در یک کلام تن به ذلت نمیدهیم و نوکیا نمیخریم
درسته ؟؟؟
در یک کلام تن به ذلت نمیدهیم و نوکیا نمیخریم
درسته ؟؟؟
Last edited by seyed1370; 10-03-2007 at 01:54.
من دقيقا برعكس مي گم ...
كجاي نوكيا زلت داره ...
اگه به زلت داشتنه اين سوني كه سر تا پاش زلته ...
مشکل از سلیقه شماس وگرنه v3x یکی از زیباترین گوشی های دنیاس شخصا خیلی کم دیدم که کسی از ظاهر v3x خوشش نیاد...
واقعا از طرح n73 هم خوشت نیومد ؟؟؟ بابا تو دیگه خیلی بد سلیقه هستی ... من خودم گوشی های نوکیا رو از نظر ظاهری قبول ندارم ( 7610 ... 6600 ... 6630 ) ولی خداییش تو n73 نوکیا واقعا خوب عمل کرده ... برای یه گوشی که نه تاشوئه و نه کشویی ال سی دی به این بزرگی گذاشته ... این خودش یه هنر طراحیه ... n80 هم گوشیه قشنگیه یکی از دوستام داره ولی n73 شیکتره...
خوب اومدی. ولی چی کارشون داری؟ بذار دلشون خوش باشه. (بقیه حرفمو توی پیغام خصوصی بهت میگم)
کاملاً درسته. N73 و V3X رو من تا حالا نشنیده بودم کسی خوشش نیاد. این اولین باره.
عرضم به حضورتون حرفاتون جالب بود برام در نوع خودش....اینکه میگید n73 شیک هستش و...اگه نشنیدید که از قیافه ی این گوشی ناله کنند...راه دوری نیست یه سر به تاپیک خود 73 بزنید...اونهایی هم که خودشون دارن با اکراه و تعصب از قیافش حرف می زنن![]()
بعدشم کلا شخصا از گوشی هایی که جوی استیک دارن خوشم نمی یاد و علاقه ایی بهشون ندارم![]()
v3x هم که گفتم این نظر شخصیه منه..نمی دونم قیافش بد نیستا اما باهاش حال نمی کنم...تو دست می گیرم انگاری پاره اجر تو دستمه...![]()
در مورد بقیه حرفها هم تو پست های قبل فقط بگم که وقتی تعصب جایی وارد شه علم از اون طرف می ره بیرون...خود من سونی اریکسون دارم اما هیچ وقت روش تعصبی نبودم و نخواهم بود
![]()
در ضمن دوستان اگه خیلی ادعاشون می شه جواب سوال رو بدن نه اینکه تیکه تیکه نقل قول کنن و فقط بزنن تو حاشیه ی بحث![]()
من الان وي 3 ايكس جلومه!!!عرضم به حضورتون حرفاتون جالب بود برام در نوع خودش....اینکه میگید n73 شیک هستش و...اگه نشنیدید که از قیافه ی این گوشی ناله کنند...راه دوری نیست یه سر به تاپیک خود 73 بزنید...اونهایی هم که خودشون دارن با اکراه و تعصب از قیافش حرف می زنن
بعدشم کلا شخصا از گوشی هایی که جوی استیک دارن خوشم نمی یاد و علاقه ایی بهشون ندارم
v3x هم که گفتم این نظر شخصیه منه..نمی دونم قیافش بد نیستا اما باهاش حال نمی کنم...تو دست می گیرم انگاری پاره اجر تو دستمه...
در مورد بقیه حرفها هم تو پست های قبل فقط بگم که وقتی تعصب جایی وارد شه علم از اون طرف می ره بیرون ...خود من سونی اریکسون دارم اما هیچ وقت روش تعصبی نبودم و نخواهم بود
در ضمن دوستان اگه خیلی ادعاشون می شه جواب سوال رو بدن نه اینکه تیکه تیکه نقل قول کنن و فقط بزنن تو حاشیه ی بحث
والا هم نازكه و هم كوچولو ولي به پاره اجر نمي زنه هاااا عزيز كم لطفي مي كني در حق اين گوشي!!!
ولي نوكيا ان 73:خدا وكيلي نوكيا طرح و تركونده بابا قبول نداريد؟؟
داراي سبك ترين وزن هستش در سري ان(با ان 76 كه باريك ترين گوشيه سري ان هستش)بابا با ال سي ديه بزرگ!
دوربينه جلو و اين همه دنگ و فنگ!!!
به نظر من كه نوكيا توي طرحش هيچ چيزي كم نگذاشته!!!
Ok !خوب اومدی. ولی چی کارشون داری؟ بذار دلشون خوش باشه. (بقیه حرفمو توی پیغام خصوصی بهت میگم)
بقول مازندرانيا "" ولش هاكن "" .
عزیز بهت برنخوره ولی به سلیقت شک کردم تو چه جور میگی ان73 قیافه ندارهبه نظر من نوکیا اگه یه گوشی ناز زده باشه اون ان73 هستش من خودم اون اوایل که خریده بودم میشستم مثل دیوونه ها نیگاش میکردم
واقعا بری تو نخش محو زیباییش میشی
![]()
عزیز V3X فقط یه ذره از V3I بزرگ تر و کلفت تره.. و این در صورتی که V3I باریک ترین گوشی تاشوی دنیاست...v3x هم که گفتم این نظر شخصیه منه..نمی دونم قیافش بد نیستا اما باهاش حال نمی کنم...تو دست می گیرم انگاری پاره اجر تو دستمه...
میزان صدای دریافتی به شدت دریافت و ارسال امواج توسط گوشی بستگی داره که با واحده sar سنجیده میشه... اون گوشی قدیمی بابات sar بالایی داره ولی یادت باشه درسته بالا بودن sar قدرت آنتن دهی و صدا رو زیاد میکنه ولی واسه مغز ضرر داره ... یعنی اگه مدت طولانی از گوشی استفاده کنی مغزت داغ میشه ( واقعا گرم میشه ) و ممکنه بپزه![]()
واسه همین سونی اریکسون رعایت حال تورو کرده ... کلا گوشی های جدید نسبت به قدیمی ها sar پایینی دارن چون زیادش واقعا ضرر داره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)