تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 229 اولاول ... 127177217223224225226227228229 آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 2289

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2023

پيش فرض

داداش یک عکس از کیفیت خطت میزاری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2023

پيش فرض

باید از طریق تلنت به کارت vdle ma5616 وصل بشن پارامتر vdsl tone blackout configuration رو روی 17 مگاهرتز ست کنن که پروفایلت بشه 17a

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

باید از طریق تلنت به کارت vdle ma5616 وصل بشن پارامتر vdsl tone blackout configuration رو روی 17 مگاهرتز ست کنن که پروفایلت بشه 17a
    این مخابراتی ها این چیزها حالیشون نمیشه

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

سلام
    به جز V2ray چه فیلترشکنی روی این لامصب کار میکنه؟ تقریبا همه چی رو امتحان کردم جواب نمیده!

- - - Updated - - -

سلام
    به جز V2ray چه فیلترشکنی روی این لامصب کار میکنه؟ تقریبا همه چی رو امتحان کردم جواب نمیده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr korash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    برای من تقریبا همه چی کار میکنه اکسپرس وی پی ان و ادگارد و geph و v2ray ها با کانفیگ درست درمون شخصی

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

- - - Updated - - -

سلام
    تور کار میکنه. از پل اسنوفلک استفاده کن نه ارتباط مستقیم، بعد یک س(ا)ک(2)س 5 با وی تو روی بساز کل سیستم رو از تور رد بده. یعنی تمام سیستم از قندشکن تور در این حالت استفاده میکنه. این دیگه همیشگی کار میکنه. فقط وصل شدن پل ممکنه زمان ببره. سرعتش هم 8 مگابیت هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M@htab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود دوستان
    ممنون میشم اگر در مورد تفاوتهای پیش پرداخت و پس پرداخت توضیح بدید.

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

درود دوستان
    ممنون میشم اگر در مورد تفاوتهای پیش پرداخت و پس پرداخت توضیح بدید.
    پیش پرداخت یعنی مثل شرکت های دیگه،بسته رو خودت انتخاب میکنی و پرداخت میکنی و وصل میشه،اما پس پرداخت میاد رو قبض تلفن و اصن به درد نمیخوره

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان من می خوام VDSL از مخابرات بگیرم و مودم VDSL ندارم، می دونید الان مخابرات چه مودمی میده و تنوع مدل داره؟ قیمتی به صرفه هست ؟ یعنی از بازار میشه چیز بهتری گرفت با همین هزینه یا کمی بیشتر ؟ میشه مودم VDSL رو مثل ADSL فقط تو حالت بریج گذاشت و وصلش کرد به روتر ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

پیش پرداخت یعنی مثل شرکت های دیگه،بسته رو خودت انتخاب میکنی و پرداخت میکنی و وصل میشه،اما پس پرداخت میاد رو قبض تلفن و اصن به درد نمیخوره
    من سال ها هست که فیبر دارم و پس پرداخت هست و هنوز متوجه نشدم تفاوتش رو با پیش پرداخت. الان می خوام VDSL بگیرم اگه اونم پس و پیش داره مثلا زده یه ماه 80 گیگ سرعت 20 مگابیت 147400 تومن و 3 ماهه همین میشه 442200 هزار تومن. اینکه من بیام 3 ماه پیش بدم مخابرات چه مزیتی داره چون حجم هم همون ماهی 80 هست و هر ماه سوخت میشه مصرف نشه. این که میگید به در نمیخوره رو میشه توضیح بدید ؟
    فیبر قرار داد 1 ساله دارم و حتی قطع شدم به دلیل بدهی دارن باز ازم هزینه می گیرن تنها راهش میگن درخواست جمع آوری هست. تو ADSL و VDSL مخابرات اگه شارژ نکنی چی میشه ؟ یعنی میخوام هر وقت نت ملی شد ارتباط رو شارژ نکنم و بعد وصل شدن شارژ کنم شدنی هست ؟
    تو فیبر که می گن باید پول بدی تو هر حالتی حتی قطع هم باشی تا شکایت نکنی هزینه رو میگرن. ممنون میشم دوستانی که دقیقا می دونن قوانین ظالمانه مخابرات رو، توضیح بدن، نت ملی اصلا برام کاربردی نداره خیلی زور داره پول برای هیچی بدم.
    Last edited by blackbird; 13-05-2026 at 15:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •