تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 10 اولاول ... 678910
نمايش نتايج 91 به 97 از 97

نام تاپيک: 5G Speedtest - تست سرعت 5G

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

با سلام
    گوشی سامسونگ A53 رو به اندروید 15 بروزرسانی کردم. به فایوجی ایرانسل وصل میشه ولی با سیمکارت همراه اولم وصل نمیشه. فایو جی رو نمایش میده ولی سریع میره روی فورجی. سیمکارتم رو توی گوشی شیائومی گذاشتم اوکی بود. همراه اول میگه مشکل از گوشی هست در صورتی که با ایرانسل به راحتی وصل میشم. به نظر شما مشکل چی هست؟ آیا نوع فایو جی همراه اول و ایرانسل از جهت تکنولوژی و یا فرکانس متفاوت هست؟ ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند راهنمایی کنند.

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

مشکل اتصال گوشی سامسونگ A53 به شبکه 5G همراه اول می‌ تواند به چند دلیل باشد :

دلایل احتمالی مشکل :
    1. عدم تطابق فرکانس‌های 5G
    - اپراتورهای ایرانسل و همراه اول از باندهای فرکانسی متفاوت برای 5G استفاده می‌کنند ممکن است گوشی شما از باند 5G ایرانسل پشتیبانی کند اما با باند همراه اول سازگار نباشد

2. مشکل نرم‌افزاری یا تنظیمات گوشی
    - برخی کاربران گزارش داده‌اند که پس از آپدیت به اندروید 15 ، گوشی‌های سامسونگ دچار مشکل در اتصال به 5G شده‌اند
    - بررسی کنید که تنظیمات شبکه روی **5G Preferred باشد و APN همراه اول به‌درستی تنظیم شده باشد

3. قفل نرم‌افزاری منطقه‌
    - برخی نسخه‌های گوشی‌ های سامسونگ که برای بازارهای خاص (مثل هند یا اروپا) تولید شده‌اند، ممکن است قفل نرم‌افزاری داشته باشند که مانع اتصال به 5G در ایران شود

4. مشکل از سمت همراه اول
    - ممکن است پوشش شبکه 5G همراه اول در منطقه شما ضعیف باشد یا اختلال لحظه‌ای وجود داشته باشد
    - برخی کاربران با تعویض سیم‌کارت همراه اول مشکل را حل کرده‌اند ، شاید سیم‌کارت شما قدیمی باشد و نیاز به تعویض داشته باشد

راه‌حل‌های پیشنهادی :

بررسی تنظیمات شبکه :

- به Settings > Connections > Mobile Networks بروید و Network Mode را روی 5G/LTE/3G/2G Auto تنظیم کنید
    - تنظیمات APN همراه اول را بررسی کنید و در صورت نیاز ، آن را بازنشانی (Reset) کنید

تعویض سیم‌کارت :

- اگر سیم‌کارت همراه اول شما قدیمی است، یک سیم‌کارت جدید تهیه کنید و تست کنید

بررسی نسخه منطقه‌ای گوشی :

- اگر گوشی شما نسخه‌ای برای بازارهای خاص است، ممکن است نیاز به فلش رام منطقه‌ای داشته باشد

تماس با پشتیبانی همراه اول :

- اگر مشکل همچنان پابرجاست، با پشتیبانی همراه اول تماس بگیرید و درخواست بررسی شبکه در منطقه خود را بدهید

جمع‌بندی

مشکل شما احتمالاً به عدم تطابق فرکانس‌های 5G همراه اول با گوشی سامسونگ A53 یا مشکلات نرم‌افزاری پس از آپدیت اندروید 15 مربوط می‌شود . پیشنهاد می‌کنم تنظیمات شبکه را بررسی کنید ، سیم‌کارت را تعویض کنید و در صورت نیاز ، رام گوشی را بررسی کنید

3. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    یک مشکل نسبتا عجیبی داشتم که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
    بیش از 5 ماه هست که گوشی خودم (سامسونگ آ 53) رو به اندروید 15 و دو هفته قبل به اندروید 16 ارتقا دادم. از 5 ماه قبل با 9990 در تماس هستم که بررسی کنند چرا گوشی من به فایو جی همراه اول وصل نمیشه؟ از ابتدا میگفتن ایراد گوشی هست در صورتی که به فایو جی ایرانسل راحت وصل میشه. اپراتور گفت سیمکارت رو توی گوشی دیگه بذار. داخل شیائومی انداختم که اوکی بود و وصل شد. با این کار اپراتور با قطعیت میگه گوشی ایراد داره و ببر مرکز خدمات موبایل درستش کنند...
    ضمن اینکه این مشکل رو در استان مازندران دارم. و با شناسایی مناطق تحت پوشش هم چک میکنم.
    و اما قسمت جالب ماجرا،
    هفته قبل چند روزی مسافرتی داشتم. از ابتدای رودهن تا تهران و قم و مسیر برگشتم که چند روز طول کشید گوشی بدون مشکل و برای اولین بار بعد از 5 ماه به فایوجی همراه اول وصل شد. الان که مجددا به مازندران برگشتم فایو جی گوشی وصل نمیشه و میره روی فورجی. این وضعیت رو توی همه شهرهای آمل، بابل، قائمشهر و ساری و در مناطق تحت پوشش فایوجی دارم.
    با اپراتور 9990 مجددا تماس گرفتم، از روی یک چک لیست راهنمایی میکنه و میگه ما کاری نمیتونیم انجان بدیم و باید ببری تعمیرگاه موبایل درستش کنی. به هیچ وجه هم راضی نمیشن تماس رو به کارشناسان شبکه شون وصل کنند.
    چند تا سوال داشتم.
    اگر گوشی ایراد داره چرا با سیمکارت ایرانسل و خارج از استان مازندران با سیمکارت همراه اول وصل میشه؟
    چطوری میتونم با کارشناسان همراه اول (نه اپراتور 9990) تماس بگیرم؟
    با شکایت از طریق بازرسی 195 میتونم نتیجه بگیرم؟
    ممنونم

- - - Updated - - -

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    یک مشکل نسبتا عجیبی داشتم که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
    بیش از 5 ماه هست که گوشی خودم (سامسونگ آ 53) رو به اندروید 15 و دو هفته قبل به اندروید 16 ارتقا دادم. از 5 ماه قبل با 9990 در تماس هستم که بررسی کنند چرا گوشی من به فایو جی همراه اول وصل نمیشه؟ از ابتدا میگفتن ایراد گوشی هست در صورتی که به فایو جی ایرانسل راحت وصل میشه. اپراتور گفت سیمکارت رو توی گوشی دیگه بذار. داخل شیائومی انداختم که اوکی بود و وصل شد. با این کار اپراتور با قطعیت میگه گوشی ایراد داره و ببر مرکز خدمات موبایل درستش کنند...
    ضمن اینکه این مشکل رو در استان مازندران دارم. و با شناسایی مناطق تحت پوشش هم چک میکنم.
    و اما قسمت جالب ماجرا،
    هفته قبل چند روزی مسافرتی داشتم. از ابتدای رودهن تا تهران و قم و مسیر برگشتم که چند روز طول کشید گوشی بدون مشکل و برای اولین بار بعد از 5 ماه به فایوجی همراه اول وصل شد. الان که مجددا به مازندران برگشتم فایو جی گوشی وصل نمیشه و میره روی فورجی. این وضعیت رو توی همه شهرهای آمل، بابل، قائمشهر و ساری و در مناطق تحت پوشش فایوجی دارم.
    با اپراتور 9990 مجددا تماس گرفتم، از روی یک چک لیست راهنمایی میکنه و میگه ما کاری نمیتونیم انجان بدیم و باید ببری تعمیرگاه موبایل درستش کنی. به هیچ وجه هم راضی نمیشن تماس رو به کارشناسان شبکه شون وصل کنند.
    چند تا سوال داشتم.
    اگر گوشی ایراد داره چرا با سیمکارت ایرانسل و خارج از استان مازندران با سیمکارت همراه اول وصل میشه؟
    چطوری میتونم با کارشناسان همراه اول (نه اپراتور 9990) تماس بگیرم؟
    با شکایت از طریق بازرسی 195 میتونم نتیجه بگیرم؟
    ممنونم

- - - Updated - - -
    درود.
    به نظر من اون نقشه ها همش کشکی هست.فایوجی اپراتورها بیشتر در مرحله تست هست.سیم کارت ایرانسل توی مودم فایوجی میذارم هی ریبوت میشه.میرم رو شبکه فورجی درست میشه!
    روی فایوجی همراه اول سرعت زیر دویست،روی فورجی بالای دویست و پینگ پایین.اون نقشه ها هم به درد عمشون میخوره.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

تست 5G همراه اول در شهر اصفهان
    سرور خارج از کشور
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب! تو ایران هر چیزی از مفهوم تهی میشه. این اینترنت 4G هم نیست که به اسم 5G میدن. تازه بماند که حجمی هم نمیدن. همه چیز این مملکت تراژدی هست.

9. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

عجب! تو ایران هر چیزی از مفهوم تهی میشه. این اینترنت 4G هم نیست که به اسم 5G میدن. تازه بماند که حجمی هم نمیدن. همه چیز این مملکت تراژدی هست.
    اصلا خوب نیست واقعا توی ویندوز برنامه IDM با 16 کانکشن سرعت 9 مگ هم میده ولی بازم برای 5G افتضاحه ....

11. این کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 10 از 10 اولاول ... 678910

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •