دوستان شما برای اینترنت پیش پرداخت بسته های ۱ ماه میخرید یا بلند مدت مثل ۶ ماهه و ۱ ساله ؟
دوستان شما برای اینترنت پیش پرداخت بسته های ۱ ماه میخرید یا بلند مدت مثل ۶ ماهه و ۱ ساله ؟
دوستان. یوتوب و اینستاگرام برای شما رفع فیلتر شده؟ توی شبکه ایکس خوندم که 1 ساعتی هست که برای فیبر نوری مخابرات رفع فیلتر شده البته باید dns به صورت 5.200.200.200 تنظیم بشه.
البته برای من که هنوز فیلتره.
Last edited by davood3d; 25-05-2025 at 00:37.
اره برا من همه چی اوکی شده نه اونا فقط
توی تنظیمات مودم من رفتم بخش LAN و DHCP Server Configuration
بعدش DNS ها رو به صورت زیر وارد کردم:
Primary: 5.200.200.200
Secondary: 8.8.8.8
مودم رو هم خاموش روشن کردم. ولی تأثیری نداشت :(
کار دیگه ای لازمه؟
سلام دوستان، شما محدود شدن سرعت رو به کجا گزارش میدین؟ من سرعت آپلودم از امروز صبح که سرویسم رو تمدید کردم از 800 اومده رو 100 و به 2020 هم زنگ میزنم میگه کاملا نرماله و مشکلی نیست ، در صورتی که دیشب تا قبل تمدید سرویس مشکلی بابت سرعت آپلود نداشتم، دانلود رو همون مقدار قبلی که 900 بوده مونده!
بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات ، حداقل سرعت ارسال به میزان یک هشتم سرعت دریافت خواهد بود . این جمله برای قرار دادهای جدید هست همه سرعتهای آپلود کم شده داخل پنل قسمت تغییر سرویس رو نگاه کنید. البته سرویس 100 رو یه برست تا 40 50 براش گذاشتن بعد میره رو 25 که بازم از یک هشتم اعلامی بالاتره دو برابر یعنی .. اگه 1000 هم همین فورمول باشه باید 250 بدن دیگه همون یک هشتم باید 125 بدن.
برای شکایت لینکهای زیر رو امتحان کنید. من قرار دادم عوض شد هیچ جا نزده بود یک هشتم دو ماهی سر کارم گذاشتن و هیچی الان که دیگه ذکر شده آپلود یک هشتم هست بعید میدونم کاری کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by blackbird; 05-06-2025 at 13:53.
ممنون داداش بابت پاسخت، تو پنل تیکت زدم دقیقا حرف شما رو گفتن که تو قرار دادهای جدید اینجوری شده، گفتن اگر سرعت آپلود بیشتر میخواید باید برای سرویس FFTO اقدام کنین!
والا منم فکر کنم بعیده کاری بکنن
سلام. تو پنل من 40 گیگ ترافیک رزرو زده ولی نمیدونم چطوری باید فعالش کنم؟
امروز سرویسم تموم شد و از وقتی ترافیک عادی سرویس تموم شد سرعت کم شد.
پس این ترافیک کجا باید استفاده بشه؟
واسه شما هم ترافیک رزرو دادن؟
ممنون
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)