متشکرم
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
متشکرم
والا بخدا راست میگه من الان ۳ ماه بود دنبال مودم 4g آنلاک میگشتم پیدا نمیکردم بود با قیمتهای عجیب قریب ملوم نبود ریست کنی ببینی آنلاک شده نباشه دیگه مجبوری این مودم مزخرف tenda ۱۸۰ خریدم که لاک همراه آخر در یک کلام فاجعست واقعا 1ساعت بعد از خریدش پشیمون شدم شبکه همرا اول که نابوده حلا جالبه زنگ زدم به اپراطور میگم این آنتنش پر سیگنالم خوبه چرا سرعت رو کیلوبایته میگه برا چه شما اونو خریدی ما دیگه فقط یوتل میفروشیم میگم از فروشگاه خودتون خریدم میگه ما ۱ سال دیگه اون مدل نمیفروشیم مشکلیم داشته باشه به ما ارتباطی نداره مملکتو دیدی تو رو خدا
این لوگوشونو من کجا دلم بزارم
خب راست میگه این مودم آشغالی بیش نیست و خیلی وقته هم ندیدم ازشون برو با استاد حمید صحبت کن ببین فریمور خوب برای این مودم داره یا نه !
مرسی از راهنمایی والا فروشگاشون به من فروخته اینو دو روز پیش ندارن مودم بدن از این یوتل آشغالتر از این دارن دیگه گذشت اون زمان هواوی
سلام
یه مودم جیبی huawei e5573 دارم که تو تنظیماتش نمیشه روی فورجی یا تریجی قفل کرد . کسی فریموری براش سراغ نداره که بشه شبکه رو قفل کرد ؟
فریمور الان :
version: 21.316.03.00.0
0Web UI version: 17.100.14.01.0
سلام اقا من کلی مودم فست لینک هواوی دارم انلاک تضمینی دووافایی باندهای مختلف خب بیایید امن بخرید در ضمن صابر ازبنده خرید داشته
- - - Updated - - -
سلام اقا من کلی مودم فست لینک هواوی دارم انلاک تضمینی دووافایی باندهای مختلف خب بیایید ازمن بخرید در ضمن صابر ازبنده خرید داشته و درایسام هم میفروشم تازه به بچه های اینجا تخفیف هم میدم
والا من بی اطلاع بودم متسفانه
داداش فایل فریمور و وب یو ای مودم هواویe5336bs_2رو داری؟
در مورد آنلاک MF710 ZTE O2 اطلاعی دارید ؟
آنلاک کار خاصی نیست
یه کردیت کارد میخواد . Credit card با مقدار کمی دلار . میری سایت های هندی ترکی انگلیسی یه پول کمی میدی IMEI دستگاه را میدی کد آنلاک بهت میدن
من اظلاعات غلط نمیدم
- - - Updated - - -
آنلاک کار خاصی نیست
یه کردیت کارد میخواد . Credit card با مقدار کمی دلار . میری سایت های هندی ترکی انگلیسی یه پول کمی میدی IMEI دستگاه را میدی کد آنلاک بهت میدن
من اظلاعات غلط نمیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)