برای تمدید تماس گرفتن گفتم اگه محدود نیست تمدید کنید تا همین قبل تمدید 1 به 1 بود
    این دله دزدیه بگه نه نیست تمدید بشه لیمیت بشه
    بعدش اون بخشنامه ای ک میگن برای زمان عهد بوق و سرویس های سیمیه ک کلا محدودیت تکنولوژی بود روشون . ن فیبر اخه

زمانی که سرعت یک هشتم تو قرار داد نبود من پیگیری می کردم یه بار پشتیبانی به من گفت خوب سرعت متقارن نیست دیگه من گفتم اون DSL هست جانم شما این همه تبلیغ فیبر نوری کردید تو بوق باید سرعت دان و آپ یکی باشه. وقتی این مدلی با مشتری برخورد میشه و با هر ترفندی می خوان بپیچونن و فقط پول گرفتن رو بلدن فکر نکنم کمپین هم کاری کنه. البته فقط حق کسی که گیگابایتی داره نیست باید به همه سرعت یکسان بدن که نمی دن . یه ماه الکی رو خط من گفتن دارن کار می کنن و پورت عوض کن و شامورتی بازی و شکایت هیچی. الان دیگه تو قرار داد اومده فکر نکنم بشه کاریش کرد.
    دقیقا .
    اون بدبختی ک 100 مگ سرعت داره نهایتش باید یعنی زیر 30 مگ اپلود داشته باشه؟ مگ فورجیه ؟
    کلا باید سرعتهاشونو باز بذارن ترافیک فروشی رو سرویس هاشون بکنن
    ب نفع خودشونه باز باشه دو طرف چون بسته طرف زودتر تموم میشه و باید ترافیک بیشتری مصرف و خرید بکنه .
    هرچند حالا مام کارمون با همین 120 راه میافته ولی دزدی و کم فروشیه !

- - - Updated - - -

پ . ن

مدیران سایت اگه این مطلبو میخونید این ارسال پست ها رو درست کنید از تایمی ک سرور رو انتقال به داخل کشور دادید پست ارسال میشه update میخوره دوبار ارسال میشه !
    Last edited by MMDFullHD; 08-08-2025 at 18:13.

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان قیمتهای اینترنت فیبر نوری از چقدر شروع میشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام دوستان قیمتهای اینترنت فیبر نوری از چقدر شروع میشه؟
    سلام

از 200 هزار ماهیانه . برای سرویس های استاندارد و بدون مودم کابل کشی . اونا هزینه جدایی دارن حدودا 2500 پول کابل کشیه . مودم هم 3 تومن

بسته های ورود الان جالبی داره باید برید مرکز بپرسید

مثل این

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •