با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
همونطور که از موضوع هم مشخصه، ظاهرا یه اتفاق ناگوار برای سیستم بنده افتاده و سیستم بالا نمیاد.
مشخصات سیستم:
MB: Asus z170 pro gaming
cpu: i7 6700k
ram: 2x16gb 2400mhz
دیشب حین بازی، سیستم یه جورایی ریبوت شد و تصویر رفت و قبل از اینکه بخواد بوت بشه، مثلا 5 ثانیه حالا کمتر یا بیشتر برق شهری قطع شد.
بعد که مجددا برق وصل شد ( البته با فاصله شاید یک ساعت بعد از وصل شدن برق ) سیستم رو روشن کردم،
توی بوت شدن سیستم یهو صدای اتصالی برق اومد و یذره بوی سوختگی. همون لحظه سیستم رو خاموش کردم، برق رو ازش کشیدم.
مشخصا بو از قسمت سمت راست و بالای مادربود، اون قسمتی که اسلات رم ها قرار دارن هست، ولی هرچی روی بورد دنبال سوختگی گشتم چیزی پیدا نشد ( سیستم رو باز نکردم البته )
مجددا سیستم رو گذاشتم بدون گرافیک و با تک ماژول رم بوت بشه، هربار یدونه از رم هارو گذاشتم و توی اسلات های مختلف چکش کردم،
مادربورد اول چند ثانیه توی مرحله cpu check گیر میکنه، چراغ cpu check خاموش میشه و یه تایم حدود 20 ثانیه ای روی dram check میمونه و دوباره همین حالت تکرار میشه.
با توجه به اینکه تعطیلات هست و چند روزی فعلا نمیشه سیستم رو جایی نشون داد، اساتید نظری اگه دارید راجع به عیب یابی و علت این ماجرا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

گیر کردن مادربود توی مرحله چک سخت افزار
 گیر کردن مادربود توی مرحله چک سخت افزار

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول 

نوشته شده توسط devilmaster
 نوشته شده توسط devilmaster

.gif)