تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 90

نام تاپيک: انلاک مودم b612 مبین نت با ورزن 196

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2019

پيش فرض

درود
    فروش یکی از بهترین مودم فعلی بازار با نرم افزار اختصاصی و اورجینال شرکت هواووی نسل جدید با امکانات و سرعت دهی فوقالعاده با آنتن دهی فوق قوی

این مودم با روش جدید آنلاک شده (برای اولین بار در ایران ورژن197 مبینت آنلاک شده) از طریق دامپ فلش با بکاپ ایرانسل یعنی سیستم شده کلا i60 بعد به روش کاملا حرفه ای آنلاک شده و در نهایت با ورژن اورجینال و نهایی با فریمور 81.199.01.00.00 آپدیت شده که شما میتونید با خیال راحت Online updates رو فعال کنید که فقط ورژن اورجینال دریافت خواهد کرد پس به هیچ عنوان دیگر نگران آپدیت نباشید.
    ساپورت تمامی سیم کارتها (ایرانسل - همراه اول - رایتل- مبینت - آذرتل و ...)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان متن بالا رو جایی توی اگهی دیدم
    شدنیه این کار؟

2. 4 کاربر از FarzamRamazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

درود
    فروش یکی از بهترین مودم فعلی بازار با نرم افزار اختصاصی و اورجینال شرکت هواووی نسل جدید با امکانات و سرعت دهی فوقالعاده با آنتن دهی فوق قوی

این مودم با روش جدید آنلاک شده (برای اولین بار در ایران ورژن197 مبینت آنلاک شده) از طریق دامپ فلش با بکاپ ایرانسل یعنی سیستم شده کلا i60 بعد به روش کاملا حرفه ای آنلاک شده و در نهایت با ورژن اورجینال و نهایی با فریمور 81.199.01.00.00 آپدیت شده که شما میتونید با خیال راحت Online updates رو فعال کنید که فقط ورژن اورجینال دریافت خواهد کرد پس به هیچ عنوان دیگر نگران آپدیت نباشید.
    ساپورت تمامی سیم کارتها (ایرانسل - همراه اول - رایتل- مبینت - آذرتل و ...)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان متن بالا رو جایی توی اگهی دیدم
    شدنیه این کار؟

به خدا برا من ثابت شد عقل ملت در چشم ملت هست و این ملت خیلی زود گول میخوره و این ملت تحقیق نکرده و نادانسته و از روی یک آگهی از صبح داره تو این فروم بحث و جدل میکنه ! به جای این کارها برید از صاحب اگهی بپرسید یا درخواست انلاک با هزینه بهش بدید یا تعدادی مودم بخرید و حضوری برید پیشش برا انلاک

4. 6 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2019

پيش فرض

به خدا برا من ثابت شد عقل ملت در چشم ملت هست و این ملت خیلی زود گول میخوره و این ملت تحقیق نکرده و نادانسته و از روی یک آگهی از صبح داره تو این فروم بحث و جدل میکنه ! به جای این کارها برید از صاحب اگهی بپرسید یا درخواست انلاک با هزینه بهش بدید یا تعدادی مودم بخرید و حضوری برید پیشش برا انلاک

اره صابر جان حرفت درسته دقیقا

من چون خیلی اطلاعی راجعبه دامپ ها ندارم گفتم از اساتید بپرسم درکل جالب بود برام گفتم در میون بزارم

6. 3 کاربر از FarzamRamazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ehsan-Dadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

همین کارو کردم، بهش پیام دادم آنلاک کنی چند میگیری؟ هرجا هم باشی با هزینه خودم میفرستم! جواب نداده

8. 5 کاربر از Ehsan-Dadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

همین کارو کردم، بهش پیام دادم آنلاک کنی چند میگیری؟ هرجا هم باشی با هزینه خودم میفرستم! جواب نداده
    یدونه فایده نداره چیزی رو هم ثابت نمیکنه یدونه رو بر میداره سی پی یو عوض میکنه برای اینکه معروف بشه ازت هزینه کم میگیره
    در ضمن این nokia200 که تشکر کرده اکانت دوم خود بهزاده که هر جا از بهزاد صحبت میشه پیداش میشه اگه اینجا پیغامتو دیده و اونجا جواب نداده احتمالا تو پیچه و حتی سیاست اون مورد بالا رو که گفتم هم نداره

10. 6 کاربر از MH.Mousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام، وقت بخیر.
    این فایلی که سایت easy-firmware گذاشته مربوط به چی هست؟ و با این فایل چه کاری میتوان انجام داد؟
    با تشکر

مشخصات فایل:

Iran MobinNet B612s-25dCUST-B01C1472

B612s-25dCUST-B01C1472_Configurable Software_05014VGA.zip

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام دوستان امکان دانگرید هست ؟

13. 3 کاربر از mng1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان امکان دانگرید هست ؟
    خیر امکان ندارد

15. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    این فایلی که با مشخصات زیر در سایت easy-firmware گذاشته شده،دقیقا کارایی این چیست؟
    Iran MobinNet B612s-25dCUST-B01C1472

B612s-25dCUST-B01C1472_Configurable Software_05014VGA.zip

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

سلام دوستان. ورژن نرم افزار فریمور مبین نت من 11.196.01.02.1472 هست. امکان آنلاک کردنش وجود نداره که بشه سیم کارت ایرانسل داخلش بزاریم؟ حتی با لحیم کردن کابل به برد مودم؟

18. 2 کاربر از MEMA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •