تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 848 اولاول ... 285685735775781782783784785786787788789795835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

جالبه پارس آنلاین میخوام پنل کاربریش برم باید با فیـلترشکن برم، اینجوری اصلا نمیره!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا بسته ها رو اینقدر مزخرف کردند و قیمتش رو هم بردند بالا؟

مثلاً برای سرعت 3مگ یک ساله که شبانه هم نخوای فقط و فقط و فقط یک انتخاب داری اونم 240گیگ هست و اگر کسی مصرفش بیشتر از این باشه باید ترافیک جدا بخره که این هم یعنی پر کردن بیشتر جیب پارسانلاین
    همینطور برای سرعت 4مگ یک ساله هم یا باید 360گیگی بخری یا 2400گیگی و بین این دو هیـــــــچ انتخاب دیگه ای نداری

خیلی خوب از شرایط کشور سوء استفاده می کنند. مملکتی که در مایحتاج و اصلیات زندگی مردم گرونی هست خب این ISPها هم با خودشون میگن وقتی هیچ نظارتی نیست چرا ما گرون نکنیم؟

3. 2 کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چرا بسته ها رو اینقدر مزخرف کردند و قیمتش رو هم بردند بالا؟

مثلاً برای سرعت 3مگ یک ساله که شبانه هم نخوای فقط و فقط و فقط یک انتخاب داری اونم 240گیگ هست و اگر کسی مصرفش بیشتر از این باشه باید ترافیک جدا بخره که این هم یعنی پر کردن بیشتر جیب پارسانلاین
    همینطور برای سرعت 4مگ یک ساله هم یا باید 360گیگی بخری یا 2400گیگی و بین این دو هیـــــــچ انتخاب دیگه ای نداری

خیلی خوب از شرایط کشور سوء استفاده می کنند. مملکتی که در مایحتاج و اصلیات زندگی مردم گرونی هست خب این ISPها هم با خودشون میگن وقتی هیچ نظارتی نیست چرا ما گرون نکنیم؟
    زنگ بزنید و اعتراض کنید

5. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ماشالله نت که نیست دیگه از دیشب تا الان مشکل داره سرعت پینگ داره روز به روز بدتر میشه خیلی پرو هم هستن که اصلا به روی خودشون نمیارن.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا من سه شنبه هفته پیش درخواست جمع اوری دادم که چهارشنبه نمایندگی استان زنگ زد ک اقا یه سرویس خوب داریم تمدید کنید و این حرفا.....، خلاصه سرویسش هم متناسب با نیازم بود( 8 مگ 240 گیگ 6 ماهه 136 هزار) من هزینشو براشون کارت به کارت کردم الان 3 روز گذشته ولی هنوز برام فعال نشده چند بار زنگ زدم گفت که شنبه وصل میشه ولی هنوز وصل نشده بنظرتون 195 شکایت کنم یا زنگ بزنم پیگیری کنم ؟ (چرا پشتیبانی پارس اینقد به اف رفته قدیم خیلی بهتر بودن !!! )

8. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا من سه شنبه هفته پیش درخواست جمع اوری دادم که چهارشنبه نمایندگی استان زنگ زد ک اقا یه سرویس خوب داریم تمدید کنید و این حرفا.....، خلاصه سرویسش هم متناسب با نیازم بود( 8 مگ 240 گیگ 6 ماهه 136 هزار) من هزینشو براشون کارت به کارت کردم الان 3 روز گذشته ولی هنوز برام فعال نشده چند بار زنگ زدم گفت که شنبه وصل میشه ولی هنوز وصل نشده بنظرتون 195 شکایت کنم یا زنگ بزنم پیگیری کنم ؟ (چرا پشتیبانی پارس اینقد به اف رفته قدیم خیلی بهتر بودن !!! )
    سلام
    منم دقیقا همونروز درخواست زدم ولی جوابی بهم نداده،پیامک195 هم اومده که توی سایت زده پارس آنلاین در حال بررسی
    فقط یک پیامک پارس آنلاین برای سرویس با42%تخفیف که بنظرم جذاب نبود

10. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    این که شماره کارت بدن و شما بجای پنل از این طریق بهشون پول بدی اشتباهه، اصلا از کجا معلوم طرف کلاهبردار نباشه

فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk

12. 2 کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

این که شماره کارت بدن و شما بجای پنل از این طریق بهشون پول بدی اشتباهه، اصلا از کجا معلوم طرف کلاهبردار نباشه

فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
    شماره دفتر شرکت پارس انلاین کرمون بود از قبل شمارش داشتم

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    منم دقیقا همونروز درخواست زدم ولی جوابی بهم نداده،پیامک195 هم اومده که توی سایت زده پارس آنلاین در حال بررسی
    فقط یک پیامک پارس آنلاین برای سرویس با42%تخفیف که بنظرم جذاب نبود
    اینقدر گردنشون کلفت شده شکایت ها رو هم رسیدگی نمیکنن
    برا من جلوی روند وضعیت پاسخگویی چیزی ننوشته که !
    Last edited by k1ozil; 24-08-2019 at 23:32.

15. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امشب که داغونه سرعت !
    تست سرور داخلی و خارجی روی حالت مولتی کانکشن - سرعت 4 مگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •