درود به شرفت
اگه این اتفاقا بیوفته اونموقس که برابری ایجاد میشه و جامعمون رشد چشمگیری میکنه

درود به شرفت
اگه این اتفاقا بیوفته اونموقس که برابری ایجاد میشه و جامعمون رشد چشمگیری میکنه

به نظر من اگه میخاد ضررر نکنه و قیمت روز بفروشه دخترشو هر شب پول همون شبو به دلار حساب کنن تا سر کسی هم کلاه نره

رضا جان گل گفتی به خدا.
خدابیامرز پدرمم همینو می گفت.
ما هم تو خانواده رسم مهر و جهیزیه و .... نداریم. در مورد طلاق هم دو مورد داشتیم و بقیه خانواده زندگی خوب و راحتی دارن بدون مهریه و بقیه داستان ها.
من خودم در شرف ازدواج سر مهر 14 سکه بهم زدم. شاید مبلغی نمی شد ولی همین بحث خرید و فروش هست که شما فرمودید و من بهش معتقدم شدیدا

...........
Last edited by Cinema2Cinema; 15-10-2021 at 09:00.

باهات موافقم
نمیشه که آدم (زن)به طرف(مرد) هیچی نده
اگه مرد قراره بسلفه پس زن هم باید بسلفه

خیلی مطالب مهمی رو گفتین دمتون گرم که اینقدر رک و رو راست گفتین ولی دیگه چاره ای نداریم
باید با یکسری تفکرات و عقیده های قدیمی و ضایل شده سوخت و ساخت (:

جالب بود مطالب و نوشته های دوستان
نظر شما رو به قوانین زیبای مهریه جلب میکنم .
گرفتن مهریه بدون طلاق
گرفتن مهریه بدون طلاق هم امکان پذیر است و زن میتواند طی زندگی با همسرش، هر زمان که خواست مهریه خود را مطالبه کند.
چه مواردی زن را از مهریه محروم میکند؟
تنها ابراء یا بخشیدن و چشم پوشی از مهریه باعث میشود زن از مهر خود محروم شود و نشوز (عدم تمکین)، ارتکاب به جرم زنا، ارتکاب به جرم قتل همسر، خیانت، طلاق و مواردی از این دست، هیچ کدام زن را از مهریه مندرج در عقدنامه محروم نخواهد کرد.
و قانونی دیگر
حتی اگر زن فوت کند ، در مرحله اول پدر و مادر زن حتی برادر زن و وارثان زن می توانند مهریه را از مرد طلب کنند ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by javad.sch; 25-06-2022 at 12:27.

والله خانواده دختر که قربونش برم الان جهاز هم دیگه نمیدن ولی اقا داماد شیر بها و خرج حنا بندون جهاز و مهریه رو باید بده پسرا زن نگیرن بهتره تازه مثله خارج تصنیف اموال هم اضافه کردن یعنی موقع طلاق شما مهریه+عثرالحرج+نفقه+نصف اموالت رو باید بدی بره پس میبینید که مجردی بهترهالبته البته همه اینها برمیگرده به دختری که انتخاب میکنید اگه سازگار و بساز باشه(شما هم ادم باشی
) زندگی گل و بلبله

بسیار عالی.gif)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)