اگه با من هستید باید بگم اصلا نمی دانم چی هست
پس کپی هم نکردم
اگه با من هستید باید بگم اصلا نمی دانم چی هست
پس کپی هم نکردم
آره عزیز با شما هستم.....اگه با من هستید باید بگم اصلا نمی دانم چی هست
پس کپی هم نکردم
منظورم این بود که اون فایلی رو که کپی کردید.... چی بود....
فایلی که کپی کردم ؛ audio_cfg بود
خیلی ممنون من همون فلش کاملو کردم و الانم mpعربیو نصب کردم
من در یادم نیست.. چنین فایل رو برای v3i گذاشته باشم.....فایلی که کپی کردم ؛ audio_cfg بود
لطفا آدرس صفحه و پست رو بدید تا چک کنم.....
یادتان نمی آید که این فایل رو برای چه گوشی گذاشته بودید؟ یا این که اصلا یادتان نمی آید که گذاشته باشید؟
من هم گشتم پیدا نکردم از کجا گرفتم
تازه من که تا دیروز مشکلی نداشتم (با این که خیلی وقت این تغییر رو اعمال کردم ) پس نمی تواند مشکل این فایل باشه..... درسته؟
عزیز خودت که در جریانی... خیلی آموزش و نرم افزار بوده.......ولی من یادم نمی آید چنین فایل رو کجا گذاشتم و به چه دلیل... لطفا بگین برای چی اون رو کپی کردین... یا بگردین پیداش کنید و آدرس اون رو بزارید....یادتان نمی آید که این فایل رو برای چه گوشی گذاشته بودید؟ یا این که اصلا یادتان نمی آید که گذاشته باشید؟
من هم گشتم پیدا نکردم از کجا گرفتم
تازه من که تا دیروز مشکلی نداشتم (با این که خیلی وقت این تغییر رو اعمال کردم ) پس نمی تواند مشکل این فایل باشه..... درسته؟
درسته.... اما تو این چند روزی هیچ کاری با گوشی یعنی نکردین.......؟؟؟!!؟؟!
من در این چند روز هیچ تغییری روی گوشی انجام ندادم
من این فایل رو برای تقویت صدا دان کردم و مطمئنم چون در کنارش توضیح کوچکی نوشتم ؛ برای تقویت صدا و در پوشه ی سیستم ریخته شود
اگه یادتون باشه///// من چندین بار توصیه کردم که این کا رو نکنید... گفتم که صدای گوشی از نظر کیفیت و بندی از بین میره.....من در این چند روز هیچ تغییری روی گوشی انجام ندادم
من این فایل رو برای تقویت صدا دان کردم و مطمئنم چون در کنارش توضیح کوچکی نوشتم ؛ برای تقویت صدا و در پوشه ی سیستم ریخته شود
اما بعضی از دوستان...... این عمل رو همچون v3x منطقی اعلام کردن...تنها راهش اینه که بگردی ببینی اون پست رو کی داده.. و از اون سوال کنی..آخه من تا حالا این کار رو نکردم که بخوام...اما احتمال داره اگه شما کار هایی که انجام دادی رو پاک و برگردونی .. درست بشه....
عزیز مگه من گفتم برنامت اشکال داره آخه؟!! دیدی باز تو جواب دادن عجله کردی!!!آخه چطور میشه کامپیوتر همه نرم افزارارو مثل FlexEditor یا RDS Lite بشناسه بعد فقط این یکیو نشناسه؟!؟
فقط نگید که باید ویندوز عوض کنم چون اصلا راه حل منطقی نیست!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)