تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2580 از 2608 اولاول ... 158020802480253025702576257725782579258025812582258325842590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,791 به 25,800 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

برا کسایی خوبه که میخوان در مورد همه چی اظهار نظر کنن و تو هر سوراخی سر کنن
    بله البته من ویندوز 11 دارم و آنتی ویروس بعیده ایشون بتونن شکری بخورن
    ویروس ش به درد کسایی میخوره مثل این دخترا که ویندوز 7 و xp دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

سلام.. به کجا باید درخواست بدم تا AnnexM رو فعال کنن..2020 و پنل پاسخگو نیستند..

3. این کاربر از jabi7joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی این مشکل رو داشته که هرجا رو پینگ میکنه time out میشه و گاهی یهو درست میشه بعد باز خراب میشه چند دقیقه بعد؟ هزاربار با پشتیبانی حرف زدم، همه کار کردم، از مخابرات هم چک کردن. مودم رو هم ریست کردم، نمیشه که نمیشه. تورنت دانلود میکنه تو همین شرایط ولی سایت اینا باز نمیکنه. مشکل به تنظر میاد از routing باشه چون با IP سایت ها رو عموما باز میکنه ولی پینگ نمیکنه همون لحظه جاهای معروف رو.

جالب تر اینکه گاهی با اینکه هیچ جا رو پینگ نمیکنه، سایت باز میکنه.

5. این کاربر از test84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه allric's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام.. به کجا باید درخواست بدم تا AnnexM رو فعال کنن..2020 و پنل پاسخگو نیستند..
    من از طریق پنل اقدام کردم سرعت آپلود هم درخواست دادم افزایش بدن بعد از یک روز تلفتی تماس گرفتند و گفتند انجام شد البته من استان اصفهان هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی این مشکل رو داشته که هرجا رو پینگ میکنه time out میشه و گاهی یهو درست میشه بعد باز خراب میشه چند دقیقه بعد؟ هزاربار با پشتیبانی حرف زدم، همه کار کردم، از مخابرات هم چک کردن. مودم رو هم ریست کردم، نمیشه که نمیشه. تورنت دانلود میکنه تو همین شرایط ولی سایت اینا باز نمیکنه. مشکل به تنظر میاد از routing باشه چون با IP سایت ها رو عموما باز میکنه ولی پینگ نمیکنه همون لحظه جاهای معروف رو.

واقعا دیوانه کننده شده. هزاربار با پشتیبانی حرف زدم و هر کاری که میگن رو تاحالا سه چهار بار انجام دادم، درست نمیشه که نمیشه. الان مودم به سر خط وصله، SNR روی 8 هست هم آپلود هم دانلود، DNS های مختلف روی کامپیوتر و مودم تست کردم، مودم رو ریست کردم ودوباره کانفیگ کردم. از مخابرات محل دو بار تماس گرفتن و خیلی طلبکارانه گفتن مشکلی از سمت ما نیست. یه نفر هم گفت من اومدم دم در رو تست کردم که به نظرم نیومده بود. به 195 هم دو بار شکایت کردم دیروز و امروز، جوابی نگرفتم. از تو خود پنل سایت هم اعتراض میزنم میگن در حال بررسیه فقط یه بار گفتن SNR پایینه که درست بود و درستش کردم.

اینا همش میگن مگه سایت باز نمیشه الان؟ میگم چرا در همین لحظه باز میشه ولی شما قطع کنی اونم قطع میشه، میگه نمیشه. میگم پنج دقیقه پیش منو ببین وصل بوده یا نه، چرت جواب میدن. میگه DNS ست کن، میگم وقتی کلا پینگ نمیشه کرد، به DNS چه ربطی داره، قبول نمیکنن میگن از همونه! میگم 8.8.8.8 رو پینگ نمیکنه، میگه چون DNSش رو روی اونجا ست نکردی ))

روانی شدم دیگه، کسی تجربه مشابهی داشته؟

8. این کاربر از test84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2021

پيش فرض

واقعا دیوانه کننده شده. هزاربار با پشتیبانی حرف زدم و هر کاری که میگن رو تاحالا سه چهار بار انجام دادم، درست نمیشه که نمیشه. الان مودم به سر خط وصله، SNR روی 8 هست هم آپلود هم دانلود، DNS های مختلف روی کامپیوتر و مودم تست کردم، مودم رو ریست کردم ودوباره کانفیگ کردم. از مخابرات محل دو بار تماس گرفتن و خیلی طلبکارانه گفتن مشکلی از سمت ما نیست. یه نفر هم گفت من اومدم دم در رو تست کردم که به نظرم نیومده بود. به 195 هم دو بار شکایت کردم دیروز و امروز، جوابی نگرفتم. از تو خود پنل سایت هم اعتراض میزنم میگن در حال بررسیه فقط یه بار گفتن SNR پایینه که درست بود و درستش کردم.

اینا همش میگن مگه سایت باز نمیشه الان؟ میگم چرا در همین لحظه باز میشه ولی شما قطع کنی اونم قطع میشه، میگه نمیشه. میگم پنج دقیقه پیش منو ببین وصل بوده یا نه، چرت جواب میدن. میگه DNS ست کن، میگم وقتی کلا پینگ نمیشه کرد، به DNS چه ربطی داره، قبول نمیکنن میگن از همونه! میگم 8.8.8.8 رو پینگ نمیکنه، میگه چون DNSش رو روی اونجا ست نکردی ))

روانی شدم دیگه، کسی تجربه مشابهی داشته؟
    حالا اونو ول کن. یه چک کنن ببین بعد از ثبت تیکت ازت 500 مگ کم نکردن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

به خاطر درسا امینی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه War_Machine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان با کلی مصیبت از شاتل دزد به مخابرات دزد تر مهاجرت میخوام بکنم منتها نه میشه انلاین خرید نه از پنل مخابرات من
    تلفنی تماس میگیرم واحد فروش 5-6 دقیقه صبر و اخرش هم هیچی میگه متاسفیم فعلا پیغام میگذارم برای فروش تماسی نمیگیرن

دقیقا جز حضوری راهی نیست من 5 کیلومتر نرم تا خراب شده مخابرات برای یه adsl داغون و پشتیبانی داغون ترش؟ حتما باید یه روز مرخصی بگیرم یعنی؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام. دوستان کسی میدونه حداقل مبلغ قبض تلفن ثابت چقدره؟

من از مخابرات اومدم شاتل و از تلفن هم هیچ استفاده ای نمیکنیم. ولی برای شهریور ماه دیدم 12 هزارتومن زدند. مگه پول آبونمان و مالیات چقدره که 12 هزار برای آدم آب میخوره؟

تشکر از پاسخ گویی شما

مثل اینکه قرار بوده مخابرات حداقل مبلغی رو برای شهر تهران به اندازه 20 هزارتومن و بقیه شهرها 15 و 10 هزارتومن در نظر بگیره که ظاهرا از این ماه اعمال شده. این چیزی بود که توی خبرگزاری ها خوندم.
    Last edited by محمد7966; 27-09-2022 at 12:13.

داره خودمونی میشه aalarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام. دوستان کسی میدونه حداقل مبلغ قبض تلفن ثابت چقدره؟

من از مخابرات اومدم شاتل و از تلفن هم هیچ استفاده ای نمیکنیم. ولی برای شهریور ماه دیدم 12 هزارتومن زدند. مگه پول آبونمان و مالیات چقدره که 12 هزار برای آدم آب میخوره؟

تشکر از پاسخ گویی شما

مثل اینکه قرار بوده مخابرات حداقل مبلغی رو برای شهر تهران به اندازه 20 هزارتومن و بقیه شهرها 15 و 10 هزارتومن در نظر بگیره که ظاهرا از این ماه اعمال شده. این چیزی بود که توی خبرگزاری ها خوندم.

برو از مخابرات من قبض تلفنتو استعلام کن ریزشو ببین. نکنه برات هزینه اتصال به کارتخوان زده باشن! برای دوست من ماه پیش این جوری شد.

14. این کاربر از aalarma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •