ممنون...آره این همون گوشی که اگه اشتباه نکنم تو همین نماشگاه جدیده.... برای دید عموم گذاشتن.. فکر کنم مقام و آورد.....
ممنون...آره این همون گوشی که اگه اشتباه نکنم تو همین نماشگاه جدیده.... برای دید عموم گذاشتن.. فکر کنم مقام و آورد.....
آخره گوشیه ... دیوونش شدم. منتظرم بیاد n73 رو رد کنم برم اونو بخرم... واقعا با کلاسه ...
بنظرم منم همینطوره....منم خیلی دوستش دارم.. اول این بعد اون فراری که تو نظرمه.....
اگه بیاد حتما میگیرم
البته قسطی....![]()
چون فکر کنم گرون باشه![]()
خوب به یاری خدا...
مدیران و همکاران این سایت زیر مجموعه موتورولا رو افتتاح کردند. و از این پس با دستی باز تر ... ....
به شکل تخصصی تر به گوشی های موتورولا میپردازیم...
باید تشکر کنیم... از میثم عزیز.... مهران عزیز ... حمید عزیز.... و کمال خان عزیز....
موفق باشین
سلام...توضیحات خیلی کاملی بود!!!!!اما اجازه بدی چند موردم اضافه کنمدر مقایسه با >>
v3x
v3x هم کلید کنترل موسیقی داره(سمت چپ)اما طبق گفته شما روی بدنه بیرونی نیس!(موتو هم یه تکونی به خودش داد!)
v6 اون تراشه رو نداره ولی لنز بزرگتری داره که نور گیری رو بیشتر و در نتیجه کیفیت عکسو بهتر میکنه!!!!ولی بازم باید صبر کرد و دید چطوره!!اما میگن یکم بهتره!gsmarena.com
پهناش 2 میلی کم شده اما قدش 5 میلی اضافه شده!
از نظر انتن دهی باید بهتر شده باشه چون موتو به تنها چیزی که خیلی اهمیت میده Communicatone!!!!
از نظر 3G تکنولوژی جدیدتر اما سرعت کمتری داره....
اما........... باطری خیلی کم برای صحبت کردن!
در کل تغییر اساسی نکرده....چنتا option همون طور که دوستمون گفت تقویت شده
امکاناتی اضافه شده هم در ایران کارایی نداره!!!
ولی با توجه به قیمته مناسبش!بهتره همون V3x رو فعلن داشته باشیم!!!!![]()
TANX
مثل اينكه از دوربين دوم گوشي وقتي در گوشي بسته باشه ميشه استفاده كرد البته شك دارم -
خب اینکه خیلی شک داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
در گوشی بسته باشه کجارو میخواد نشون بده؟؟؟؟؟![]()
سلام
در مورد دوربين دوم V6 بايد بگم بر خلاف V3X كه لنز دوربين دومش هنگام بسته بودن در گوشي كاملا مخفيه در V6 لنز دوربين دوم طوري روي لولاي گوشي قرار گرفته كه هنگام بسته بودن در گوشي كاملا قابل دسترسه(البته اينطور كه من از عكسهاش فهميدم) به همين خاطر فكر كردم ميشه وقتي در گوشي بسته است ازش استفاده كرد اگه بي ربط گفتم ببخشيد در مورد كليد هاي موسيقي بايد بگم در همه گوشيهاي اين مدل وجود دارند اما حساس به لمس هستند يعني در حالت عادي خاموشند وباتماس دست روشن شده و خوشگل ميشند!!!( شبيه طرحي كه در مدل شكلات LG استفاده شده) - يه نكته جالب : يه جايي نوشته بود اين گوشي وقتي روشن ميشه صداي موتور فراري ميده- يه خواهش : يه دلاوري مي تونه نكاتي را كه هنگام خريد v3x بايد بهش توجه كرد تا سر آدم كلاه نره به طور خلاصه بگه؟
دوستان من يه گوشي v3i دارم كه متاسفانه يا خوشبختانه ساخت سنگاپوره . گوشي من بعد از يك ماه كار كردن ، كه البته با نوسان در آنتن دهي همراه بود .! نهايتا خاموش شد و تا امروز ديگه روشن نشده . دكمه قرمز را 1000 بار فشار دادم اما نتيجه نداد .
دوستان اگه مي تونيد راهنمايي كنيد .آيا گوشي قاچاق بوده و سريالش ثبت نشده و يا مورد تكنيكي داره .
اگه آدرس جايي تو تهران كه كار موتورولا مي كنه برام بزاريد ممنون مي شم .
سلام
میلاد جان به نظرت این تاپیک رو قفل کنم؟
فکر کنم بهتر باشه از این به بعد کلیه بحث ها و مشکلات در تاپیک های مجزا بررسی بشه
درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)