شما فکر میکنید هرکسی حجاب نداره هرزه اس
البته از کسایی که عالم شون استاد طوسی هستش انتظار بیشتری نمیره این عقیده شون باشه
شما داعشی های ساندیس خور برای دنیا مضر هستید و وجود نحستون آبروی ایران و ایرانی رو در دنیا برده
شما فکر میکنید هرکسی حجاب نداره هرزه اس
البته از کسایی که عالم شون استاد طوسی هستش انتظار بیشتری نمیره این عقیده شون باشه
شما داعشی های ساندیس خور برای دنیا مضر هستید و وجود نحستون آبروی ایران و ایرانی رو در دنیا برده
طوسی کیه من تو عمرم یک بار هم نماز نخوندم عقاید خودم رو دارم اما حقیقت اینه که مسلمون ها یه سری عقایدشون مثل مخالفت با هرزگی و حرام خوری و قانون ارث و میراث اینها با عقاید من یکیه اما عقاید امثال تو و قمنیست ها و لیبرال ها 180 درجه با طرز فکر من و یه زندگی سالم فرق میکنه یعنی حتی تو یه مورد هم با امثال تو موافق نیستم چون سرتاسر گندیدگی و فساده طرز فکر شماها.
با اینجور حجاب اسلامی و روسری هم موافق نیستم چون بدتر جذبه جنسی ایجاد میکنه زن کت و شلوار بپوشه بهتره تا اینجور مانتوهای که فقط تو ایران دیده میشه اما با هرزه پوشی و ---- پوشی هم موافق نیستم بالاخره اندام های جنسی زنها طرفدار زیاد داره بچه 7 ساله هم ببینه دلش میخواد.
سلام
اولا گداگشنه خودتی
مرد حسابی مگه همه مثل توان معلوم نیست از کدوم آخوری یونجه میخوری که میای چرت میگی
من امسال تورو قشنگ میشناسم از یه طرف وانمود میکنی که نه اینجوریه از یکطرفم میای میگی bbc و voa و... نگاه میکنم و فالو میکنم....
دلیل این عصبانیت من امسال مثل شما نفهم که حرف حالتون نمیشه و حرف خودتون رو میزنید و با نفهمم باید مثل خودش برخورد کرد.
ما فرش قرمز زیر پات پهن نکردیم که بیای وقت بزاری و اعصاب منو و دیگران رو خورد کنی . نمیخوای پست نزار که اینجوری واست سنگین تره هم اعصاب ما خورد نمیشه هم تو دلخور نمیشی .
اونقدر بیشعوری که معلومه با اون ذهن خرابت مرتیکه . تو از 7 سالگی دلت میخواست ؟! عجب بیشعوری بودی تو . طرفدارشی ؟! مرتیکه نفهم به ما میگه افکار خراب خودش افکارش ازهمه گوه تره...
لطفا این پستو حذف نکنید بزارید ببینن این عوضی کیه!
سلام کردنت دیگه واسه چی بود تو که میخواستی انقدر فحش بدی
امسال رو اینجوری مینویسن؟ امثال رو هنوز نشناختی چطوری بنویسی بعد امثال من رو چطوری قشنگ شناختی؟
اعصابت واسه چی خورد میشه؟ مگه حرف من چیه جز اینکه دنبال یه جامعه سالم تر و بهتر از این وضعیت فعلی هستم جایی که فساد توش افتخار نباشه و وقاحت توش جایی نداشته باشه. از کسی هم دفاع نکردم که بخواهی حرص بخوری یه بار دیگه عقایدم رو مرور کردم چیز بد و ظالمانه ای توش ندیدم که هی فحش میدید.
این پستت رو الان دیدم یه لطفی کن پست های منو دیگه نقل قول نگیر منم بچه نیستم بیام با تو فحش بازی کنم. (ایدیم رو به لیست سیاه اضافه کن کامنت های منو نبینی)
من آره تو 7 سالگی که هیچ تو 5 سالگی حس های جنسی داشتم خیلی های دیگه هم تو سن کودکی به بلوغ جنسی میرسن این دلیل به عوضی بودنشون نیست بلوغ جنسیه اگه مدیریت نشه اینه که بده
Last edited by ژیان; 18-06-2020 at 01:23.
ی تنه کل انجمن رو به گند کشیده
Sent from my iPhone using Tapatalk
تو ۵ سالگی حس های جنسی داشته،من ۶سالگی ختنه کردم تازه فهمیدم کاربرد اون جیش کردنه
واقعا که حال مردم بی اندازه خرابه ،گه زدن به جامعه ،همینه که تو حوزه هاشون هر روز یکی نوبتی میره تو بشکه از سوراخ ترتیبشو بدن
ژیان واقعا که جای تاسف داری بالاخره روی خودتو نشان دادی که از تفکرات شیطانی سرچشمه میگیری. برات متاسفم چونکه راه درمان نداری، راه درمان صرفا پاکسازی است.
انجمن رو به گند کشیدم یا افکار مریض شمارو؟
تحمل عقیده مخالف انقدر سخته؟ باز یه سری عقاید خودشون رو مقدس میدونن اونا باز یه تعصبی داشته باشن قابل قبوله اما عقاید شماها که سراسر ولنگاری و بیراهه است چرا تعصب دارید روش؟ بحث با شما چندتا کاربر بی ادب واسه من هم زجر آوره اما وظیفه خودم میدونم در برابر این جهالت بزرگی که افکار شماها پر شده ازش وایستم کاش 10 دقیقه فقط جای من بودید تا درک میکردید چقدر بی منطق و آلوده دارید صحبت میکنید منکه نمیدونم چطوری و کجا بزرگ شدید و پرورش پیدا کردید اما کاش جور دیگه ای بودید و دنیا جای بهتری واسه همه میشد. ته ته افکار شما میشه عاقبت کشور آمریکا که مردم با آزادی اسلحه همدیگه رو سلاخی کنن و آمار خودکشی در کشورشون جز چند کشور اول جهان باشه. کشوری که بیشترین خیانات زناشویی درش رخ میده و بیشترین آمار سقط جنین و هزار کثافت کاری دیگه درش رخ میده نباید نقطه هدف امثال تو باشه دنبال دنیای بهتری باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)