تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 454 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 4532

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2019

پيش فرض

ممنون یک سوال کدام مودم فعلی بهترینه نسبت به من که میخوام به دکل همراه اول وصل بشم فکر‌کنم همون طرح ۳۶۰ هستش درسته ؟ کدوم مودم در حال حاظر بهترینه ؟ که به شرکت بگم
    راستی کاکو وضعیت پینگت چطوریه کدوم منطقه شیرازی
    سپاس
    سلام
    فقط مودم Huawei B612 هست که قابليت اجراي طرح 360 يعني وصل شدن به دکل هاي همراه اول رو داره (در واقع تو قسمت تنظيمات اين مودم دو حالت براي اتصال به اينترنت وجود داره ؛ يکي حالت TDD که در اين حالت دستگاه امواج Tdlte را دريافت ميکنه . و حالت FD که امواج 4G Lte را که همون 4G همراه اول هست را دريافت ميکنه . پشت اين مودم نيز جاي دوتا آنتن هست که در صورتي که دستگاه روي حالت FD باشه با وصل آنتن به دستگاه قدرت گيرندگي دستگاه در حالت FD افزايش پيدا ميکنه . )

زماني هم که نصاب تماس ميگيره حتما بهش بگيد که مودم B612 رو بياره و تاکيد کن حتما مودم را با طرح 360 مي خوام . البته من خودم طرح 360 فعال نکردم و نصاب گفت با توجه به اين که آنتن دهي اينترنت tdlte در منطقه شما خوبه نيازي به فعال کردن اون نداريد و با فعال شدن طرح 360 در سرعت ، افزايش و يا تغييري نخواهيد داشت . البته اين جا نظر دوستان اينه که طرح 360 سرعت رو افزايش ميده . آدم ميمونه حرف کي رو قبول کنه ......

در مجموع ميتونم بگم اين مودم ، مودم کاملي تو بازار ايرانه و الان ايرانسل داره اونو به قيمت 1.700.000 به فروش ميرسونه و اما مبين نت اونو با قيمت 500.000 تومن بهمراه سه ماه اشتراک اينترنت ميفروشه ولي :
    1- بايد به اين نکته توجه کني که مبين نت اين مودمو به ضورت اماني ارائه ميده و تا اونجايي که اطلاع دارم در زمان خريد يه چک 250.000 توماني به شما ميدن و اگه به مدت سه ماه از اينترنت مبين نت استفاده نکني مودم رو ازت پس ميگيرن و اون مبلغ چک رو هم بهت ميدن .(اطلاعات دقيق تر رو از خودشون بپرس )
    2- بايد به اين نکته هم توجه داشته باشي که مودم به هيچ وجه قابل انلاک نيست (تا اين لحظه) . يعني فقط ميتوني از سيم کارت خود مبين نت روي دستگاه استفاده کني.

مبين نت کلا اينترنت پايدار تر و پينگ بهتري را ارائه ميده و در مقابل ايرانسل سرعت بيشتر و پايداري کمتري داره
    در استفاده يکماه من از اينترنت مبين نت اکثر مواقع پينگ بين 30 تا 39 بوده .

تمام اونچه که از مبين نت تو اين مدت فهميدم رو نوشتم . اميدوارم اين اطلاعات کمکت کنه .
    موفق باشي .
    Last edited by SoroushMGh; 25-07-2019 at 13:14.

2. 7 کاربر از SoroushMGh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    فقط مودم Huawei B612 هست که قابليت اجراي طرح 360 يعني وصل شدن به دکل هاي همراه اول رو داره (در واقع تو قسمت تنظيمات اين مودم دو حالت براي اتصال به اينترنت وجود داره ؛ يکي حالت TDD که در اين حالت دستگاه امواج Tdlte را دريافت ميکنه . و حالت FD که امواج 4G Lte را که همون 4G همراه اول هست را دريافت ميکنه . پشت اين مودم نيز جاي دوتا آنتن هست که در صورتي که دستگاه روي حالت FD باشه با وصل آنتن به دستگاه قدرت گيرندگي دستگاه در حالت FD افزايش پيدا ميکنه . )

زماني هم که نصاب تماس ميگيره حتما بهش بگيد که مودم B612 رو بياره و تاکيد کن حتما مودم را با طرح 360 مي خوام . البته من خودم طرح 360 فعال نکردم و نصاب گفت با توجه به اين که آنتن دهي اينترنت tdlte در منطقه شما خوبه نيازي به فعال کردن اون نداريد و با فعال شدن طرح 360 در سرعت ، افزايش و يا تغييري نخواهيد داشت . البته اين جا نظر دوستان اينه که طرح 360 سرعت رو افزايش ميده . آدم ميمونه حرف کي رو قبول کنه ......

در مجموع ميتونم بگم اين مودم ، مودم کاملي تو بازار ايرانه و الان ايرانسل داره اونو به قيمت 1.700.000 به فروش ميرسونه و اما مبين نت اونو با قيمت 500.000 تومن بهمراه سه ماه اشتراک اينترنت ميفروشه ولي :
    1- بايد به اين نکته توجه کني که مبين نت اين مودمو به ضورت اماني ارائه ميده و تا اونجايي که اطلاع دارم در زمان خريد يه چک 250.000 توماني به شما ميدن و اگه به مدت سه ماه از اينترنت مبين نت استفاده نکني مودم رو ازت پس ميگيرن و اون مبلغ چک رو هم بهت ميدن .(اطلاعات دقيق تر رو از خودشون بپرس )
    2- بايد به اين نکته هم توجه داشته باشي که مودم به هيچ وجه قابل انلاک نيست (تا اين لحظه) . يعني فقط ميتوني از سيم کارت خود مبين نت روي دستگاه استفاده کني.

مبين نت کلا اينترنت پايدار تر و پينگ بهتري را ارائه ميده و در مقابل ايرانسل سرعت بيشتر و پايداري کمتري داره

تمام اونچه که از مبين نت تو اين مدت فهميدم رو نوشتم . اميدوارم اين اطلاعات کمکت کنه .
    موفق باشي .
    من از مبین نت استفاده می کنم
    و شیراز هم هستم
    چون مبین نت سمت ما آنتن نداره از طرح 360 استفاده می کنم
    ولی پینگ 30 تا 39 برام رویاست
    حتی سایت های ایرانی هم همچین پینگی به من نمی دن

از چه سایتی همچین پینگی دارید ؟

4. این کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

موفق باشي .
    لطف داری کاکو ممنون از راهنمای خوبت

- - - Updated - - -

من از مبین نت استفاده می کنم
    و شیراز هم هستم
    چون مبین نت سمت ما آنتن نداره از طرح 360 استفاده می کنم
    ولی پینگ 30 تا 39 برام رویاست
    حتی سایت های ایرانی هم همچین پینگی به من نمی دن

از چه سایتی همچین پینگی دارید ؟
    کجای شیرازی شما کاکو کدوم منطقه ای

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لطف داری کاکو ممنون از راهنمای خوبت

- - - Updated - - -

کجای شیرازی شما کاکو کدوم منطقه ای
    سلام طرف چمران

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

7. این کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

دوستان حتما طرح 360 رو هم بگیرید من با TD سرعتم روی 2 مگ ولی روی 360 سرعت 5 مگ و خورده ای میده

من که راضی هستم
    اگر راهی برای آنلاک هم پیدا میشد که چه بهتر

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان حتما طرح 360 رو هم بگیرید من با TD سرعتم روی 2 مگ ولی روی 360 سرعت 5 مگ و خورده ای میده

من که راضی هستم
    اگر راهی برای آنلاک هم پیدا میشد که چه بهتر
    یه زحمت می کشید یه ping با آی پی های پایین بگیرید ؟
    8.8.8.8
    4.2.2.4
    asiadl.ir
    ممنون

10. این کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

C:\Users\Poriya>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=130ms TTL=50
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=117ms TTL=50
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=163ms TTL=50
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=129ms TTL=50

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 117ms, Maximum = 163ms, Average = 134ms

C:\Users\Poriya>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=141ms TTL=48
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=135ms TTL=48
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=139ms TTL=48
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=153ms TTL=48

Ping statistics for 8.8.8.8:
    Minimum = 135ms, Maximum = 153ms, Average = 142ms

C:\Users\Poriya>ping asiadl.ir

Pinging asiadl.ir [185.49.85.212] with 32 bytes of data:
    Reply from 185.49.85.212: bytes=32 time=51ms TTL=53
    Reply from 185.49.85.212: bytes=32 time=51ms TTL=53
    Reply from 185.49.85.212: bytes=32 time=46ms TTL=53
    Reply from 185.49.85.212: bytes=32 time=52ms TTL=53

Ping statistics for 185.49.85.212:
    Minimum = 46ms, Maximum = 52ms, Average = 50ms

12. این کاربر از poriya_hashie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یه سوال کسایی که از طرح 360 استفاده میکنند ، تا حالا به مشکل قطعی خوردن؟ و اینکه اگه دکل همراه اولی که مبین نت داره ازش سرویس میگیره به هر دلیلی بخاطر باد یا مشکلات فنی ، اشکال پیدا کنه و نت کیفیتش افت کنه یا کلا قطع بشه، ایا مودم مبین نت سوییچ میشه روی نزدیک ترین دکل همراه اول؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

دوستان یه سوال کسایی که از طرح 360 استفاده میکنند ، تا حالا به مشکل قطعی خوردن؟ و اینکه اگه دکل همراه اولی که مبین نت داره ازش سرویس میگیره به هر دلیلی بخاطر باد یا مشکلات فنی ، اشکال پیدا کنه و نت کیفیتش افت کنه یا کلا قطع بشه، ایا مودم مبین نت سوییچ میشه روی نزدیک ترین دکل همراه اول؟
    یه برنامه داره نصب میکنی رو گوشیت راحت سویچ میکنی یا از پنل خود مودم

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه برنامه داره نصب میکنی رو گوشیت راحت سویچ میکنی یا از پنل خود مودم
    ممنون عزیز

منطقه ای ک ما هستیم فقط طرح FD پشتیبانی میکنه و اینکه چون عامل فروش شهرمون نداره باید از عامل فروش اصفهان خرید کنم و بیارم خونه استفاده کنم

منطقه ای که هستیم همراه اول 4g فول انتن میده و تا 6مگ هم سرعت دانلوده ، اگه طرح 360 خرید بزنم به قیمت 552هزار ( شامل مودم و بسته سه ماهه 100 گیگ +100 گیگ شب و هزینه رومینگ همراه اول و سیم کارت ) خرید کنم بدون استرس و اعصاب خوردیه ؟ چون عامل فروش استان نمیاد منطقه ای که هستم رو چک کنه

و خب پس اکه دکل رومینگ همراه اول مختل شد با یک برنامه سوییچ کنه خوبه.

طرح و تعرفه های مبین نت چرا اینقدر محدوده برای خرید پس از اتمام بسته اولیه؟ با قندون شکن ها مثل ( نورد و اکسپرس) اوکیه؟ یا از دم ترکونده؟
    Last edited by Hidden-Hunter; 26-07-2019 at 22:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •