nat type 3 هست و هیچ کاری نمیتونید انجام بدید
port forwarding هم کار نمیکنه،و ....
رو ps4 هم مشکل داره، و بستگی به بازی ، از نوع غیر قابل وصل شدن تا قابل بازی متغیره، بعضی امکاناتش هم کار نمیکنه معمولا، مثل پارتی
قسمت اول رو هم دوستمون جواب دادن
nat type 3 هست و هیچ کاری نمیتونید انجام بدید
port forwarding هم کار نمیکنه،و ....
رو ps4 هم مشکل داره، و بستگی به بازی ، از نوع غیر قابل وصل شدن تا قابل بازی متغیره، بعضی امکاناتش هم کار نمیکنه معمولا، مثل پارتی
قسمت اول رو هم دوستمون جواب دادن
دیجیکالا آنتن برای هواوی B612 داره، چک کنید.
آنتن های دیجی کالا تو فرکانس ۳۵۰۰ یعنی td lte جواب نمی ده
فقط برای fd هست
با اونها هم انتظار معجزه نباید داشت
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام
به همه عزیزان
بهترین مدل این مودم های ایرانسل کدومه که بخریم از نظر امکانات و آنتن دهی؟ یه مدل حدود 400 داره یه مدل 200 تومنی. چه فرقی دارن مگه این همه تفاوت قیمت داره؟
بعد این اکانت های نامحدود ارزش داره بخریم؟ من قم هستم بلوار جمهوری و توحید می خوام استفاده کنم. مثلا 2 مگ سرعتش چقدر توی IDM بهم قدرت دانلود می ده؟ به من 1 مگابیت سرعتم بده واقعا راضیم چون نامحدوده. بعد سقف نداره که مثلا تا 100 گیگ سرعت اینه و بعدش سرعت رو بیارن پایین نشه دانلود کرد؟
اگر از بابت هزینه مشکلی ندارین مودم i60 رو بخرین با هزینه تمام شده ۴۰۰ تومان
قابلیت مهم این مودم اینه که میتونین هر زمان بین شبکه td اینترنت ثابت به شبکه fd اینترنت همراه سویچ کنید و بلعکس
این مودم ساخت شرکت هواوی هست و کیفیت ساخت خوبی داره و قابلیت نصب انتن خارجی که خیلی کاربردی نیست مگر در مکانهایی با انتن خیلی
ضعیف
البته میتونین با انلاک این مودم از سرویس شرکت های دیکه هم استفاده کنید
اون مودم ۲۰۰ تومنی ساخت چین و شرکت های ناشناس هست و فقط قابلیت اتصال به تی دی اینترنت ثابت رو داره کیفیت ساخت معمولی رو به پایین داره
واسه بسته نامحدود هم فکر نکنم ۱ مگابایت در ثانیه بده
این بسته هم محدودیت حجم یا مصرف منصفانه داره و سرعت افت میکنه
البته این موضوع رو بقیه دوستان بهتر راهنمایی میکنن که تجربه خرید دارن
نکته مهم: قبل از خرید هر نوع مودم از انتن دهی شبکه در منطقه مطمئن بشید و به پوشش نقشه خیلی توجه نکنید
Last edited by saeexx; 21-11-2018 at 15:05.
عزیز یعنی سویچ کردنه خیلی مهمه؟ یعنی یه موقع ممکنه ثابت خوب باشه یه موقع ممکنه اینترنت همراه؟ بعد بخوایم از همراه استفاده کنیم باید سیم کارت رو هم عوض کنیم یه اعتباری بزاریم درسته؟
- - - Updated - - -
دوستانی که نامحدود گرفتن لطفا نظر بدن که چطوره سرعت؟ و تا چه مقدار دانلود محدود می کنن؟
نامحدودا سرعتشون محدوده ... 4 مگ نامحدود بگیری سرعت دانلودت نهایت 512 کیلوبایته و ماهانه 30 گیگ حجم منصفانه داره و اگه اون 30 گیگ رو تموم کنی سرعت نتت میشه 128 ( سرعت دانلود 16 کیلوبایت)
فارق از مهم بودن یا نبودن یکی از قابلیت های اصلی این مودم هست
دقیقا ، ممکنه در زمانی سرعت یکی از شبکه ها مناسب نباشه یا قطع باشه شما میتونین سویچ کنید و مشکل رو حل کنید
برای تغییر باید سیم کارت عوض کنید یا اینکه از سیم کارت fd برای هر دو شبکه استفاده کنید ولی باید از بسته مخصوص به همون سیم کارت استفاده کنید که در حال حاظر بسته های اینترنت ثابت مقرون بصرفه تر هست
دوست عزیز برعکس شما، من به شدت مخالف ای ۶۰ هستم و به نظرم پول مفته
چون
۱) بسته اف دی رو رو گوشی میگیرم، بیرونم میبرم نه بلاجبار ثابت
چون سیم تی دی رو شبکه اف دی رجیسترنمیشه، پس اگه قرار هست ۲ بار رو نت ثابت هزینه کنم، اصلا به صرفه نیست، پس این قابلیت که اگه ساعاتی تی دی مشکل داشت من از اف دی استفاده کنم، ترجیح میدم نتی باشه که بیرون هم بتونم ببرم ( با فرض اینکه دو بار هزینه کردن رو قبول داشته باشیم)
۲) طرفدار برند نیستم و ۲۱۰۱ هم هیچ مشکلی نداره، چه بسا وایرلسبه مراتب بهتری در مقایسه با ای ۶۰ داره
۳) قیمت! ۲۰۰ ت ارزون تر!
بسته دو مگ نامحدود هم که پرسیدن سرعتش نهایت ۲۵۰ هست که بعد یه حجم خیلی کم، که فکر کنم ۲۰ گیگه ، مطمین نیستم، میار رو ۳۲
Last edited by ShadowDragon; 21-11-2018 at 18:31.
خیر مهم نیست
چون شما باید رو دو تا اینترنت هزینه کنی، و اگه قراره این کار رو بکنی ، یکیش رو رو گوشیت انجام بده که بیرون هم نت داشته باشی!
توجه کن که ای ۶۰ وایرلس خیلی خوبی نداره، اگه محل استفاده بزرگه شاید به مشکل بخوری
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)