سلام کیا پهنای باندشون روی 16 مگ با داشتن سرویس های پایینتر مانند 4 مگ 2مگ و....؟؟![]()
سلام کیا پهنای باندشون روی 16 مگ با داشتن سرویس های پایینتر مانند 4 مگ 2مگ و....؟؟![]()
شاتل پهنای باند و تو سرویسای ترافیک بالا fair باز نمی زاره ، همون چیزی که خریدین می بندن.
الان ترافیک 17 گیگ 12.500 خریدم ولی میگت به ما ابلاغ نشده که سرعت رو تا 16 مگ باز یزاریم![]()
سرویس اکو گرفتید؟یکی از بدیهای شاتل بین شرکتا اینه، شاتل روی باز گذاشتن سرعت خیلی گیر هستش،به هیچ وجه پشتیبانیشون راضی نمی شه که سرعت و بالاتر ببنده برخلاف سایر شرکتا که خیلی راحت سرعتو بالاتر می بندن.
حالا من شکایت میزنم کو ببینم کجا میره .![]()
اگه موفق شدی کار بزرگی کردی، من چند ساله شاتل دارم اما جز محالات هستش که سرعت سرویسو بیشتر از اونی که خریدی ببندن مگر اینکه سرویس اکو باشه![]()
به جایی نمیرسی
چون خودت میدونسی داری سرعت 1 مگ میخری و خریدی
و حالا شاتل داره ی مگ رو میده بهت سرعت تضمین شده سرویس
دوستان برای سیم کشی روکار بین سر خط تا واحد چه سیمی رو پیشنهاد میکنید؟
خودم همچین سیمی مد نظرم هست، دیدم همسایه هاهم از همینا زدن. هم ارزونه حدودا متری 2 تومن زده، هم یه شیلد ساده ای به نظر میرسه داره، هم بیش از حد کلفت نیست
بین 05 و 06 فرق زیادی هست؟ در ضمن مسیری که میخوام سیم بکشم به اون صورت کابل برق خاصی رد نمیشه
بهشم آفتاب نمیخوره
دوتا رشته اش هم بیشتر استفاده نمیشه، واسه یک خط تلفن
اگه میخوای زیاد هزینه نکنی برای تو کار سیم رانژه گزینه خوبی میتونه باشه.![]()
این شاتل شرکت داغونیه. اول ماه ثبت نام کردم تازه بعد از گذشت 7 روز به من می گن امکان داره 15 تا 20 روز رانژه خط طول بکشه. گویا پورت خالی ندارن اما با اطلاع از این موضوع دارند در مرکز مخابراتی منطقه ما سرویس اینترنت می فروشند. می گم منصرف شدم پولمو پس بدین در پاسخ گفتند که این فرآیند هم 3 تا 7 روز طول می کشد.
کلاهبردارهای حرفه ای هستند. چند نفر مثل من پولشون برای یک تا دو هفته در حساب شرکت می مونه و شرکت از این پول ها سود به جیب می زنه.
من فکر می کنم باید در 195 از این ها شکایت کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)