دوتای آخری مسی هستن (با اینکه روش زده onu)
اونای دیگه هم اینکه ظرفیت داشته باشن یا نه باید باز کنی توشو ببینی که آیا اسپلیتر توش هست یا نه ، واگر هست پورت خالی داره یا نه. که بازم 100 درصد نیست و باید بری از پیمان کار یا isp بپرسی وضعیت دقیق چیه.
دوتای آخری مسی هستن (با اینکه روش زده onu)
اونای دیگه هم اینکه ظرفیت داشته باشن یا نه باید باز کنی توشو ببینی که آیا اسپلیتر توش هست یا نه ، واگر هست پورت خالی داره یا نه. که بازم 100 درصد نیست و باید بری از پیمان کار یا isp بپرسی وضعیت دقیق چیه.
Last edited by crash00; 09-10-2020 at 13:41.
اون موقع هیچ حرفی از هزینه اینا نزد .ولی مثلا الان فک میکنم بخام هزینه رو خودم بدم اصلا نمیصرفه. همینadsl فول سرعت میده سماغ میمکم تا خودشون شروع کنن به سیم کشی انشالله یه دهه دیگه
سلام دوستان من یکماه از سرویسم گذشته چطور باید این قبض هزینه یکماهو پرداخت کنم.هیچ جا هیچ چیزی نوشته نشده.
ما یه ساختمانی داریم میسازیم که من اصلا فکر نمیکردم اون اطراف فیبر باشه اما از مخابرات خودشون تماس گرفتن که اگه واسه این ساختمانی که دارید میسازید فیبر خواستید بگید بیاییم بکشیم. حالا من چون میخوام تعداد زیادی سرور داخل این ساختمان قرار بدم و به عنوان شرکت و حقوقی درخواست فیبر کنم چندتا سوال داشتم لطفا اگه اطلاع داشتید کمک کنید.
اول اینکه من برای هر 4 تا سرور یه سرویس تانوما با سرعت حداقل 300 مگابیت میخوام. حالا اگه 20 تا سرور باشه من چطوری باید درخواست بدم؟ یعنی چندتا سیم جداگانه باید واسم بکشن و هر کدوم رو به یک مودم جداگانه متصل کنم؟
سرویس «آذرخش» هایوب که در حال حاضر بر بستر « #فیبرنوری تا خانه» یا همان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مناطق #عظیمیه و #جهان_شهر در #کرج و استان #البرز ارایه میشود، در جدیدترین تست #سرعت خود توانسته است:
- سرعت #دانلود بیش از 830Mbps
- سرعت #آپلود 630Mbps
- و پینگ 2 میلیثانیه را محقق سازد!
این سرویس تا پایان سال ۱۴۰۰ در بیش از ۵۰۰ شهر ارایه خواهد شد. هم اکنون این سرویس با سرعت دانلودهای 50، 100 و 300 Mbps برای مصارف خانگی و سازمانی قابل ارایه است.
جهت اطلاعات بیشتر با شماره سراسری ۱۵۶۵، داخلی ۵ تماس بگیرید.
سلام یه مقدار توضیح میدید این قضیه رو؟ الان تو ایران روش FAT استفاده میکنن یا GPON؟ قبل از کابل کشی تا درب ساختمان باید این موضوع در نظر گرفت؟
پینگ داخلی به هیچ دردی نمیخوره، تست با فرانکفورت میذاشتن.
500شهر جوک خوبی بود همین الانشم با وجود تحریما فیبر داخل استانی رو انجام نمیدن چه برسه ب فیبر کشی برای 500شهر حتی پروژه vdsl ک خیلی ازش تعریف میکردن جهرمی اومد با کافو عکس یادگاری گرفت برای شو آف تجهیز کجا بود
اساس کار اینا بر پایه دروغ بنا شده، کلا دروغ گفتن و ادعا کردن و بلوف زدن واسشون عادی شده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)