دوستانی که طرح 360 دارید خواهش میکنم هم در پیج اینستاگرام شرکت مبین نت
هم صدای مشتری مبین نت
هم سامانه 195 شکایت کنید
طرح شبانه و بسته های اصلی برای مشترکین 360 فقط غیر فعال شده
با این داستان شرکت بسته ها دوبرابر گرونتر میده به شما
حتما شکایت کنید
دوستانی که طرح 360 دارید خواهش میکنم هم در پیج اینستاگرام شرکت مبین نت
هم صدای مشتری مبین نت
هم سامانه 195 شکایت کنید
طرح شبانه و بسته های اصلی برای مشترکین 360 فقط غیر فعال شده
با این داستان شرکت بسته ها دوبرابر گرونتر میده به شما
حتما شکایت کنید
وقتی شما و امثال شما خرید نکنید از این اپراتور خوذش باعث میشه به مشترک احترام بزاره
شکایت شما و دیگران هیچ اثری نداره چون تو قرار دادی که امضا کردی گفته شده که حجم ها قابل تغیر هستن و ثابت نیست
بعضی از افراد مثل خود من مجبوریم ازش خرید کنیم
چون جایی که هستم نه adsl خوب هست نه wireless
سیم کارت هم خیلی گرونه نسبتا تعرفه هاش
پس نمی شه به همین راحتی قضاوت کرد.
سیم کارت های وب بسته هاش خیلی ارزون تر از مبین نت هست
نمیدونم.
برا خودمم سواله!
البته فقط رو fdd این اتفاق افتاده
جالب اینجاس که خیلی وقتا با fdd سرعت دانلودم میشه حدود 5 و سرعت آپلودم حدود 10 !!
Last edited by mostafadc; 30-08-2019 at 23:49.
من كه شبانه اصلا استفاده نميكنم بسته هاي بلند مدت هم ميخرم كه به صرفه باشه برا همين تاثيري رو من نداره ولي اگه بخاد گرونتر از تي دي بده اونطوري ديگه كوتاه نميام البته بسته ي ١٠٠٠ گيگ يه ساله رو هم حذف كرده خيلي بد شد چون به صرفه بود . اينم بگم من تا حالا از دو سه تا سرويس دهنده شكايت كردم و تا تهش و رفتم با اينكه تماما حق با من بود ولي هيچ گوهي نتونستم بخورم كلا قانون وجود نداره ما هم زورمون بهش نميرسه بي خيال نهايت ميزيريم كنار يه جيز ديگه پيدا ميكنيم ارزونتر
قابل تغییر باشن برای همه باید قابل تغییر باشه نه فقط یک عده
همین الان گرون کرده دیگه دوست عزیز بسته های 100 گیگ و 1000 گیگ رو حذف کرده
نه حذف یه سری بسته خاص که من ازش استفاده نمیکنم مهم نیست چون من فقط طرح 650 و 1000 گیگ رو میخریدم ولی اگه مثلا طرح 650 گیگ رو برای تی دی بده 650 و برای 360 بده یه تومن اونطوری دیگه چوب میکنم تو استینشون![]()
وقتی حجم شبانه رو حذف کرده برای طرح 360، باید قیمت بسته های 360 رو ارزون کنه. چون به هرحال اون مقدار حجم، یه مبلغی پولش بوده و حالا که حذف شده، باید پول بسته کمتر باشه تا کاربر اگه خواست بتونه حجم اضافه یا گیگ پک بخره
اگر هم ارزون نکنن، دقیقاً مصداق بارز کم فروشی و گران فروشی هست.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)