تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 165 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1644

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام و احترام ،

جهت اطلاع دوستان گرامی و عزیز !

مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 را که خریده بودم راه اندازی کردم.

کیفیت عالی.

فقط همین قدر خلاصه کنم در جایی گه فکر نمیکردم بیشتر از یک خط آنتن بگیریم ، داره 3 خط آنتن و گاهی 4 خط آنتن فول میده !

سرعت 12 MB هم گرفتم !

انشاا... و به لطف خدا همیشه کیفیت و سرعت مثل الان عالی بمونه.

در مورد 4G بازم با چند تا از دوستان مهندس شبکه های بیسیم صحبت کردم و به من گفتند انتخاب بسیار عالی کردم و همچنین 4.5G را قبول نداشتند و گفتند بعد از 4G شبکه 5G خواهد آمد و همچنین مدل های هواوی را به دلیل هنگ در بعضی مدل ها هم قبول نداشتند و بهم گفتند بهترین مدل مودم سیم کارتی موجود و بدون مشکل با سرعت بالا که واقعا هم جواب داده همین مودمی است که من گرفتم.

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.
    سلام با تست شما و یا خوب بودن وضعیت اینترنت منطقه شما نیست که یه چرخ ساده در اینترنت بزنید مودم cat6 اصلا قابل قیاس با cat4 نیست . مثل مقایسه دو تا خودرو که موتور یکی قابلیت توربو داره ولی اون یکی نداره تا سوار نشی و اون توربو عمل نکنه زیر پای خودت متوجه سرعت و شتاب نمیشی . اون مهندسان عزیز هم که به شما اطلاعات دادن احتما پول دادن مدرک گرفتن یا بی سواد تشریف دارن . الان خودت بخوای گوشی بخری خصوصا برای استفاده اینترنت و بهره برداری از جدید ترین امکانات شبکه موبایل دنبال cat4 میری یا cat6 ؟ لطفا تعصبی با قضیه برخورد نکنید . بله مودم شما یکی از بهترین های cat4 هست و تمام و دیگه اونجا متوقف میشه و پایان پیشرفت اون مدل هست . از نظر برند هم کلیه تجهیزات ارتباطی کشور و جهان بیشترشون هواوی هست و با کیفیت ترین تجهیزات زیر ساخت برا هواوی هست و شبکه اینترنت موبایلی کشور خیلی هماهنگ و سازگار با این برند هستش .

2. 4 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بت گفته بودم که.

آنتن اکسترنال از ان مدلهایی که به یکی دوستان صفحات پیش گفتم بخری و بیرون نصب کنی. سیگنالت 100 % میشه. تازه 4G خالی این همه سرعت میده

مودهای MR خیلی قدرتمند هستند و چیپست کوالکام دارند و همیشه روشن می مونند و همیشه تجمیع فرکانس می کنند.

همیشه تجمیع فرکانس می کنند

چه دستگاه هایی از 4.5G پشتیبانی می‌کنند؟
    پیش از هرگونه توضیح دیگری در این مورد باید بگوییم که ما در این مطلب موضوع دستگاه های با قابلیت پشتیبیانی از 4.5G را دستگاه هایی می‌دانیم که بتوانند از حداقل از 2 آنتن با دو فرکانس در یک باند LTE (برای مثال دو فرکانس 2600 و 1800 مگاهرتز در شبکه LTE ایرانسل) و MIMO نوع 2x2 استفاده کنند. با توجه به توضیحاتی که در این مطلب بیان کردیم، اینکه دستگاهی بتواند به ارتباط 4.5G دسترسی داشته باشد مستلزم این است که هم مودمی با کتگوری 6 به بالا داشته باشد و هم اینکه مودم مذکور قابلیت تجمیع حامل یا همان Carrier Aggregation را داشته باشد و در کنار آن از MIMO های نوع 2x2 به بالا استفاده کند. در واقع اینکه دستگاهی داشته باشیم که MIMO نوع 2x2 داشته باشد ولی نتواند از CA استفاده کند به این معناست که این دستگاه توانایی استفاده از 4.5G را ندارد.

4. 4 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

همیشه تجمیع فرکانس می کنند

چه دستگاه هایی از 4.5G پشتیبانی می‌کنند؟
    پیش از هرگونه توضیح دیگری در این مورد باید بگوییم که ما در این مطلب موضوع دستگاه های با قابلیت پشتیبیانی از 4.5G را دستگاه هایی می‌دانیم که بتوانند از حداقل از 2 آنتن با دو فرکانس در یک باند LTE (برای مثال دو فرکانس 2600 و 1800 مگاهرتز در شبکه LTE ایرانسل) و MIMO نوع 2x2 استفاده کنند. با توجه به توضیحاتی که در این مطلب بیان کردیم، اینکه دستگاهی بتواند به ارتباط 4.5G دسترسی داشته باشد مستلزم این است که هم مودمی با کتگوری 6 به بالا داشته باشد و هم اینکه مودم مذکور قابلیت تجمیع حامل یا همان Carrier Aggregation را داشته باشد و در کنار آن از MIMO های نوع 2x2 به بالا استفاده کند. در واقع اینکه دستگاهی داشته باشیم که MIMO نوع 2x2 داشته باشد ولی نتواند از CA استفاده کند به این معناست که این دستگاه توانایی استفاده از 4.5G را ندارد.
    بله درسته 4.5G ندارد کلا سری MR قدیمی هست زمانی تو بازار بود که اصلا 4.5G تو ایران وجود نداشت.
    اما سری خوبی هست حافظه قوی ای دارد و هیچ وقت قطع و یا هنگ یا مشکلات از این نحو دچار نخواهد شد. شخصا هنوز MR200 دارم و از لحاظ 4G عالیست. سرعت و پایداری عالی البته من پرو ک سی روش ست میکنم بدون آن سرعت باید پایین باشد.

خوبیش هم همین است. ارتباط پایدار بدون هیچ گونه نگرانی در هنگام استفاده مصارف گوناگون شخصی. این عنوان از همه چی برای بنده مهمتر است یعنی پایداری . سرعت گزینه بعدی است.

ولی اگر کسی بخواد همین اکنون مودمی خریداری کند خودم این مودم را با توجه به قدیمی بودنش اصلا توصیه نمیکنم و همانند صفحات پیشین صرفا Cat6 را پیشنهاد میدهم. این دوست MR دار دیگر این مودم را خریداری کرده و بحث مشاوره قبل خرید که چی بهتر است نیست سعی ما و شما کمک به نیاز بعد از خرید ایشان است.

با سلام و احترام ،

یک دنیا ممنونم.

توضیحات کامل در مورد خرید و کانفیگ آنتن اکسترنال مینویسید؟

ضمنا پیام هم دادم.

ممنونم.
    دوست من شما برای مودمتان این انتن رو میتونید تهیه و بیرون از اتاق نصب کنید یعنی در کنار پنجره یا بالکن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک از دیجی کالاست.

این انتن توانایی مکس سیگنال را برای شما دارد. و نیازی به هیچ گونه تغییر خاصی نیست صرفا مودم را خاموش انتن اصلی را جدا و سپس این انتن را اتصال و روشن.
    Last edited by italodance; 14-01-2019 at 08:58.

6. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بله درسته 4.5G ندارد کلا سری MR قدیمی هست زمانی تو بازار بود که اصلا 4.5G تو ایران وجود نداشت.
    اما سری خوبی هست حافظه قوی ای دارد و هیچ وقت قطع و یا هنگ یا مشکلات از این نحو دچار نخواهد شد. شخصا هنوز MR200 دارم و از لحاظ 4G عالیست. سرعت و پایداری عالی البته من پرو ک سی روش ست میکنم بدون آن سرعت باید پایین باشد.

خوبیش هم همین است. ارتباط پایدار بدون هیچ گونه نگرانی در هنگام استفاده مصارف گوناگون شخصی. این عنوان از همه چی برای بنده مهمتر است یعنی پایداری . سرعت گزینه بعدی است.

ولی اگر کسی بخواد همین اکنون مودمی خریداری کند خودم این مودم را با توجه به قدیمی بودنش اصلا توصیه نمیکنم و همانند صفحات پیشین صرفا Cat6 را پیشنهاد میدهم. این دوست MR دار دیگر این مودم را خریداری کرده و بحث مشاوره قبل خرید که چی بهتر است نیست سعی ما و شما کمک به نیاز بعد از خرید ایشان است.
    ================================================== ==================================
    بله ولی گویا ایشون و مهندسان مشاور ایشان هنوز بر نبود استانداری به نام cat6 اصرار دارند و فقط مودم میتواند یا 4G باشد یا 5G

8. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

ب
    ================================================== ==================================
    بله ولی گویا ایشون و مهندسان مشاور ایشان هنوز بر نبود استانداری به نام cat6 اصرار دارند و فقط مودم میتواند یا 4G باشد یا 5G
    بله افراد خارجی (خارج از انجمن) این اطلاعات نادرست را به ایشون داده بودند. که چیزی به اسم 4.5G وجود ندارد که جای تاسف هست.
    در هر صورت کالا رو خریده است و اگر رضایت دارد پس مناسب بوده.

10. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ariya2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

13

با سلام و احترام ،

جهت اطلاع دوستان گرامی و عزیز !

مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 را که خریده بودم راه اندازی کردم.

کیفیت عالی.

فقط همین قدر خلاصه کنم در جایی گه فکر نمیکردم بیشتر از یک خط آنتن بگیریم ، داره 3 خط آنتن و گاهی 4 خط آنتن فول میده !

سرعت 12 MB هم گرفتم !

انشاا... و به لطف خدا همیشه کیفیت و سرعت مثل الان عالی بمونه.

در مورد 4G بازم با چند تا از دوستان مهندس شبکه های بیسیم صحبت کردم و به من گفتند انتخاب بسیار عالی کردم و همچنین 4.5G را قبول نداشتند و گفتند بعد از 4G شبکه 5G خواهد آمد و همچنین مدل های هواوی را به دلیل هنگ در بعضی مدل ها هم قبول نداشتند و بهم گفتند بهترین مدل مودم سیم کارتی موجود و بدون مشکل با سرعت بالا که واقعا هم جواب داده همین مودمی است که من گرفتم.

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.
    سلام ،

دوست عزیز منم دقیقا مدل شما رو گرفتم !

با چند تا از دوستان مشورت کردم و مخصوصا دوستانی که تو کار نصب شبکه بودند و همه گفتند از مدل Huawei B612 به هیچ عنوان راضی نیستند !

ازشون نظر خواستم ، گفتند در حال حاظر ، فقط و فقط و فقط
    مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 را بگیرم.

الان این مدلی که گرفتم عالی داره برام کار میکنه و واقعا حرف نداره !

تشکر.

Last edited by Ariya2009; 15-01-2019 at 01:52.

12. این کاربر از Ariya2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ariya2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

13

سلام با تست شما و یا خوب بودن وضعیت اینترنت منطقه شما نیست که یه چرخ ساده در اینترنت بزنید مودم cat6 اصلا قابل قیاس با cat4 نیست . مثل مقایسه دو تا خودرو که موتور یکی قابلیت توربو داره ولی اون یکی نداره تا سوار نشی و اون توربو عمل نکنه زیر پای خودت متوجه سرعت و شتاب نمیشی . اون مهندسان عزیز هم که به شما اطلاعات دادن احتما پول دادن مدرک گرفتن یا بی سواد تشریف دارن . الان خودت بخوای گوشی بخری خصوصا برای استفاده اینترنت و بهره برداری از جدید ترین امکانات شبکه موبایل دنبال cat4 میری یا cat6 ؟ لطفا تعصبی با قضیه برخورد نکنید . بله مودم شما یکی از بهترین های cat4 هست و تمام و دیگه اونجا متوقف میشه و پایان پیشرفت اون مدل هست . از نظر برند هم کلیه تجهیزات ارتباطی کشور و جهان بیشترشون هواوی هست و با کیفیت ترین تجهیزات زیر ساخت برا هواوی هست و شبکه اینترنت موبایلی کشور خیلی هماهنگ و سازگار با این برند هستش .
    با سلام و عرض ادب.

دوستان عزیز شما که به راحتی حرف ، به قول خودتون چند تا مهندس که پول دادن مدرک گرفتن یا بی سواد تشریف دارند رو رد میکنید ، اطمینان 100 درصد به درست بودن حرف های خودتون دارید ؟!

چند تا از دوستان مهندس شبکه هم که من باهاشون مشورت کردم همگی به اتفاق از برند هوای و مخصوصا مدل Huawei B612 بشدت ناراضی بودند و می نالیدند و چندین علت برای من آوردند که یکی هنگ کردن این مدل بود !

اتفاقا شما تعصبی برخورد نکنید !

به نظر من بهتره به جای جو گیر بودن ، حداقل به نظر همدیگر احترام بگذاریم!

ضمنا این دوستان مهندس شبکه ما هم طرفدار 4.5G نبودند و حرف این دوستان ما هم مثل اون دوستان ، دوستمون ، همون 3G و 4G و 5G بود !

البته اگر شما تائید کنید که این دوستان مهندس شبکه ما
    پول ندادن مدرک بگیرند و یا بی سواد تشریف ندارند !

موفق باشید.

متشکرم.

Last edited by Ariya2009; 15-01-2019 at 02:05.

14. 2 کاربر از Ariya2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام و عرض ادب.

دوستان عزیز شما که به راحتی حرف ، به قول خودتون چند تا مهندس که پول دادن مدرک گرفتن یا بی سواد تشریف دارند رو رد میکنید ، اطمینان 100 درصد به درست بودن حرف های خودتون دارید ؟!

چند تا از دوستان مهندس شبکه هم که من باهاشون مشورت کردم همگی به اتفاق از برند هوای و مخصوصا مدل Huawei B612 بشدت ناراضی بودند و می نالیدند و چندین علت برای من آوردند که یکی هنگ کردن این مدل بود !

ضمنا این دوستان مهندس شبکه ما هم طرفدار 4.5G نبودند و حرف این دوستان ما هم مثل اون دوستان ، دوستمون ، همون 3G و 4G و 5G بود !

موفق باشید.

متشکرم.

شما سوال پرسیدی منم جواب دادم راهنمایی خواستی راهنمایی صحیح دادم برگردی از اول تمام پست ها رو نگاه کنی حرف های من دلیل و مستند علمی داره و ثابت شده است . حرف اخر:
    مودم شما که درباره اون نظر و مشورت خواستید یکی از بهترین مودم های ثابت از نوع cat4 هست و سخت افزار و نرم افزار خوبی داره و گران نیز میباشد و تمام. دیگه اینجا متوقف میشه و الان زمان مودم شما و حتی مودم های هواوی در اون رده بندی خصوصا با گسترش پوشش شبکه 4.5 در کل کشور و حتی روستاها نیست . اگر همین مبلغ رو صرف خرید مودم از نوع CATEGORY 6 میکردید خیلی بهتر و درست بود. اینجا هم ما از یک برند خاص و یا یک مدل خاص حمایت نمیکنیم و بحث تکنولوژی و شبکه هایی هست که مودم ها دریافت میکنن و پشتیبانی میکنن . ما اینجا دوست داریم سطح اگاهی همه بره بالا و همه با دیدی باز و روشن نسبت به انتخاب تجهیزات دریافت اینترنت ( مودم) اقدام کنن . اینم مطالعه کنید متوجه میشید علت بی احترامی من نسبت مهندسان باسواد شما چی بوده و باز اگر باعث ناراحتی شما شده ام معذرت میخواهم .

جای خالی در ادرس لینک : شهر س خ ت ا ف ز ا ر . ک ا م میباشد .

موفق باشید .
    Last edited by saber73; 15-01-2019 at 03:44.

16. 4 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام و عرض ادب.

موفق باشید.

متشکرم.

هنگ میکنه ؟
    چرا برا ماها هنگ نمیکنه ؟ کسی اگه مودمش هنگ کرده بگه اینجا
    اصلا هنگ کردن مودم یعنی چی میشه توضیح بدی بعد 17 سال اینترنت داشتن بدونم.
    در مورد مودم شما هم مبارکتون باشه نظری ندارم..هر وقت جفتشو یه ماه استفاده کردم نظر میدم وگرنه حرفی ندارم اینکه بی612 بهتره یا مودم شما.
    Last edited by vbigdeli; 16-01-2019 at 00:02.

18. 3 کاربر از vbigdeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هنگ میکنه ؟
    چرا برا ماها هنگ نمیکنه ؟ کسی اگه مودمش هنگ کرده بگه اینجا
    اصلا هنگ کردن مودم یعنی چی میشه توضیح بدی بعد 17 سال اینترنت داشتن بدونم.
    در مورد مودم شما هم مبارکتون باشه نظری ندارم..هر وقت جفتشو یه ماه استفاده کردم نظر میدم وگرنه حرفی ندارم اینکه بی612 بهتره یا مودم شما.
    شما نارحت نباش طرف جک {جوک} گفته سلام منو به مهندسینتون برسونن بگید هنگ چند بخشه اونهم در مودم b612

شما همون mr6400رو بگیر که خیلی خیلی قدرتمند هست دعوا کردن نداره اعصاب خودتو خورد میکنی

20. 3 کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •