تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: ايجاد فايل در سي++؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیزم سلام.
    متاسفم که جواب دادنم اینقدر طول کشید.یک مقدار گرفتار بودم.
    وقتی که دارید برای ویندوز برنامه مینویسید و میخواید از API استفاده کنید باید IDE ای رو انتخاب کنید
    که از WinAPI پشتیبانی کنه. نسخه ای که شما دارید ازش استفاده میکنید ++BorlandC تحت Dos هست.
    اگه نظر من رو بخواید پیشنهاد میکنم که Visual Studio رو نصب کنید (نسخه ی 6.0) برای اینکه بتونید از
    Visual C استفاده کنید. هم کار با این IDE راحت هست و هم از برنامه نویسی تحت Windows پشتیبانی
    میکنه. (مگه میشه نکنه!!!).
    در مورد Borland هم از نسخه ی 5 اون استفاده کنید.
    کدی که براتون گذاشتم مشکلی نداره و دلیل مشکلی که براتون پیش اومد وجود نداشتن Windows.h هست.
    با سلام به دوست عزیز
    گفتید اگه از نسخه 5 استفاده کنم مشکل حل میشه؟
    اگه ممکنه لینک دانلودشو برام بزارید
    در ضمن اگه من از این نسخه 5 استفاده کنم میتونم از اون تابعهایی که گفتید برای فایلها است استفاده کنم؟
    با تشکر از جواب دادن بی دریغ شما به سوالاتم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوباره سلام.
    شما کافیه از یه کامپایلر تحت Win استفاده کنید. حتی turbo C for Win 3.0 یا Turbo C 4.5
    متاسفانه لینکی ازشون ندارم. اما سعی می کنم Upload کنمش. اگه هم لینکی پیدا کردم براتون میذارم.
    راستی چرا از Visual C استفاده نمیکنید؟ هم به راحتی قابل تهیه هست و مطمئن باشید که
    به سادگی قابل استفاده. به سادگی باهاش کنار میاین.
    جدا پیشنهاد میکنم از Visual C استفاده کنید. چون بالاخره روزی کارتون به اون گره می خوره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام دوباره
    از شما ممنونم دوست عزیز
    در مورد ویژوال سی من درست نمیدونم همون دستوراتی که تو سی++ اجرا میشه بدون تغییر اونجا هم اجرا میشه یانه چون یک بار که من اونو نصبش کردم و فایل سی++ رو با اون باز کردم و خواستم اجرا کنم ارور میداد و برخی دستورات رو احتمالاً نمیشناخت
    لطفاً اگر در این مورد اطلاعاتی دارید که دستورات سی++ عیناً در ویژوال سی اجرا میشه یا نه منو راهنمایی کنید اگر هم نیاز به تغییرات داره بگید تا چه حدی باید تغییر ایجاد بشه .
    با تشکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوباره سلام.
    تمامی برنامه های استاندارد C و ++C رو میتونید با VC بنویسید و اجرا کنید.
    براتون یه راهنمایی کوچیک میذارم تا ببینید که چقدر کار کردن باهاش راحت هست.
    1-در VC6.0 از منوی فایل گزینه New رو انتخاب کنید. (شکل زیر)

2-در Project Tab نوع پروژه رو Win32Console App انتخاب کنید و اسمی براش بذارید و OK کنید. (شکل زیر)

3-در پنجره ی بعدی An Empty Project رو انتخاب کنید و روی Finish کلیک کنید. در پنجره ی بعدی هم روی
    OK کلیک کنید. (شکل زیر)

4-دوباره به منوی فایل برید و دوباره گزینه ی New رو انتخاب کنید. اینبار به Files Tab برید و C++ source File رو
    انتخاب کنید و اسمی براش بذارید. یک صفحه ی خالی به پروژه تون اضافه میشه. (شکل زیر)

5-تو این صفحه که میتونید اونرو در Workspace در FileView ببینید کافیه کدتون رو بنویسید و برای اجرا شدن
    Ctrl+F5 رو فشار بدید و یا از منوی Build گزینه ی Execute رو اجرا کنید. (شکل زیر)

میبینید که چقدر راحت و تمیز پروژه ی شما اجرا میشه.
    اگه براتون مشکلی پیش اومد اطلاع بدید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •