سلام
چند روز پیش بخاطر مشکل یخچال به شرکت سرویس کار زنگ زدم و یک تعمیرکار فرستادن و گفت هزینه تعمیر قطعه و دستمزد روی هم 1/960 (یک میلیون و نهصد و شصت هزار تومان). گفتم تخفیف و این حرفها. بعد گفت من در فاکتور میزنم 78000 (هفتاد و هشت هزار تومان) هزینه شد و اگر شرکت زنگ زد شما همین مبلغ رو بگید تمام شده و نه بیشتر و 1/650 (یک میلیون و ششصد و پنجاه هزار تومان) بابت کل هزینه قطعه و دستمزد شد. و این مبلغ رو به شماره کارت شخصی همین تعمیرکار زدم.
به نظر من این به ظاهر تخفیف مشکوک هست و فکر میکنم اصل مبلغ همین 1/650 بود و اول بالاتر گفته که بعد اگر حرف تخفیف شد به این قسمت ماجرا برسه و بجای دادن مبلغ حق کمیسیون بیشتر به شرکتش؛ خود تعمیرکار سود کنه. و شرکت هم فکر می کنه مبلغ همین 78 هزار تومان بوده. و شرکت هم دیروز زنگ زد منم همین 78 هزار تومان رو گفتم شده.
نظر شما چیه؟ مگر نباید مبلغ کل به حساب شرکت ریخته شود تا شرکت بداند چقدر شده و اینطوری بفهمد و خود شرکت مزد سرویسکار رو با توجه به هزینه قطعه و دستمزد پرداخت کند؟
ممنون

آیا این تعمیر کار یخچال به من واقعا تخفیف داده یا به نوعی از شرکتش کلاهبرداری کرده؟
 آیا این تعمیر کار یخچال به من واقعا تخفیف داده یا به نوعی از شرکتش کلاهبرداری کرده؟

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول

نوشته شده توسط Free Spirit
 نوشته شده توسط Free Spirit