از اول مخابرات داشتم تا قبل از کرونا.... (یعنی گزینه دیگه ای نداشتم)
بعدشم آسیاتک
و الان شاتل
بین اینا تنها موردی که لاس دیدم همین شاتل بود... در موارد قبلی پکتلاس ندیدم
حالا جالبه اگر بگم بعضا پینگ با ایرانسل (موبایل... نه تی دی) بهتر از ADSL میشه
![]()
از اول مخابرات داشتم تا قبل از کرونا.... (یعنی گزینه دیگه ای نداشتم)
بعدشم آسیاتک
و الان شاتل
بین اینا تنها موردی که لاس دیدم همین شاتل بود... در موارد قبلی پکتلاس ندیدم
حالا جالبه اگر بگم بعضا پینگ با ایرانسل (موبایل... نه تی دی) بهتر از ADSL میشه
![]()
اولا که خودم شاتل دارم... و بازم میگم پینگ بالا(منظورم 5 تا 10 نیست منظورم 40 50 تا بالا نسبت به ماه گذشتس) ... پکت لاز و تایم اوت هیچ ربطی به سرعت ندارد(تا وقتی که خط براحتی ساپورت میکند)! والسلام
دوست عزیز لینک این بسته رو میدین ببینم چه جوریه بگیرم رو اون یکی خطم
درسته
جالبتر اینکه تجیهزات خودشون مشکل داره و هر بار مقصر رو مخابرات میدونند . البته که مخابرات هیچ وقت قابل اعتماد نبوده و همیشه مشکلات خیلی زیادی برای نصب و رانژه پیش میاره ولی ببین شاتل چی شده که مخابرات مظلوم واقع شده
مودم td lte ایرانسل داشتم و خراب شد چند روز پیش تعمیرش کردم و بسته هم براش خریدم .پینگش هم ثابته و تایم اوت ندیدم ازش . تفاوت سرعت هم شاتل 3 مگه و ایرانسل 80 مگ![]()
2 مگ اسمی هست یا واقعی ؟ هیچ هزینه دیگه ای نداره ؟
آسیاتک محدودیت سرعت نداره، البته یه پشتیبانش که اسم نمیبرم سرعت رو نمیبرد بالا، زنگ زدین گفتین سرعتو ببرین بالا نبردن، بفهمین همونهخلاصه محدودیت سرعت ندارن.
من 6 سال پیش ثبت نام کرده بودم، پس خبر ندارم هزینه اولیه رو، احتمالا یه 10 تومن بگیرن شایدم نگیرن، ولی من هنوز در تعجبم که سرویس 8 62.5 تومنی شاتل واسم 100 تومن در اومد.
اینم اسپید تست آسیاتک قبل اومدن به شاتل (سرویس 8 مگ که روی 14 مگابیت ست کرده بودن)
Last edited by alottadamage; 12-08-2020 at 15:43.
با سلام به دوستان عزیز
سرویس 16 مگ گرفتم ولی سرعت روی 4-5 هست . اصلا جوابگو نیستن میگن مشکل خارج از محدوده شاتل هست
11 ساله مشتری شاتل هستم در این یکسال گذشته خیلی افتضاح شده
به نظر عزیزان کجا باید تماس بگیرم جهت رفع مشکل؟
با سپاس فراوان
سلام، جوابشون که همیشه همینه:
مشکل خارج از شبکه شاتل هست!
پس جای تعجب نیست. snr تون الان رو چنده؟ و اینکه دیتا ریت دقیقا رو چند ست شده؟ اینا رو بگید اول...
Last edited by alottadamage; 12-08-2020 at 16:09.
دوستان فکر نکنین آسیاتک دیگه آخر اینترنته. من تا به حال مشکل پکت لاس با شاتل نداشتم (غیر از اون اتفاق چند روز گذشته که موقتی بود)
دوستم آسیاتک گرفته. هزینه سرویس کاهش پینگ آسیاتک ماهیانه 4 هزار تومنه
کارشناس آسیاتک بخواد بره سر خط رو چک کنه هزینه جداگانه میگیره کاری که در شاتل دوبار در سال رایگان هست
خط هنوز رانژه نشده دو روز از قرارداد کم شده
من خودم شبی نبود که با پارس انلاین مشکل نداشته باشم اما همینجا هستن کسانی که هنوز راضی ان
خلاصه آزمون و خطا کنید ببینید کدوم بهتره چون یک نفر تجربه بهتری با یک شرکت داشته دلیل بر برتریش نمیشه (این شامل خودم و شاتل هم میشه)
و همیشه اول ارزونترین سرویس یک شرکت رو بگیرید که اگر بد بود خیلی ضرر نکنید. این توصیه من هست
Last edited by Black Boy67; 12-08-2020 at 17:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)