داداش یک عکس از کیفیت خطت میزاری؟
داداش یک عکس از کیفیت خطت میزاری؟
باید از طریق تلنت به کارت vdle ma5616 وصل بشن پارامتر vdsl tone blackout configuration رو روی 17 مگاهرتز ست کنن که پروفایلت بشه 17a
این مخابراتی ها این چیزها حالیشون نمیشه
سلام
به جز V2ray چه فیلترشکنی روی این لامصب کار میکنه؟ تقریبا همه چی رو امتحان کردم جواب نمیده!
- - - Updated - - -
سلام
به جز V2ray چه فیلترشکنی روی این لامصب کار میکنه؟ تقریبا همه چی رو امتحان کردم جواب نمیده!
برای من تقریبا همه چی کار میکنهاکسپرس وی پی ان و ادگارد و geph و v2ray ها با کانفیگ درست درمون شخصی
تور کار میکنه. از پل اسنوفلک استفاده کن نه ارتباط مستقیم، بعد یک س(ا)ک(2)س 5 با وی تو روی بساز کل سیستم رو از تور رد بده. یعنی تمام سیستم از قندشکن تور در این حالت استفاده میکنه. این دیگه همیشگی کار میکنه. فقط وصل شدن پل ممکنه زمان ببره. سرعتش هم 8 مگابیت هست.
درود دوستان
ممنون میشم اگر در مورد تفاوتهای پیش پرداخت و پس پرداخت توضیح بدید.
پیش پرداخت یعنی مثل شرکت های دیگه،بسته رو خودت انتخاب میکنی و پرداخت میکنی و وصل میشه،اما پس پرداخت میاد رو قبض تلفن و اصن به درد نمیخوره
دوستان من می خوام VDSL از مخابرات بگیرم و مودم VDSL ندارم، می دونید الان مخابرات چه مودمی میده و تنوع مدل داره؟ قیمتی به صرفه هست ؟ یعنی از بازار میشه چیز بهتری گرفت با همین هزینه یا کمی بیشتر ؟ میشه مودم VDSL رو مثل ADSL فقط تو حالت بریج گذاشت و وصلش کرد به روتر ؟
من سال ها هست که فیبر دارم و پس پرداخت هست و هنوز متوجه نشدم تفاوتش رو با پیش پرداخت. الان می خوام VDSL بگیرم اگه اونم پس و پیش داره مثلا زده یه ماه 80 گیگ سرعت 20 مگابیت 147400 تومن و 3 ماهه همین میشه 442200 هزار تومن. اینکه من بیام 3 ماه پیش بدم مخابرات چه مزیتی داره چون حجم هم همون ماهی 80 هست و هر ماه سوخت میشه مصرف نشه. این که میگید به در نمیخوره رو میشه توضیح بدید ؟
فیبر قرار داد 1 ساله دارم و حتی قطع شدم به دلیل بدهی دارن باز ازم هزینه می گیرن تنها راهش میگن درخواست جمع آوری هست. تو ADSL و VDSL مخابرات اگه شارژ نکنی چی میشه ؟ یعنی میخوام هر وقت نت ملی شد ارتباط رو شارژ نکنم و بعد وصل شدن شارژ کنم شدنی هست ؟
تو فیبر که می گن باید پول بدی تو هر حالتی حتی قطع هم باشی تا شکایت نکنی هزینه رو میگرن. ممنون میشم دوستانی که دقیقا می دونن قوانین ظالمانه مخابرات رو، توضیح بدن، نت ملی اصلا برام کاربردی نداره خیلی زور داره پول برای هیچی بدم.
Last edited by blackbird; 13-05-2026 at 15:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)