تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 12 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 118

نام تاپيک: جـ*ـنـ*ـگ در فضای مجازی

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض جـ*ـنـ*ـگ در فضای مجازی

سلام دوستان
    این تاپیک رو زدم که بعنوان یک سری کاربر، در مورد این روزای فضای مجازی صحبت کنیم. از اون ور و این ور انگولک می‌شه.

اصلا بحث سیاسی منظورم نیست، حداقل اون بحثی که بنقل همهی محافل ما ایرانیا هست: کار خودشونه.
    منظورم شرایط حال حاظر فضای مجازی و فعالانش هست.

پانوشت: از مشاجره و صحبت‌های توهین آمیز اجتناب کنید. وگرنه برای بار دوم باعث بسته‌ شدن تاپیک میشه...

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون از تاپیکی که زدین کلا ببینین سیستم های متمرکز مثل اینترنت که دولت میتونه به راحتی محدودش بکنه ای کاش اینترنت غیر متمرکز بود مثل رمز ارزهای مثل بیت کوین که اختیارش دست کسی نیست اینجوری دیگه هیچوقت محدود نمیشد

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون از تاپیکی که زدین کلا ببینین سیستم های متمرکز مثل اینترنت که دولت میتونه به راحتی محدودش بکنه ای کاش اینترنت غیر متمرکز بود مثل رمز ارزهای مثل بیت کوین که اختیارش دست کسی نیست اینجوری دیگه هیچوقت محدود نمیشد
    خواهش می‌کنم، ولی من منظورم از این تاپیک، این مورد نبود. کاش اجازه بدید این مورد رو توی همون تاپیک ادامه بدیم. اتفاقا مبحث خیلی جالبی هم هست. من که توی اون تاپیک مشترک هستم و همه پستها رو می‌بینم و تا حدی که بلد باشم پاسخ میدم.

ممنون

4. این کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از مدیران محترم خواهش میکنم این تاپیک رو حذف کنن چون موجب تشویش اذهان عمومی میشه !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از مدیران محترم خواهش میکنم این تاپیک رو حذف کنن چون موجب تشویش اذهان عمومی میشه !
    واسه چی حذف کنن تازه پیدات کردم حذف موشکی چطوری از نیل تا فراتو جلوشو میگیره؟واسه چی وسط مذاکرات بمباران شدن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واسه چی حذف کنن تازه پیدات کردم حذف موشکی چطوری از نیل تا فراتو جلوشو میگیره؟واسه چی وسط مذاکرات بمباران شدن؟
    اگه قول بدن که برد موشکهاشونو افزایش ندن و سراغ غنی سازی آنچنانی نرن، خواهند ماند!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اگه قول بدن که برد موشکهاشونو افزایش ندن و سراغ غنی سازی آنچنانی نرن، خواهند ماند!
    مگه تو برجام این قولا رو ندادن پس چراهم غنی سازی کردن هم برد موشک زیاد شد؟

داره خودمونی میشه The Ghost Writer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بروبچ تاپیک قبلی دوباره داریم جمع میشیم دور هم

مگه تو برجام این قولا رو ندادن پس چراهم غنی سازی کردن هم برد موشک زیاد شد؟
    اون دوره دموکرات ها بود که نرم برخورد میکردن. دوره جمهوری خواه ها زیرآبی نمیشه رفت.

+هرچند فرقی هم نداره. چه دموکرات چه جمهوری خواه فعلا منافع آمریکا بر اینه که اینا بمونن و تمدید بشن.

10. این کاربر از The Ghost Writer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اون دوره دموکرات ها بود که نرم برخورد میکردن. دوره جمهوری خواه ها زیرآبی نمیشه رفت.

+هرچند فرقی هم نداره. چه دموکرات چه جمهوری خواه فعلا منافع آمریکا بر اینه که اینا بمونن و تمدید بشن.
    تمام تحریمای الان زمان احمدی نژاد توسط دموکراتا تصویب شد اگه قراره تمدید بشن چرا مکانیسم ماشه برعلیهشون داره تصویب میشه؟در صورت فعال شدن، تحریم‌ های لغو شده قبلی بدون نیاز به رای جدید باز می‌ گردند و کشور ناقض با محدودیت‌ های شدید بین‌ المللی مواجه می شود. اگه ماشه تصویب بشه ایران چطور میخواد جلوی اسرائیل وایسته وقتی همه دنیا باهاش قطع ارتباطن؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان این تاپیک برای ارتباط جنگ و فضای مجازی هست. نه جنگ تنها.
    زدم که از تجربیات مجازی‌مون در خلل جنگ هم صحبت بکنیم. به نظرتون آیا فقط جنگ فیزیکی بود یا جنگ در فضای مجازی هم بود؟

اینترپشمال می‌گفت قبل از این‌که ورودی اوین رو بزنن، از طریق فضای مجازی سعی کرده بودن بعضی افراد رو تحریک کنن تا حضوری برن جلوی درب اوین.

فقط جای یمانی خالیه که بیاد دستگاه مزدور-یاب‌ اش رو روشن کنه به همه گیر بده.
    Last edited by epsi1on; 21-07-2025 at 09:02.

13. این کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 12 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •