حسین اقای بزرگوار ، بنده روی کارهای پایه و معمول کار نمیکنم و در حال حاضر از فریمور شخصی خود استفاده میکنم!
در مورد مقایسه امکانات و کارایی فریمور ها لطفا از دیگر دوستان انجمن که مقایسه کردند و استفاده میکنند بپرسید....
![]()
حسین اقای بزرگوار ، بنده روی کارهای پایه و معمول کار نمیکنم و در حال حاضر از فریمور شخصی خود استفاده میکنم!
در مورد مقایسه امکانات و کارایی فریمور ها لطفا از دیگر دوستان انجمن که مقایسه کردند و استفاده میکنند بپرسید....
![]()
Last edited by Javad0111; 10-03-2019 at 22:44.
آقا جواد شماره یا ایدی ات را بده تا در تگرام بهتر حرف بزنیم من چیزی سر در نمی اورم![]()
حسین اقا سردرگمی شما کاملا منطقی است
این فریمورهایی که شب میخوابید و صبح بلند میشوید میبینید یکی دیگر متولد شده! و کپی و پست شده و در انجمن گذاشتند هیچ بدردتان نمیخورد و جز سرگرم شدن فایده ای برای شما ندارد
بنده میتوانم به شما فریموری بدهم که مثل خارجی ها هیچ یک گزینه های اضافی ما را ندارد ولی سرعتش با ما هیچ تفاوتی ندارد!
بنده قبلا هم در مورد این مودم با سند و مدرک اظهار نظر کردم و دوستانی که قبول نکردند بعد چندین ماه به حرف بنده رسیدند!
بهترین اش برای شما در حال حاظر 196 بدون هیچ گزینه اضافی که فقط اپدیت اتوماتیک ان (کاربردش احتمالی است) غیرفعال شده است میباشد ولاغیر.
دم اونای گرم که شب نمیخوابن و صبح یه ورژن جدید متولد میکنن
آقا جواد ببخشید در مودم tf-i60با سیم معمولی همراه اول وایرانسل 4G+ گرفت
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
آقا جواد ببخشید در مودم tf-i60با سیم معمولی همراه اول وایرانسل 4G+ گرفت![]()
داداش شما واقعا این سوالا برات پیش میاد یا فقط این تاپیکو میخوای بیاری بالا
یه مطالعه کوچیک بکنی جواب همه سوالاتو میتونی بگیری
الان 10تا تاپیک بیشتر در مورد فریمور i60هست بهتر نیست همگی ادغام بشن
مدیریت سایت مدیربخش بررسی کنید
ببخشید آقا جواد فایل adbرا لینکشو لطف می کنید![]()
دوست عزیز فایل adb را میخواهید چیکار کنید ؟
اگر بنده جواب شما را نمیدم بخاطر توهماتی هست که بعضی کاربراهای اینجا نسبت بنده پیدا کردند و قابل مشاهده هست. ضمنا شما اگر سوالی دارید لطفا تو قسمت مربوطه بپرسید کاربران محترمی همچون "آقای بلوچی" جواب میدهند ان شاالله
موفق و موید باشید دوست عزیز
Last edited by Javad0111; 16-03-2019 at 23:03.
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اکسترکت کردن فایل bin بالا در لینوکس از دستور زیر استفاده کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Javad0111; 16-03-2019 at 23:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)