زیتل در پرند هم سرویس دهیش رو شروع کرده
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوستان کسی میدونه محدودیت سرعت 8 مگابیت که بابت دانلود زیاد روی سرویس میذارن موقتیه یا همیشگی؟
الان یک ماهه سرعتم قفل شده روی 8 مگابیت در صورتی که پارامترهام هیچ تغییری نسبت به گذشته نکرده.
پشتیبانی هم به هیچ وجه زیر بار نمیره که سرویسم رو محدود کردن، که البته طبیعیه چون در غیر این صورت «نامحدود واقعی» بودنش که بزرگترین تبلیغشه زیر سوال میره.
یا میگه ماهیت سرویس همینه و در بازه های مختلف تست کن یا میگه پول بیشتر بده point-to-point بگیر.
Last edited by TheProcrastiantor; 05-01-2023 at 21:36.
من چون برام پیش نیومده نمیتونم جوابت رو بدم ولی میتونی به 195 شکایت کنی
به خودشون هم زنگ بزن تهدید کن لعو میکنم سرویسم رو
برای منم چند بار اینجوری شده ولی بعد از یه مدت برداشته شد. احتمالا یه معدل حجمی تعریف کردند که اون مقدار رو رد کنی سرعت محدود میشه رو 8 مگ و بعد از مدتی که اون معدل حجمی برگرده پایین محدودیتش برداشته میشه. برای من بیشترین زمانی که طول کشید 10 روز بود. منم چند بار تماس گرفتم زیر بار نرفتن و به ماهیت سرویس ربطش دادند.
ف ی ل ت ر روی زیتل جواب میده یا نه ؟؟
مثلا v2ray
مشکلی نداره جواب میده
خداروشکر زیتل بعد از ماه ها که سمت ما بسیار سرعت اینترنت پایینی داشت بلاخره یه تغییراتی تو سیستمشون دادن و کمی سرعت بالاتر رفت. نمیگم عالی شده ولی خیلی نسبت به قبل بهتر شده. من قدیم سرعتم کاملا در ماکسیمم خودش بود الان نصف به بالا شده
درود بر شما دوستان
من این سرویس TD-LTE خانگی شرکت زیتل فعال کردم
ولی از سرعت زیاد راضی نیستم
محدوده نصب تقاطع استاد معین و دامپزشکی
هر 8 چراغ پشت مودم روی سقف هم روشن
طبق سایلت اسپید تست
سرعت دانلود 4.91 مگابایت بر ثانیه
سرعت ارسال هم 0.84 مگابایت بر ثانیه
پینگ هم 35 میلی ثانیه
به نظر شما سرعت کمی نیست؟
درود دوستان
کسی از نارمک از این شرکت سرویس داره خوبه؟
این دیده بان نت زخم کرد مارو![]()
مگابایت یا مگابیت؟
اسپید تست سرعت را بر حسب مگابیت اعلام میکنه اگر منظور شما همون مگابیت بوده و به اشتباه مگابایت ذکر کردین که اونوقت بله سرعت
خیلی پایینه ولی اگه مگابایت واقعا منظورتون بوده اونوقت اگر ضربدر 8 کنید میشه همون حدود 40 مگابیت که همون حداکثر سرعتیه که زیتل اعلام کرده
و درسته.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)