تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 40

نام تاپيک: چه بلایی سر سامسونگ اومد که اینطور شد؟

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض چه بلایی سر سامسونگ اومد که اینطور شد؟

چه بلایی سر سامسونگ اومد که اینطور شد؟

نوشته شده بر اساس واقعیت.
    و در نهایت یک پیش بینی.

یکی بود یکی نبود. روزی روزگاری در این کشور پهناور، بیشتر آدمای پولداری که به فکر خرید گوشی می افتاد، دو تا مارک تو ذهنش برق میزد: نوکیا و سامسونگ.
    (البته برای این میگم پولدار، چون اون وقتا مثل الان نبود که همه بتونن موبایل بخرن و بیشتر یه وسیله تجملی و گرون بود.)
    خلاصه که یه سری گوشی های نوکیا رو می خریدن و اکثراً هم که از مدلای خشک نوکیا (مثل 3310) خوششون نمی اومد، می رفتن سراغ گوشی های شیک و انصافاً خوب سامسونگ. مدل هایی مثل N100 و T100 که در بازار ایران غوغا کردن.
    تجارت گوشی های سامسونگ اینقدر خوب می گشت که حتی یه فروشنده رو دیدم که می گفت: "اون روزا فروش گوشی های سامسونگم، به روزی 70 تا می رسید"
    تا اینکه یک اشتباه بزرگ رخ داد. اشتباهی که باعث شد تمام این بازار از دست این شرکت خارج بشه و اون هم ورود گوشی های A800 و مخصوصاً مخصوصاً X600 بود. گوشی های خراب X600 که خیلی زود بازار رو پر کردن، به یک فاجعه در بازار موبایل تبدیل شدند. گوشی هایی که از سر تا پا اشکال بودند. نمایندگی سامسونگ در ایران تمام سعیش رو برای جمع آوری این گوشی ها انجام میده ولی نمی تونه اونطور که باید این کار رو انجام بده. دیگه تموم شده بود. بازار گوشی های سامسونگ در ایران از دست این شرکت رفته بود. همون فروشند هم می گفت: "فروش گوشی های سامسونگم، حتی به روزی 7 تا هم نمی رسید"
    حالا مردم منتظر بودن. یه پتانسیل درونی داشتن. خیلی ها هنوز هم شکل ظاهری گوشی های نوکیا رو نمی پسندیدن. حالا دیگه شرکت هایی بودن که این بازار رو پر کنن. اول از همه پن تک شروع کرد. تبلیغات گسترده این گوشی ها رو توی تلویزیون یادم هست. بعد از اون هم سونی اریکسون حمله کرد. موتورولا که تا این موقع رسماً گوشی وارد ایران نکرده بود هم دست به کار شد ولی شرکت های دیگه زودتر رسیده بودن. برندهای چهارم و ششم تونستن در ایران جای برند های دوم و سوم رو بگیرن.
    امروز جایگاه قدیمای سامسونگ رو سونی اریکسون تصاحب کرده و با نوکیا در بازار ایران می تازند اما از این نکته اطمینان داشته باشید که برندهای دوم و سوم بیکار نمی شینن. سونی اریکسون هم باید یک سقوط رو تجربه کنه ...

(ببینید من چه تاریخی اینو دارم میگم. از روی کل کل هم نمیگم. خواهید دید.)

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممون از مطلبت.....
    اما شرکت های چون سامسونگ نباید چنین اشتباهی بکنن...که بخوان بازار رو از دست بدن...من طرف دار هیچ برند خاصی نیستم(فقط علاقه) اما این رو مطمئن هستم د رآینده نزدیک...حداقل... هیچ شرکتی نمیتونه جای این 2 شرکت رو بگیره....(نوکیا و سونی اریکسون)این رو باید قبول کرد....

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

درسته زماني كه من t400سامسونگ رو خريدم اصلا اسمي از نوكيا و سوني اريكسون نبود فقط بازار دست سامسونگ و تا حدودي زيمنس بود اما به يكباره شرايط دگرگون شد

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

ممون از مطلبت.....
    اما شرکت های چون سامسونگ نباید چنین اشتباهی بکنن...که بخوان بازار رو از دست بدن...من طرف دار هیچ برند خاصی نیستم(فقط علاقه) اما این رو مطمئن هستم د رآینده نزدیک...حداقل... هیچ شرکتی نمیتونه جای این 2 شرکت رو بگیره....(نوکیا و سونی اریکسون)این رو باید قبول کرد....
    من آینده یه کم دور رو میگم موتو و سام بازارشون رو در ایران به دست خواهند آورد.

ضمناً چیزی که زود داغ میشه، زود هم سرد میشه.

البته اصلاً بحث من بر سر این نیست و موضوع بر سر اتفاقی بود که برای بازار سامسونگ افتاد. اگر هم ببینم که بحث داره منحرف میشه، این مورد رو حذف می کنم.

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ان شا الله که اینجوری میشه....
    البته این رو میگم... چون دوست دارم دسته همه برای انتخاب باز باشه و فقط یکی دو تا شرکت رو نبینن..
    شما کارت درسته....دامه بدید...
    موفق باشین...

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دليلش بازار يابي غلط نمايندگي .هنوزم يادمه كه وقتي قيمت خط تو بازار آزاد بالاي 1 ميليون بود همه دستشون n620 بودش .دليل پيشرفت نوكيا بيشتر سيمين بودن گوشيهاش هستش .اگه يادتون باشه اسم نوكيا بيشتر با 6600 اومد بالا .چون هم قاب رويش عوض ميشد و هر كس با سليقه خودش گوشي رو عوض ميكرد .همچنين اگه خودشون هم بلد نبودن ميتونستن راحت وبا هزينه كم تو نرم افزار گوشي هم تغييرات بدن.خوب اين هم به مزاج مشتري خوش تر بود و همه رفتن طرف نوكيا .و سوني هم با وارد كردن گوشيهايي با قيمت ارزون و امكانات مناسب قسمتي از بازار رو گرفت.ولي نماينده سامسونگ هيچ وقت گوشيهاي پيشرفته سامسونگ رو تو زمان مناسب وارد بازار نكرد و بازار خوبش رو باخت.البته سود طلبي شركت پارس قائم هم يكي از دلايل ديگه خراب شدن بازار سامسونگ هستش .چون مبلغ گارانتيش خيلي بالا هستش .مثلا" 70 هزار تومن واسه دي600.كه قيمت گوشي رو خيلي گرون ميكنه و از حالت رقابتي خارج ميكنه.
    ((راستي GSM جان لطف كن اين امضاتو تغيير بده پدر سيستم منو در آورد))

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

توضیحات خوبی بود. ممنون.

درست میگی. شرکت سامسونگ مقدار زیادی از بازار از دست رفته خودش رو در ایران، مدیون همین شرکت معظم پارس قائم هست.

راستی، می خوام طرح امضام رو برای تبلیغات گوشی های سامسونگ ارائه بدم. چطوره؟

حالا شیشه ای بودنش رو منظورم نیست. طرح کلی SAMSUNG it's my life رو میگم.

می خواستم با آقای جباری (مسئول تبلیغات پارس قائم) صحبت کنم که متاسفانه نبودش. حالا باید طرحم رو فکس کنم و تلفنی باهاش صحبت کنم.
    امیدوارم مورد پسندشون واقع بشه.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب میشه بگی با چه نرم افزاری میسازی که ما هم برای امضامون یه فکری کنیم

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب جالبه شعار خوبي هستش ولي يه اشكال كوچيك داره؟ اونم اينه كه عنصر اصلي به كار فته تو شعار يعني life عنصر اصلي شعار ال جي هستش يعني اين:life is good

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

خوب میشه بگی با چه نرم افزاری میسازی که ما هم برای امضامون یه فکری کنیم
    با فتوشاپ. قبلاً هم که گفته بودم. اگه طرح خاصی داری و فکر می کنی نمی تونی بسازی، پیغام خصوصی کن تا برات بسازم.

خوب جالبه شعار خوبي هستش ولي يه اشكال كوچيك داره؟ اونم اينه كه عنصر اصلي به كار فته تو شعار يعني life عنصر اصلي شعار ال جي هستش يعني اين:life is good
    خب راستش من آهنگ های زیادی شنیدم که توش این جمله استفاده شده. آهنگ هایی از Dr. Alban و DJ bobo و چند تا دیگه. کلاً چیزی بود که به قولی جرقه ذهنی من بود!! ییهو انگار یکی گفت: it's my life
    در مورد الجی هم، خب اون استفاده دیگه ای از life کرده. اون میگه "زندگی زیباست" ولی من میگم: "سامسونگ زندگی منه"

طرح اصلیم هم اینه:

فکر کنم قبلاً امضام این شکلی بود. بعداً شیشه ای کردم.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •