تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: تاپيك مخصوص سوالهاي يك جوابي

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

مهدی جان بابت لینک ها ممنون!
    ولی اینو خوب میدونم که باید مسیر بدم ولی درست در نمیادش. مثلا من میخوام فایل run.exe را از درون پوشه res اجرا کنم. اینجوری فایل اتوران inf را مسیر دادم
    [autorun]
    OPEN=\res\RUN.EXE
    ICON=\res\RUN.EXE
    ولی فقط آیکون رو درست نشون میده. با پیغام access is denied مواجه میشم
    [

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام به همه!
    یه چند تا سوال و مشکل برام پیش اومده که یکی شو الان میپرسم. بقیشم خدا کریمه
    سکتور ها در حالت ایمیج راو دیتا 304 بایت اضافه دارن . درسته؟
    اول میخوام بدونم این 304 بایت اول سکتور اضافه میشه یا آخرش. من فکر میکردم اول باشه ولی الان یه جورایی شده که به شک افتادم.
    دوم اینکه تو این 304 بایت چه اطلاعاتی ذخیره میشه؟ شروعش با صفره بعد 10 بایت ff اومده که دوستمون جناب پرشین تو یکی از پستا گفته بود "سینکه". پس هدرش کجاست که باید احتمالا 4 بایت باشه. من یه جایی خوندم که هدر بعد از سینک پترن میاد. این در حالیه که بعد از اون 10 بایت ff چیز چهار بایتی وجود نداره.
    دوستان لطف کنن یه توضیح روشنی بدن که بفهمیم چی به چیه
    thanx
    Last edited by SILWESTER; 11-02-2007 at 15:42.

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به همه!
    یه چند تا سوال و مشکل برام پیش اومده که یکی شو الان میپرسم. بقیشم خدا کریمه
    سکتور ها در حالت ایمیج راو دیتا 304 بایت اضافه دارن . درسته؟
    اول میخوام بدونم این 304 بایت اول سکتور اضافه میشه یا آخرش. من فکر میکردم اول باشه ولی الان یه جورایی شده که به شک افتادم.
    دوم اینکه تو این 304 بایت چه اطلاعاتی ذخیره میشه؟ شروعش با صفره بعد 10 بایت ff اومده که دوستمون جناب پرشین تو یکی از پستا گفته بود "سینکه". پس هدرش کجاست که باید احتمالا 4 بایت باشه. من یه جایی خوندم که هدر بعد از سینک پترن میاد. این در حالیه که بعد از اون 10 بایت ff چیز چهار بایتی وجود نداره.
    دوستان لطف کنن یه توضیح روشنی بدن که بفهمیم چی به چیه
    thanx
    ببين اولش 12 بايت سينك مياد ... بعدش 4 بايت هدر ميگه كه اين كدوم سكتور سي دي هست و مدش چيه. (16)

Mode 0 Data
    2336 بايت ديتا
    ----------------------------------
    Mode 1 Data
    2048 بايت ديتا
    4 بايت CRC
    8 بايت صفر
    پريتي P صد و هفتاد و دو بايت
    پريتي Q صد و چهار بايت

اينا رو من كه خدا نيستم خودم بسازم ... همه اش توي استاندارد ها هست . اين خلاصه رو هم از روي CDNotes توي سايت Yates نوشتم (‌ URL اش رو ندارم )

داره خودمونی میشه SCC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مهدی جان بابت لینک ها ممنون!
    ولی اینو خوب میدونم که باید مسیر بدم ولی درست در نمیادش. مثلا من میخوام فایل run.exe را از درون پوشه res اجرا کنم. اینجوری فایل اتوران inf را مسیر دادم
    [autorun]
    OPEN=\res\RUN.EXE
    ICON=\res\RUN.EXE
    ولی فقط آیکون رو درست نشون میده. با پیغام access is denied مواجه میشم
    [

اولین کاراکتر \ رو بردار درست میشه
    open=res\run.exe

همین

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ببين اولش 12 بايت سينك مياد ... بعدش 4 بايت هدر ميگه كه اين كدوم سكتور سي دي هست و مدش چيه. (16)

Mode 0 Data
    2336 بايت ديتا
    ----------------------------------
    Mode 1 Data
    2048 بايت ديتا
    4 بايت CRC
    8 بايت صفر
    پريتي P صد و هفتاد و دو بايت
    پريتي Q صد و چهار بايت
    جناب ممنون. خیلی کمک کرد. فقط هنوز سر مسئله ای گیج شدم.هر بلاک هدر خودش رو داره ولی تراک چی؟یه تراک شامل صد ها یل هزاران سکتوره. من دنبال منطقه ای از داده بر روی ایمیج raw هستم که مدت زمان . اندازه و ... تراک رو ظبت میکنه. مثلا تراک اول از نوع دیتا به طول xxx-تراک دوم audio به طول xxx -تراک سوم باز داده به طول ... همین طور تا آخر. ممکنه سی دی 90 تا تراک داشته باشه(مثل پریگ که در قسمت fast cue این داده ها را میخونه و تراک ها را با زمانشون درست میکنه ). هدر این تراکها کجاست و چند بایته؟ همون 4 بایته؟ امیدوارم منظورم را رسانده باشم .!!
    ...............................
    از دوست عزیز scc هم تشکر میکنم که اون پست و جواب داد

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

جناب ممنون. خیلی کمک کرد. فقط هنوز سر مسئله ای گیج شدم.هر بلاک هدر خودش رو داره ولی تراک چی؟یه تراک شامل صد ها یل هزاران سکتوره. من دنبال منطقه ای از داده بر روی ایمیج raw هستم که مدت زمان . اندازه و ... تراک رو ظبت میکنه. مثلا تراک اول از نوع دیتا به طول xxx-تراک دوم audio به طول xxx -تراک سوم باز داده به طول ... همین طور تا آخر. ممکنه سی دی 90 تا تراک داشته باشه(مثل پریگ که در قسمت fast cue این داده ها را میخونه و تراک ها را با زمانشون درست میکنه ). هدر این تراکها کجاست و چند بایته؟ همون 4 بایته؟ امیدوارم منظورم را رسانده باشم .!!
    ...............................
    از دوست عزیز scc هم تشکر میکنم که اون پست و جواب داد
    اين اطلاعات در قسمت TOC نوشته شده است . در بعضي از برنامه ها اين ديتا را مي توانيد در فايل پيدا كنيد. ديتاي TOC توسط همه دستگاهها قابل خواندن نيست ، اما بعضي از مدل هاي Plextor مي توانند اين ديتا را كه در بلاك هاي -150 تا صفر ( منهاي 150 تا صفر ) بخوانند. در غير اين صورت ( بعني وقتي درايوها نمي توانند اين ديتا را به صورت Raw بخوانند ) ، بايد از دستورات مربوط به خواندن TOC استفاده شود.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اين اطلاعات در قسمت TOC نوشته شده است . در بعضي از برنامه ها اين ديتا را مي توانيد در فايل پيدا كنيد. ديتاي TOC توسط همه دستگاهها قابل خواندن نيست ، اما بعضي از مدل هاي Plextor مي توانند اين ديتا را كه در بلاك هاي -150 تا صفر ( منهاي 150 تا صفر ) بخوانند. در غير اين صورت ( بعني وقتي درايوها نمي توانند اين ديتا را به صورت Raw بخوانند ) ، بايد از دستورات مربوط به خواندن TOC استفاده شود.
    خدا رحم کنه! بلوک منهای صدو پنجاه کجان دیگه
    رایتر من PLEXTOR 230-A هست. کاشکی گفته بودین چجوری تستش کنم . راستی چقدر عالی میشد یه مقاله توپ در مورد TOC و MODEs difference میزاشتین. اگه شما اینا را یاد ندین پس کی یاد بده؟
    بابت اطلاعات ارزشمندی هم که دادین تشکر میکنم از شما

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اين خلاصه رو هم از روي CDNotes توي سايت Yates نوشتم (‌ URL اش رو ندارم )
    امروز دنبال چيز ديگه اي بودم ، اما yates رو پيدا كردم و ازش آدرس سايتش رو پرسيدم. فعلا اينجاست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خیلی ممنون persiankitty جان ...

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

کلون سی دی های ورژن های قدیمی به نام Elaborate Bytes ثبت شده و الان اسم شرکت SlySoft هست . جریان چیه و چه اتفاقاتی افتاده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •